Jump to content

veilstan

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About veilstan

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

veilstan's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Veilstan's Golf V GT

    © Veilstan

  2. . Οι σουπες λοιπον θελουν λεφτα, οσοι τα εχουν να τις χαιρονται. Α και αν τυχον συναντησεις ποτε στον δρομο ''σουπα'' θα καταλαβεις για τι σουπα μιλαμε :-)
  3. Κοιταξε. τα 600 για μια Supra ειναι ψωμοτύρι. Εφόσον κρατας τα σοθικα ''μαμα'' όχι πολλα. Υπολόγισε αναρτησεις, λαστιχα, παράλληλο ή άγραφο εγκέφαλο, προγραμματισμό, τουρμπίνα και τα παρεμφερή της(intercooler,σωληνώσεις, σκάστρα, χταπόδι, εξαγωγή εως το τελικό, external), ρεύματα, αντλία βενζίνης,μπεκιερα, μπέκ, πεταλλούδα, φίλτρο,γρανάζια εκκεντροφόρων, εκκεντροφόρους,ιμάντες,ψυγείο νερού, λαδιού. Βέβαια ενα αυτοκίνητο των 600 ίππων θέλει εκτός απο μια αναρτηση ΚΑΛΗ και ψαλίδια, δεσίματα, φρένα, διάφορα όργανα για πιεσεις, θερμοκρασίες,αναλογίες καυσίμου,ρυθμιστή πιέσεως και γενικά πράγματα δίαφορα, αλλα μικρά αλλα μεγάλα τα οποία αν θες να κανεις μια σωστη βελτίωση πρέπε να υπάρχουν. Ωστοσο αν τα βάλεις ''σοβαρά'' κάτω ένα τέτοιο αυτοκινητο 8α σου βγει κανα 30.000 μονο η βελτίωση του. Αν εισαι και ψείρας και τα θές όλα στην πένα ας το....(καθίσματα,ζώνες,τιμόνια,επενδυσεις,βαψίματα,bodyworks,ζάντες)
  4. Παρόλο που έχω Golf και όχι δεν είναι απο επιλογή μου γιατι το απόκτησα πιτσιρικας εχω να σας πω ένα....ΜΟΝΟ JAPAN. Ποσο μάλλον όταν μιλάτε για το toyota supra με τον θρυλικο κινητηρα 2JZ. Επίσης είδα πανω να απορούν για το πώς φτάνει τα τόσα άλογα και η απάντηση ειναι εύκολα. Οταν ο 2JZ έχει δυνατότητα να φτάσει τα 600HP με κλειστό μοτερ αυτο λέει πολλά. Επίσης εξίσου αξιόλογος και θρυλικός ο κινητηρας του Nissan Skyline R34 εν ονόματι RB26DETT. Μιλάμε πάλι για εξακύλινδρο με δυνατότητες παρόμιες. Άντε φιλάκια. JDM LOVER
  5. καλησπερα αδερφε!..ειδα την συζητηση στο forum για το turbotimer της Apexi..εχω αγορασει το ιδιο το αυθεντικο σε μαυρο και θελω να το τοποθετησω..ακουσα οτι αφου σβησεις την μιζα και δουλευει το αμαξι ρελαντι οι πορτες δεν κλειδωνουν..ισχυει κατι τετοιο θα υπαρχει καποιο προβλημα μηπως;;...και τι συνδεση εχεις κανει ακριβως;;; εννοω το εχεις συνδεσει μονο με την μιζα και το χειροφρενο ή και με εγκεφαλο???...εχω το Gt 07 μοντελο με τα 170ps

  6. Γεια σας παιδια!...εχω το Golf 5 gt me 170 hp...Θελω να βαλω σταστρα ανοιχτου τυπου της forge!..απο οτι εχω ακουσει απο ατομο που την εβαλε δεν εχει κανενα προβλημα και ειναι ευχαριστιμενος...εχει βαλει κανεις αλλος??...και αν ξερει καποιος επανο στην σκαστρα εχει ενα βισμα ηλεκτρονικο!...τι ακριβος ειναι ??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.