Jump to content

mixalisnaxos

Members
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

About mixalisnaxos

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?&autocom=registry&cmd=view_item&CID=491

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

6,929 profile views

mixalisnaxos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Με όλα μαζί κ 18 αρες....βέβαια με 17αρες μεγάλη διάφορα στην ανεση,το λέω γιατί τις άλλαξα σήμερα λόγω καλοκαιριού
  2. Τελικά το βρήκα ήταν ένα ξυλαρακι που είχε παει στις ράγες ...
  3. κοιταξα αλλα δεν ειδα κατι...
  4. Χτες το βράδυ πάω να κλείσω την ηλιοροφή και πριν φτάσει να τερματίσει άνοιγε λες και έβρισκε κάποιο εμπόδιο,το έκανα πάνω απο 1 ώρα τελικά έκλεισε.Γνωρίζει κανείς τι φταίει?
  5. Γεια χαρα κ απο εμενα,εχω το GT 4 χρονια με 72.000χλμ ,η μεικτη καταναλωση μεσα στην Αθηνα ειναι στα 7.6-8.2λτ(το μετραω σε καθε γεμισμα) με νορμαλ οδηγηση(παντα στα ορια ταχυτητας).Σε ταξιδι στην Εθνικη απο Γιαννενα Αθηνα (μετρημενο σε βενζιναδικο γεμισμα στα Γιαννενα,γεμισμα στην Αθηνα) 5.2 λτ οδηγωντας παντα στο οριο οχι παραπανω,τωρα οδηγωντας τερμα σε Εθνικη σου παει εως κ 11λτ .Πιστευω ειναι αρκετα οικονομικο κ αξιοπιστο, α κ κατι αλλο παντα με shell racing!(απο επιλεγμενα πρατηρια της shell).
  6. Ο Ηλεκτρολογος τοποθέτησε τον εγκέφαλο κ τους αισθητήρες κ την ρύθμιση πως θα ανάβουν ( μόνο xenon η και οι προβολείς αλογονου ) ο αρχιμηχανικος. Τώρα ονόματα δεν ξέρω ,πάντως αν πας θα σου πουν.
  7. Έχω βάλει τα εργοστασιακα Β-xenon με αυτόματη ρύθμιση ύψους της kufatec σε Golf v πριν από 3 χρόνια κ η τοποθέτηση έγινε στον Γρατσια.το συνολικό κόστος ήταν 1500 ευρώ.Το αποτέλεσμα εξαιρετικό!!!
  8. Έχετε κατεβάσει τους νέους χάρτες v7?
  9. Αρχικα εβαλα Bilstein H&R επειτα και αντιστρεπτικες Eibach εμπρος πισω,μετα απο 35.000χλμ εχω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ομως μονο με την αναρτηση δεν ηταν το ιδιο,με το που εβαλα και αντιστρεπτικες αλλαξε ολο το στησιμο! Το συνολικο κοστος ειναι 1100(600+500)ευρω ομως τα αξιζει.Φυσικα η ανεση παει περιπατο...δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!
  10. Γεια χαρα παιδια,εγω παντως τις αλλαξα bbs ch 18' με brigestone potenza 225/40/18
  11. Γεια χαρά σε ολους,φιλε μου η επιλογή ενός αυτοκινήτου είναι καθαρά θέμα γουστου κ οδηγικων εμπειριών που έχει ο καθένας μας.Αποδειξη ότι στο δρόμο Θα δεις ότι μάρκα αυτοκινήτου θέλεις.Η προσωπική μου οδηγικη εμπειρία ξεκίνησε ως εξής,φοιτητής στο πανεπιστήμιο ξεκίνησα να κάνω σοφερινκ στη hertz. Το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο ήταν το golf iii με το οποίο έκανα 180.000 χλμ,απίστευτο αμάξι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Το επόμενο ήταν το golf gt το έχω τέσσερα χρόνια ,ξέρεις κάτι το αυτοκίνητο είναι απίστευτο ,έχω κάνει 60.000χλμ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος !!! Πραγματικά αξίζει να οδηγησεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο και δεν θα καταλάβεις τι σου λέω εάν δεν το έχεις κανει! ,πραγματικά τα λογια είναι περιττά!
  12. Εχω 54.000χλμ και ειναι το δευτερο μεγαλο.Τα μπουζι τα ειχαν αλλαξει στα 30.000,και απ'οτι καταλαβα θα τα αλλαξουν στο επομενο.
  13. Εκανα το τεταρτο σερβις σε Golf gt και η τιμη του ειναι 400ευρω.Τα λαδια ηταν δικα μου,μου αλλαξαν φιλτρο αερος λαδιου βενζινης καμπινας και τακακια πισω.Μπουζια στο επομενο απ'οτι μου ειπαν.Ειχαν 150 τα ανταλλακτικα και 250 η εργασια.
  14. Προσφατα τοποθετησα ΟΕΜ camera σε golf 5 ,ολα ειναι μια χαρα,ομως χρειαζεται να κανω κωδικοπιοηση στο RNS 510 ετσι ωστε να μου βγαζει και τις κιτρινες γραμμες.Γνωριζει κανεις πως την κανεις?Εχω βρει κατι site http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=258543 ομως δεν ξερω αν γινεται και στο δικο μας.Εχει ασχοληθει κανεις?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.