Jump to content

vagelisrc

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vagelisrc

  1. Και τα skoda Και τα seat και τα audi που φορανε ιδιο μοτέρ με εσενα ιδιο προβλημα με εσενα εχουν μην ανησυχεις!

    Ποιος σου ειπε οτι δεν εχουν προβληματα?

    Απλα τους seatακιδες δεν τους νοιαζει

    Τα Audi δεν εχουν αυτον τον κινητηρα... 1.4 TSi 180hp turbo-compressor.

  2. Ωραία όλα αυτά που λές,αλλά τα "κοντρομαθηματικά" απο τον δρόμο απέχουν πολύ.

    Βάση θεωρίας πιστέυω οτι Abarth 165 αλογα δεν έχετε επαφή.

    Βέβαια δεν έχω δει και το Passat να πατάει απο κοντά,οπότε ίσως έχω λάθος ιδέα.

     

    Σε κάθε περίπτωση που θέλεις να δεις τι κάνει η πασσατάρα μου λες :)

    Θα συμφωνησω με τον Passatouko, καθως (The modest output of the normal 500's 1.4-liter four-cylinder (101 horsepower, 98 lb-ft of torque) is increased to a stout 160 horsepower and 170 lb-ft of torque thanks to a turbocharger.) και επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με μηχανη (Yamaha Fz6 S2 2008 μοντελο με Power Commander + τελικα Akrapovic και Kawasaki zx636 2004 μοντελο με Power Commander και full racing exhaust) σε δρομο με εναλλαγες ευθειας και στροφων και απλα δεν μπορουσαμε να το πιασουμε. Και οχι δεν ειμασταν κουλοι.

    Και προς θεου δεν θελω να μειωσω ουτε το αμαξι σου (και κανενος αλλου) αλλα ουτε τις οδηγικες σου ικανοτητες. Απλα αν λες οτι το περασες, γιατι εγω αυτο καταλαβα, μου φαινεται αν οχι παραλογο, πολυ δυσκολο.

  3. Mε τούτο δω:

    New_Fiat_500_Abarth_2_Large.jpg

     

    Σας αφήνω λίγο να μαντέψετε....  :laugh:

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Το λοπόν...

     

    ξεκίνησα από φανάρι με δευτέρα θεωρώντας τον αντίπαλο...αστείο!

     

    Αναγκάστηκα να σταματήσω όταν έφθασα περίπου 6.500/min. για...κοινωνικούς λόγους.

     

    Αποτέλεσμα: μέχρι εκεί ισοδύναμοι έως μία ελάχιστη, πραγματικά ελάχιστη όμως, αν δεν ήταν της φαντασίας μου, υπεροχή του g60.

     

    Bravo Abarth!

    Περασες με Passat Fiat 500 Abarth???

  4. Καλησπερα, εδω και 2-3 εβδομαδες λειτουργει απο την Google το Navigation στην Ελλαδα. Το επισημενω γιατι ειναι αρκετα χρησιμο και γρηγορο. Προς το παρον οι εντυπωσεις μου ειναι θετικες, Στο Iphone το βρισκετε απο τους χαρτες τo google maps ,στο android παλι στους χαρτες η στο navigation.

    +1000000 το ειχα ξεγραψει τελειως...!!!!

  5. Καλησπερα και συγνωμη αν εχει ξαναναφερθει, αλλα καπου διαβασα οτι το DSG εχει καποιο περιορισμο στο ποση ροπη αντεχει. Κατι τετοιο ισχυει? Γιατι αν ισχυει οντως υπαρχει μεγαλο θεμα στη βελτιωση αυτοκινητων με τετοιο κιβωτιο. Ειμαι στο ψαξιμο αυτοκινητου και θα ηθελα να γνωριζω πριν προβω σε καποια αγορα, καθως με ενδιαφερει να βελτιωσω το αυτοκινητο μου καποια στιγμη. 

    Ευχαριστω εκ των προτερων.

  6. πηρα τηλεφωνο σημερα στην αντιπροσωπεια να ρωτησω γιατι εχει περασει 1 βδομαδα και δεν με πηραν και μου ειπαν οτι περιμενουν απαντηση απο την κοσμοκαρ. τι διαολο το μπατμομπιλ προκειται να αγορασουν και το σκεφτονται τοσο πολυ :crazy:

    Καπως ετσι.... Παντως ακομα στο ψαξιμο ειμαι αν και κλεινω πιο πολυ στο ροκκο.

  7. Αφού ο φίλος "τρώγεται" να το πάρει, ας το πάρει! Ξέρουμε όλοι μας πως είναι όταν σε πιάνει η "καψούρα"! Πάρε όμως ένα που έχει σίγουρα εγγύηση (πιο πολύ για το DSG7) και στην συνέχεια κάνε συνεχείς ανανεώσεις... Υστερα βάλε και τα aftermarket ελατήρια σε ένα καλό μηχανικό εκτός vw (εξειδικευμένο) και θα είσαι κομπλέ!!! (500 € κόστος) 

    Εσυ φιλε μου ποσα χλμ εκανες με τα ελατηρια και διαπιστωσες οτι δεν καει?

  8. τι να πω δεν ξερω...παντως εγω απο τα 5.600χλμ που συμπήρωσα 500 ml μεχρι τωρα δεν μου εχει καψει τιποτα ενταξει 600χλμ εχω κανει μονο αλλα αν ηταν να εχει θεμα θα ειχε καψει γιατι παλια μου εκαιγε 1 λιτρο καθε 1600χλμ. θα το παρακολουθησω και αν μεινει ετσι τοτε ειμαι σε καλο δρομο. παντως αλλα 2 αμαξια που τους αλλαξαν κινητηρα η ιδια αντιπροσωπεια με εμενα και εχουν κανει πιο πολλα χλμ απο εμενα τωρα ειναι ενταξει. για να δουμε και ακομα δεν με πηραν τηλεφωνο να μου πουνε ποσο μου το παιρνουν. τι στο καλο meeting μ την γερμανια κανουν??? :getlost:

    Αυτο για τα αλλα αυτοκινητα το ξερεις εσυ ή στο ειπαν απο την αντιπροσωπεια?

  9. το οτι κοπαναει ειναι ασχετο.λογικο ειναι να κοπαναει. απο την αλλη εχει ακουστει απο κανεναν καποιο προβλημα που προεκυψε απο υπερβολικη καταναλωση λαδιου?

    Δεν θα φανει στα 30000-50000 απο τα 60000 και μετα πιστευω....

  10. Αδερφέ το έψαξα λίγο έτσι απο περιέργεια και σε ξένα φόρουμ και είδα ότι και σε καποια αυτοκίνητα που άλλαξαν τα δαχτυλίδια των πιστονιών το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε σε κάποιες περιπτώσεις.Άρα δεν φταίει μόνο αυτό.Η λογική λέει ότι ασυνήθιστη κατανάλωση λαδιού=πρόβλημα με την κεφαλή και συνήθως βαλβίδες και ελατήρια

    Δηλαδη γ@@@@ε τα και αφησε τα...

     

    Δεν ξερω τι σκ@τα να κανω....

  11. Δυστυχως με ολα αυτα που διαβαζω εχω παγωσει τις διαδικασιες λιγο.... Πρεπει να μαθω πραγματικα τι γινεται καθως δεν προκεται να παρω αμαξι με το σκεπτικο να το φτιαξω εγω ενω 3 χρονια τωρα η μαμα VW δεν ξερει τι ειναι αυτο που προκαλει το καψιμο του λαδιου. Ολοκληρη VW δεν ξερει τι ειναι και θα το βρει ενας ιδιωτης? Δεν νομιζω...

  12. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αλλάξω την audi και την vw.

    Αυτό που θα ήθελα θα ήταν ένα s3 αλλά στις εποχές που ζούμε είναι "αδίκημα" να έχεις ένα 2 λίτρο αυτοκίνητο και να προσπαθείς να το συντηρήσεις. Για αυτό και τα σκοτώνουν στο car.

    Οπότε σύμφωνα με την εποχή και τις επιλογές ή scirocco ή polo gti γιατί τα audi πρώτον ξεφεύγουν στην τιμή και δεν έχουν τέτοιες επιδόσεις όπως τα vw.

    Το scirocco ξαναλέω είναι θεϊκό από μπροστά και στο πλάι. Ο κωλος δεν ταιριάζει σε αυτό το αμάξι. Από την άλλη το polo είναι πολύ όμορφο και πήγαινα με χίλια μέχρι που διάβασα το θέμα με τα λάδια και έχω κόψει φορά.

    Ειλικρινά δεν ξέρω.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

  13. το δικο μου με τον παλιο κινητηρα εκαιγε 1 λιτρο λαδι στα 1000 χιλιομετρα και με τον καινουριο 1,3 λιτρα :crazy: :crazy:

    Με τι στυλ οδηγησης εχεις αυτη την καταναλωση? Και τι σου λενε απο την αντιπροσωπεια?

    Ούτε Wankel δεν καίει τόσο.Το έχει ξεμπουρδελέψει τελείως η VW!Μια τα κιβώτα DSG 7,μια η καδένα στα TSI η οποία υποτίθεται οτι δεν χρειάζεται αλλαγή ποτέ και τα μισά μοντέλα την έχουν αντικαταστήσει μέσα στην εγγύηση μια ο κινητήρας του Polo GTI με τα 180 έχουν ρίξει στο ναδίρ την αξιοπιστία που είχε κάποτε.Και να σκεφτείτε οτι όλα τα παραπάνω παρουσιαζόταν σαν τεχνολογικές καινοτομίες!

     

     

    Όσο και κακώς να ακουστό  θα πω την γνώμη μου .Απορώ πως υπάρχουν άτομα που μετά από όσα έχουν περάσει, διαβάσει  επιμένουν να θέλουν να  παίρνουν αμάξι του ομίλου. Να ξα αναφέρω όταν είχα πάει να πάρω το αυτοκίνητο από την εταιρεία είχαν 4-5 αμάξια για αλλαγή κινητήρα για λάδια-και κάποιο καδένα  όχι με τον ίδιο κινητήρα   τον 180.Και την προηγουμένη εβδομάδα που πήγα για ελέγχω είχαν ένα Octavia.

     

     

    Η αξιοπιστία στη VW ήταν.........κάποτε.Μέχρι το 5άρι.Απο κει κ μετά πήρε την κάτω βόλτα.Σε απογοητευτικό επίπεδο

    Να λεμε και του στραβου το δικιο... Ποιο δεν εχει προβληματα? Τα Honda? Τα Mazda? Fiat? Alfa Romeo? Peugeuot? Audi? Ολα εχουν....

    Και οσο για τον ομιλο που λες, δεν μπορω να παω σε αλλο αμαξωμα γιατι οταν εχω συνηθισει σε Audi και VW αντε οδηγα τα υπολοιπα. Την ποιοτητα αμαξωματα του group VAG δεν νομιζω οτι την εχει κανενα στην κατηγορια τους.

  14. Ετσι μπράβο !!! Πρέπει να λες την αλήθεια στον υποψήφιο αγοραστή! Το εκτιμάν δεόντως! Είναι θέμα εμπιστοσύνης! Είναι και ο λόγος που κατάφερα τελικά να πουλήσω το αμάξι! 

     

    Πλέον είμαι με ένα 206!  8)

    Εσυ τσολια το πουλησες λογω του οτι σου εκαιγε λαδι? Τον αγοραστη δεν τον πειραξε που εκαιγε λαδι στο παρελθον και εστω τωρα οχι?

  15. ριξε μια ματια στο καρ αναλογα με τα εξτρα που εχει το καθε αμαξι και θα δεις. το δικο μου προσωπικα απο εξτρα δεν εχει τιποτα. οτι ειχε απο την μανα του ειναι του 2011 μοντελο 24000 χλμ περιπου με το παλιο κινητηρα και συνολο 30200 χλμ..μεσα και εξω ειναι σε αριστη κατασταση και εχει μεχρι 01/2015 εγγυηση.

    αν ριξει μια ματια στο καρ θα δεις ποσο πανε.ακομα δεν εχω σκεφτει ποσο θα το βαλω αλλα μεχρι την παρασκευη θα ξερω...σιγουρα θελω να το παρακολουθησω και λιγα χλμ ακομα να δω με το θεμα με τα λαδια πως θα μου παει.αν αποφασισω να το δωσω θα ενημερωσω αν και ειμαι λιγο μακρια 300 χλμ απο αθηνα.το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κρυψω τιποτα αλλωστε τα εχω γραψει και εδω μεσα δημοσια...παντως αν κινηθεις για αποκτηση gtι ψαξτω καλα. λιγα ειναι αυτα που δεν καινε τιποτα....αγγελιες τυπου<< πωλειται polo gti 2011-2012 με 15000χλμ σε αριστη κατασταση >> ξερω εγω τα ακουω βερεσε. ωπα ρε μεγαλε ουτε πρωτο σερβις δεν εκανες και το δινεις το αμαξι. ενταξει υπαρχουν πολλοι που εχουν οικονομικο προβλημα αλλα μεσα σε 10-20 μηνες το αποκτησες οταν εσκαγες 21000 ευρω δεν το ειχες...???πολυ μου την σπανε που δεν λενε αληθειες... νομιζω και ο tsolias πουλαει το δικο του και αυτου δεν καιει πια

     

     

    παντως στο δικο μου book servis δεν γραφει τπτ για αλλαγη κινητηρα ,για αλλαγη ελατηριων στο προηγουμενο κινητηρα..βασικα δεν λεει τπτ απο καμια εργασια πανς στο αμαξι περα απο μια αλλαγη λαδιων που εκανα στα 3000 χιλιομετρα τρομαρα μου :bad: προσοχη φιλε αν πραγματικα θες αυτο το αμαξι ζητα ιστορικο απο vw.

    Εννοειται οτι θα το ψαξω και σε μηχανικο αλλα και στην VW. Αλλα κανεις δεν μου γραφει περιπου ποσο καιει...

    Τι αλλο περα απο τα λαδια να κοιταξω? 

  16. προσεξε εγω εχω ενα θεμα. αν πουλησω το αμαξι σε ιδιωτη δεν υπαρχει περιπτωση να κρυψω τι εχει γινει στο αμαξι αλλωστε εχει γραφτει και στο bookservice οτι αλλαχτηκε κινητηρας. οπως ειπα στα 1000χλμ δεν μου ειχε καψει τιποτα αλλα μεχρι τα 5200 συμπληρωσα 500 ml. τωρα απο τοτε δεν εχει καψει τιποτα. θα σε συμβουλευα να μην το παρεις γιατι δεν ξερεις τι θα σου βγει και εννοω το θεμα με τα λαδια και μονο αυτο. μπορει να ειναι νορμαλ 500-1000ml απο αλλαγη σε αλλαγη η και καθολου και  μπορει να θελει 1 λιτρο καθε 1000χλμ. βεβαια και το δικο μου που καιει αλλα οχι πολυ δεν περνω ορκο οτι ξαφνικα δεν θα αρχισει να καιει. και τωρα θα μου πεις εσυ οτι δεν προκειται να το πουλησω το αμαξι αν λεω ετσι αλλα ρε φιλε δεν μπορω να παρω στο λαιμο εναν ανθρωπο που θελει να δωσει τα λεφτα του. οσο μου καιει θα το πω και εχω και τα χαρτια απο την αντιπροσωπεια. βλεπω κατι αγγελιες στο καρ και βαζω τα γελια βλεπεις κατι polo gti με 10000-15000-20000χλμ και κανεις δεν αναφερει καν το προβλημα με τα λαδια εστω οτι αλλαχτηκε κινητηρας η οχι. δηλαδη τα πουλανε με τοσα λιγα χλμ 2 χρονων η 1 χρονου αμαξια επειδη τα βαρεθηκαν????? ε ας γινουμαι σοβαροι........εγω λοιπον και στο καρ να το βαλω θα γραψω αναλυτικα για το προβλημα και οποιος θελει ας το παρει εις γνωση του.να σου πω τι οτι δεν καει σταγονα και οτι ολα κοπλε και μετα να δεις στο βιβλιο οτι εχει αλλαχτει κινητηρας????η να πας για σερβις στην αντιπροσωπεια να στο χτυπησουν στο συστημα και να φενονται οι τοσες φορες που εχω παει για τσεκαρισμα και να σου πω δεν καιει?απατεωνας δεν ειμαι...αν παρεις αποφαση παντως και κινηθεις τελικα να δεις το bookservice οπωσδηποτε και να ρωτησεις στην αντιπροσωπεια τι ενεργειες εχουν γινει στο καθε αμαξι. εγω αν το δωσω τελικα σε ιδιωτη θα δωσω πακετο και τα χαρτια ολα με τους ελεγχους σταθμης λαδιων που γινονταν να ξερει και ο ανθρωπος που θα το παρει και φυσικα την επεκταση εγγυησης...πιστευω μεχρι τελος βδομαδας να ξερω την προσφορα της αντιπροσωπειας και μετα αν δεν μου αρεσει θα το βαλω στο καρ

    Κοιτα αν ειναι στα 5200χλμ να συμπληρωνω 500-1000ml πραγματικα δεν με νοιαζει. Ενημερωσε με αν θελεις οταν αποφασισεις. Οσο για το υπολοιπο της εγγυησης μεταφερεται στον επομενο κατοχο ? Τι τιμη σκεφτεσαι? Καθως και τι εχει πανω το αμαξι? Δεν σε ρωταω μονο για το δικο σου απλως να ξερω πως παιζουν οι τιμες με τα εξτρα του αυτοκινητου.

  17. πριν 6200χλμ αλλαξα κινητηρα λογο λαδιων. μου εκαιγε 1 λιτρο καθε 1700χλμ. τωρα στα 5600 χλμ αφοτου αλλαξα μου ελειπε μισο λιτρο και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο στα πρωτα 5000χλμ να καψει λαδι.συμπληρωσαμε και απο τοτε εχω κανει 600χλμ και δεν μου εχει καψει ακομα προχθες που το επλυνα το κοιταξα... μου ειπαν στα 3000χλμ να παω να το ξαναδουν. την παρασκευη την αλλη θα κανω ενα μικρο ταξιδακι γυρω στα 350 χλμ οποτε σιγουρα θα εχω συμπληρωση 1000χλμ μεχρι την αλλη παρασκευη και θα το μετρησω και τοτε.(χρησιμοποιω μηχανη απο τωρα εως αρχες οκτωμβρη και δεν κανω χλμ με το αμαξι) συνολο εχω τωρα 30200 χλμ κατι αλλο σοβαρο οπως προβλημα στο κιβωτιο δεν μου εχει βγαλει και εχω 2 χρονια ακομα εγγυηση αλλα περαν απο την ταλαιπωρια που περασα με τα λαδια θελω να το δωσω να παω σε πετρελαιο και μαλλον προς το golf tdi λεω να ριξω την καταναλωση και να μεγαλωσω και σε χωρο. πηγα στην vw και εχω παρει προσφορες και περιμενω να μου πουν ποσο περνουν το δικο μου. αν δεν με ικανοποιησει η προσφορα τους κατα πασα πιθανοτητα θα το βαλω στο car οποτε και θα σου πω αν ειναι. και εγω δεν θελω να το δωσω μου αρεσει παρα πολυ και εξωτερικα και σαν οδικη συμπεριφορα αλλα σκεφτομαι σοβαρα να παω σε κατι οικονομικοτερο και πιο οικογενειακο.

    απο αθηνα εισαι η επαρχια? εχεις και amarok οποτε μαλλον επαρχια σε κοβω. ηθελε να το παρει ο πατερας μου το amarok αλλα ακριβο και τελικα πηγε σε mazda bt50 4x4

    Οχι και αμαροκ :p

    Α3 εχω το 1.6 FSi. Και αυτο μου τσιμπαει λαδι και ξερω οτι τα πιο πολλα-γερμανικα-με υψηλη συμπιεση μοτερ καινε λαδι. Αλλα θα ηθελα να ξερω πανω κατω ποσο καιει στα 1000χλμ.

    Απο Αθηνα ειμαι Καλλιθεα συγκεκριμενα. Θελοντας να πουλησεις το αμαξι σου θα μου ελεγες να το παρω (λογικα) σαν παθων ομως τι θα με συμβουλευες?

    Το scirocco το εχω τελευταια επιλογη γιατι ειναι 4θεσιο και δεν μου αρεσει καθολου ο κωλος του.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.