Jump to content

Alkis

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Alkis

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Alkis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το πηρα στα χερια μου! πολυ σταθερο αμαξι και με καλες επιδοσεις! Σε λιγες μερες θα κανω και ταξιδακι μεσω εγνατιας..εκει θα δω πως θα παει!!!Ειναι πολυ ανετο για ολους τους επιβατες και εχει καλα κρατηματα...ελπιζω να μην μου βγαλει κανα προβληματακι!! φτου φτου
  2. Τελικα παιδια παρειγγειλα το skoda fabia σε πετραιλεο...θα δωσω τα μισα λεφτα προκαταβολη και τα υπολοιπα δωσεις...ελπιζω να εγκριθει το δανειο!θα σας ενημερωσω!
  3. Να παρω αμαξι η θα χρεωκοπησουμε και θα γυρισουμε στην δραχμη :PPP
  4. Τελικα κατεληξα στο TDI..σκεφτομαι να το παρω και σε ασπρο για να μην πληρωσω και το εξτρα χρωμα επειδη παει +450 (τωρα θα μου πειτε θα δωσεις 15 χιλιαρικα τα 450 σε πειραξαν? )αλλα πιστευω σε ασπρο με μαυρη ζαντουλα GTI 17αρα θα ηταν καλο!
  5. Δίκιο εχεις..απο δύναμη το αμάξι πως είναι? Σε ανηφόρες πως τα πάει?
  6. Ναι τα κοιτάω και βλέπω οτι οι πιο πολλοί έχουν προβλήματα...σήμερα σκέφτηκα και για το TDI 1.2 επειδή τα χιλιομετράκια μου τα κάνω και πιστεύω θα με συμφέρει
  7. Οποιος το κυκλοφορησει στην Ελλαδα αυτο θα κλαιει!!
  8. Καλησπέρα παιδιά Τελευταία κοιτάζω το πόλο σε 1.2 tsi..μπορεί να μου πεί κάποιος άμα αξίζει να το πάρω η όχι? Μου λένε πάρα πολλά άτομα οτι είναι προβληματικό αμάξι και θα ήθελα την γνώμη σας....help!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.