Jump to content

tolis_r

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tolis_r

  1. Καλησπερα!Μαλλον για Dsg θα παω αν κ δεν ξερω πως θα ειναι στην οδηγηση.Θα κανω ενα τεστ πρωτα οπως ειπες.Παντως βλεπω πολλους να το προτιμουν και πιστευω ειναι η καλυτερη λυση με αυτα που μου ανεφερες πριν!Ευχαριστω για τις συμβουλες σου!
  2. Δεν εχεις κ αδικο.Παντως εισαι θετικος για το Dsg;
  3. http://www.kosmo*μη επιτρεπόμενο @ URL*/usedcars/usedcars/car_inside.php?backURL=car_list.php?continue=true!makeid=2!make=2!model=3!cat=0!fueltype=1!special=0!ccmin=1400!ccmax=!yearmin=2011!yearmax=!pricemin=12000!pricemax=!mileagemin=!mileagemax=!curpage=1!page=&carid=511 η http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/2861650/ Λοιπον εχουμε κ λεμε!Ψαχνω εδω κ καιρο r line του 11 η 12.Πριν κατι μηνες(περισυ δηλ.) πηγα σε αντιπροσωπεια για το r line το 12 κ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει και να κανω υπομονη για το 7.Δεν τρελαθηκα με το 7 να πω την αληθεια!Και εχουμε και λεμε!Το ενα ειναι 2λιτρο και το αλλο 1.4 το highline.Kαι τα δυο Dsg!Για δωστε μου τις γνωμες σας!Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας!
  4. Καλησπέρα κ απο εμένα!Ονομάζομαι Αποστολής είμαι 36 χρ. και κάτοικο στον Γέρακα Αττικής.Αυτή την στιγμή έχω έναν ιάπωνα στο γκαράζ μου αλλα θέλω να τον κάνω γερμανό!!!!Είμαι στα πρόθυρα να πάρω ένα golf k συγκεκριμένα το R Line!Πιστεύω να γίνει σύντομα!Το forum είναι πολύ καλο!Είμαι έτοιμος να διαβάσω τις απόψεις σας σχετικά με την VW k ιδιαιτερα τα golf που πάντα μου άρεσαν!Ευχάριστω πολύ για τον χρόνο σας και καλή συνεχεια!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.