Jump to content

Angelos1981

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Angelos1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

1,282 profile views

Angelos1981's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Και σε'μένα σε GolfIV στους πάνω χαρακτήρες. Προτοεμφανίστηκε το περασμάνο καλοκαίρι.
  2. Το να αντικαθίσταται η ασφάλεια με άλλη μεγαλύτερη, δεν το βρίσκω και τόσο ασφαλές. Ο λόγος ύπαρξης της είναι να εμποδίζει να περάσει σε ένα κύκλωμα ρεύμα μεγαλύτερης τάσης-έντασης από αυτή που αντέχει. Αλλάζοντας την με μεγαλύτερη μπορεί να προκαλέσεις πρόβλημα στα υπόλοιπα στοιχεία του κυκλώματος. Στην περίπτωση μου η βλάβη εντοπίστηκε. Είχαν φθαρεί-κοπεί τα καλώδια που συνδέουν πορτ-μπαγκάζ-αυτοκίνητο μέσα στην λαστιχένια φυσούνα με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνουν. Συνολικά κόστος 60¤ και κέρδος η καινούρια πλαφονιέρα μιας και την παλιά την έσπασαν πηγαίνοντας να την βγάλουν για να την ελέγξουν (δεν φταίνε αυτοί. Το πλαστικό λόγω παλαιότητας είχε γίνει τελείως άκαμπτο).
  3. Τελικά χθες πήγα στην αντιπροσωπεία. Μετά από δοκιμές διαπιστώθηκε ότι η ασφάλεια 14 ήταν καμένη. Αντικαταστάθηκε και μόλις πήγαμε να την δοκιμάσουμε ξανακάηκε. Έλεγξε ο ηλεκτρολόγος τα καλώδια που συνδέουν την πόρτα του οδηγού με το αυτοκίνητο, δεν βρήκε φθορά και ξανάλλαξε την ασφάλεια. Αυτή τη φορά φάνηκαν να πηγαίνουν όλα καλά. Δυστυχώς το βράδυ μόλις πάρκαρα και έβγαζα το κλειδί από την μίζα, πήγε να ανάψει ο εσωτερικός φωτισμός και ξανακάηκε η ασφάλεια. ¶ρα υπάρχει κάπου βραχυκύκλωμα! Σήμερα το πρωί ξαναπήγα και άρχισε το ξήλωμα. Πρώτα η πόρτα του οδηγού. Καλώδια, πλακέτα, όλα καλά. Επειδή όμως το ξεκίνησαν αργά θα το συνεχίσουν αύριο. Ακολουθούν εσωτερικά φώτα και τιμόνι. ¶ντε, περαστικά μας. Να δούμε πόσο θα βγει η λυπητερή…
  4. Μετά από ψάξιμο βρήκα στο vwvortex(http://forums.motivemag.com/zerothread?id=4366059) ότι ευτυχώς πρέπει να ευθύνεται κάποια ασφάλεια. Συγκεκριμένα η 14 ή η 38 ή κάποια C, η οποία δεν πρέπει να βρίσκεται μαζί με τις άλλες αλλά πάνω από τα πεντάλ (απ'όσο μπόρεσα να καταλάβω). Περισσότερα αύριο.
  5. Πρίν καμιά ώρα οδηγούσα το Golf μου (MkIV 1.4 του 2002) πηγαίνοντας σούπερ μάρκετ. Παρκάρω και όπως πάντα πατάω το κουμπί του κλειδώματος στο κλειδί. Από εκεί και μετά αρχίζουν τα περίεργα: Το αυτοκίνητα δεν κλειδώνει. Ξαναπατάω το κουμπί, το ledάκι ανάβει, το αυτοκίνητο πάλι τίποτα. Υποθέτω ότι αδειάζει η μπαταρία του κλειδιού και κλειδώνω χειροκίνητα. Μετά από ένα τέταρτο πάω στο αυτοκίνητο για να γυρίσω σπίτι. Ανοίγω με το κλειδί την πόρτα του οδηγού. Ανοίγουν και οι υπόλοιπες. Πάω να ανοίξω το πορτ-παγκάζ και είναι ακόμη κλειδωμένο. Το ανοίγω και αυτό με το κλειδί. Στο δρόμο για το σπίτι πάω να ανοίξω παράθυρο. Δεν λειτουργούσε κανένα, ούτε από τα χειριστήρια του οδηγού ούτε από καμίας πόρτας (4θυρο). Ωστόσο τα κουμπιά κλειδώματος-ξεκλειδώματος στην πόρτα του οδηγού λειτουργούσαν. Για να μη τα πολυλογώ ανοίγω τις πόρτες και δεν το καταλαβαίνει. Βγάζω το κλειδί από την μίζα και δεν ανάβει η πλαφονιέρα. Όμως το στερεοφωνικό κλείνει. Κλειδώνω με το κλειδί και δεν αναβοσβήνει το ledάκι στην πόρτα του οδηγού. Τα ίδια και με το δεύτερο κλειδί. Σίγουρα το πάω αντιπροσωπεία την Δευτέρα, απλά μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? Αισθητήρας άνεσης μήπως?
  6. Τελικά πήρα το σετ της Hellla για τον προφυλακτήρα. Τα angel eyes τα απέριψα γιατι ήθελα τα δαχτυλίδια να είναι λευκά και τα μόνα επώνυμα ήταν της hella στα 350Ευρώ περίπου, από ebay χωρίς τοποθέτηση. Τα προβολάκια μου βγήκαν 155 και ο γνήσιος διακόπτης VW στα 22 από ebay. Τοποθέτηση γύρω στα 70 (την Τρίτη στην VW), άρα μιλάμε για 250ευρώ συνολικά. Πιστεύω είναι καλά, δεδομένου οτι όταν ρώτησα στην αντιπροσωπεία μου το έβγαζαν κοντά στα 400 (225 τα προβολάκια, 70 ο διακόπτης +τοποθέτηση). Τώρα ψάχνω να βάλω και καλύτερες λαμπίτσες στα προβολάκια και στα υπόλοιπα. Είδα τις osram night breaker +90% και μου φανηκαν αρκετα καλες.
  7. Γειά και χαρά! Μετά από πολύ σκέψη και μερικές δύσκολες διαδρομές σε ομίχλη αποφάσισα να περάσω προβολάκια. Έχω φανάρια Valeo που παίρνουν και προβολάκια, αλλά δεν ξέρω τι μάρκα. Τα Hella micro DE ταιριάζουν? Αξίζει να περάσω προβολάκια στα φανάρια που έχω (ή να πάρω καινούρια της FK με ενσωματωμένα προβολάκια και angel eyes) ή μήπως αν περάσω το set της Hella χαμηλά στον προφυλακτήρα φέγγει καλύτερα(όπως μου είπαν και στην αντιπροσωπεία)? Ποια επιλογή είναι καλύτερη από άποψη κόστους και αποτελεσματικότητας? Ξέρει κανείς πόσο πάνε τα περαστικά για κάθε περίπτωση ή έστω ποια είναι φθηνότερα? Το set της Hella το έχω βρει από φίλο στην Γερμανία στα 160Euro και τα angel eyes της FK στα 200(μαζί με τις λάμπες). Διακόπτη πήρα ήδη με 25. Περιμένω απόψεις κατά προτίμηση από άτομα που έχουν εμπειρία και από τα 2 είδη εγκατάστασης ( στον προφυλακτήρα και μέσα στα φανάρια). Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  8. Γεια και χαρα σε ολους! Και εγω εχω προβλημα σε GolfIV με κεντρικο κλειδωμα και πλαφωνιερα.Οταν ξεκλειδωνω δεν αναβει παντα ο εσωτερικος φωτισμος,ενω μερικες φορες αναβει και μολις ανοιξω την πορτα του οδηγου σβηνει.Αλλη φορα παλι το κλειδωσα και οταν γυρισα ειδα οτι η ασφαλεια στη πορτα του οδηγου ηταν ανεβασμενη,ολες οι αλλες κατεβασμενες, το led στην πορτα αναβοσβηνε κανονικα και οταν τραβηξα το χερουλι του οδηγου η πορτα ανοιξε.Την δευτερη φορα που ξαναεγινε το ιδιο πραγμα ανοιξα την πορτα του οδηγου και αρχησε να βαραει το εργοστασιακο αντικλεπτικο.Λογικα το προβλημα ειναι κλειδαρια οδηγου.Ξερει κανεις αν προχωρησε το project με το σπρευ, ή δεν γλυτωνω την αλλαγη κλειδαριας??? Επισης διαβασα στα προβληματα για το Passat κατι για "αισθητα ανεσης" που βρισκεται κατω απο την μοκετα στα ποδια του οδηγου.Πριν κανα μηνα ειχαν βουλωσει οι υδροροες και η μοκετα σε αυτο το σημειο ειχε γινει μουσκεμα.Τοτε σχεδον αρχισε και τι προβλημα με το κλειδωμα.Λετε τελικα το προβλημα μου να ωφειλεται εκει και οχι στις κλειδαριες?Αν ναι, ξερει κανεις με τι κοστος και πως επισκευαζεται?Ακουσα παλι κατι για σπρευ επαφων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.