Jump to content

Mixalakhs

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Mixalakhs

  • Birthday 01/11/1983

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    Music Cinema Fishing

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

969 profile views

Mixalakhs's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Χαιρετω ολη την παρεα! Πριν απο λιγο καιρο μου εσπασε το γραναζακι μεσα απο τη μαγνητικη κλειδαρια το οποιο μετακινουσε τη "γλωσσα" ωστε να μπορει να ασφαλιζει η πορτα. Αγορασα αλλη κλειδαρια απο το ebay,καινουρια!Εχω ομως ενα θεμα το οποιο δεν ξερω που οφειλεται!Μερικες φορες "κολλαει" μαλλον το μοτερακι και δεν κανει κινηση ωστε να μπορεσει να επιστρεψει η γλωσσα της κλειδαριας πισω για να ασφαλισει!Θεμα μοτερ δεν ειναι γιατι δοκιμασα και τα 2,και της παλιας και της καινουριας κλειδαριας.Εκει που μπορει να κολλησει και να μην ασφαλιζει,μπορει να κανω μια μικρη μετακινηση και μετα να δουλευει κανονικα.Δεν ειναι ομως κατασταση αυτη οπως καταλαβαινετε.Πηγα σε εναν ηλεκτρολογο αλλα μαλλον δεν ηθελε να ασχοληθει..να παρουμε αλλη μου ελεγε κλπ..εχει κανεις να προτεινει κατι;καποιος που να ειχε παρομοιο προβλημα;
  2. Με έσωσες φίλε μου. Την έβγαλα με τον τρόπο που μου είπες.. Σ ευχαριστώ πολυ :-D
  3. Γειά σε όλη την παρέα!! Σήμερα καθώς οδηγούσα με ανοιχτό το κλιματιστικό, είχα ανοιχτή και την ανακύκλωση αέρα.. Το κακό έγινε, μια μικρή σακούλα φαρμακείου αναρροφηθηκε από τα πόδια του συνοδηγού. Αμέσως έκλεισα το κλιματιστικό αλλά σακούλα δεν μπόρεσα να εντοπίσω ψάχνοντας με το χέρι μου.Προσβαση σε συνεργείο δεν θα έχω μέχρι και την Τρίτη. Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να κάνω μόνος μου κάποια επέμβαση;
  4. Παλικαρια ξερω οτι παει καιρος απο τοτε που ανοιξατε το θεμα αυτο αλλα ευελπιστω οτι καποιος θα το δει..και θα ξερει να μου πει τι παιζει σημερα αν παρω απο erisin ενα 2din dvd player android! Bρηκα ενα που μου αρεσε αλλα δεν το εχουν λεει σε αποθηκη UK και να το στειλουν απο HK κλπ κλπ Οταν τους ειπα οτι ισως ετσι εχω θεματακι με δασμους κλπ μαλλον δεν καταλαβαν τιποτα! Μπορει να μου πει λοιπον καποιο παλικαρι τι παιζει σημερα; Σας ευχαστιστω προκαταβολικα!
  5. Πιθανότατα να με κράξετε αλλα έκανα αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού στα πρώτα 1000 χλμ! Κόστος 105e!
  6. Καλησπέρα παιδιά!!! Ίσως σας φανεί χαζή η ερωτησή μου αλλά πραγματικα θα ηθελά να μάθω τι παίζει στο service! Υπάρχει περίπτωση σε επίσημο service VW να μη δεχτούνε να πάω εκεί με λάδια/φίλτρα που θα έχω αγοράσει απο το internet? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  7. Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κανένας απο εσάς τίποτα για κάποιο update που ίσως υπάρχει για diesel? Επίσης θα ήθελα να μάθω αν χάνω την εγγύηση σε περίπτωση που βάλω επιταχυντή στο αμάξι μου.. Φοβερό το polaki αλλα μέχρι τις 2.000 στροφές..έχει ένα θεματάκι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.