Jump to content

keratsiniotis

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by keratsiniotis

  1. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είδα το καινούργιο Golf και το έψαξα στο ιντερνετ... Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά πολύ με το μόνο μείον το ότι δεν έχει χειρόφρενο. Το έχει αγοράσει κανείς από την παρέα εδώ μέσα? Ποιες είναι οι εντυπόσεις σας και οι απόψεις σας? Έψαξα άν θα βγει έκδοση R-line όπως το VI. Το βρήκα αλλά δεν μπόρεσα να βρω το πότε θα έρθει στην Ελλάδα αυτή η έκδοση...
  2. Έμαθα ότι το turbo ανοίγει στις 1200 στροφές... Ομολογώ ότι η συμπεριφορά του δεν έχει καμία σχέσει με 1200 και μου άρεσε γενικός...
  3. Κaλησπέρa σε όλa τa πaιδιά του club. Την Κυριaκή έκaνε Test Drive το polo R-Line με τον 1.2 κινητήρa κaι τa 105 hp. Έμεινa aρκετά οικaνοποιημένος μπορώ νa πω. Ο συνοδηγός μου είπε ότι είνaι 105 άλογa στa χaρτιά aλλά κaνονικά δυνaμομετρημένa bγaίνει aπό την ετaιρίa 120hp. Aπλά με κάτι περιορισμούς που έχουν στην Γερμaνίa, το δηλώνουν ότι είνaι λιγότερa. Επίσης μου είπε ότι η τουρμπίνa δουλεύει στa 0.9 bar. Έχει κάνει κaνένaς δυνaμομέτρηση στον μaμά κινητήρa νa μου πει aν ισχύει κάτι τέτοιο?
  4. Για Κυριακή μιλάμε πάντα έτσι? Αν μπορέσω θα μπορούσα να έρθω κι εγώ που δεν έχω golf... (με του αδελφού μου μάλλον TOYOTA COROLLA)
  5. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του club. Είμαι νέο μέλος στο forum σας και δημιούργησα αυτό το θέμα για να σας συστηθώ. Λοιπόν, Με λένε Συμεών και είμαι 24 χρονών. Δυστυχώς δεν είμαι κάτοχος κάποιου αυτοκινήτου ακόμα. Οδηγώ ένα Lancer 10 1.8 του πατέρα μου και ένα corolla E12 1.4 ου αδελφού μου. Αλλά δυστυχώς δικό μου αμάξι δεν έχω. Είμαι γκαζοφονιάς κι εγώ αλλά αυτό με εξιτάρει περισσότερο είναι το να βελτιώνω το αμάξι παρά να το τρέχω. Ο λόγος που γράφτηκα στο club είναι γιατί μου αρέσει πολύ το golf mk5 gt και θέλω να μάθω τα πάντα για αυτό το αμάξι. Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν είμαι ακόμα κάτοχος vw.
  6. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του club. Είμαι νέο μέλος στο forum σας και δημιούργησα αυτό το θέμα για να σας συστηθώ. Λοιπόν, Με λένε Συμεών και είμαι 24 χρονών. Δυστυχώς δεν είμαι κάτοχος κάποιου αυτοκινήτου ακόμα. Οδηγώ ένα Lancer 10 1.8 του πατέρα μου και ένα corolla E12 1.4 ου αδελφού μου. Αλλά δυστυχώς δικό μου αμάξι δεν έχω. Είμαι γκαζοφονιάς κι εγώ αλλά αυτό με εξιτάρει περισσότερο είναι το να βελτιώνω το αμάξι παρά να το τρέχω. Ο λόγος που γράφτηκα στο club είναι γιατί μου αρέσει πολύ το golf mk5 gt και θέλω να μάθω τα πάντα για αυτό το αμάξι. Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν είμαι ακόμα κάτοχος vw.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.