Jump to content

chase_durer

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About chase_durer

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

chase_durer's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ψαχνω και εγω για golf 5 gt 170hp αλλα δεν εχω δει κατι ιδιαιτερα αξιλογο και στην τιμη που ψαχνω.Το μονο που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι αυτο http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/2708990/ λογω τιμης ,τι λετε να προσεξω να μην την πατησω. Αυτος μου ειπε οτι εχει καποια κομματια ξαναβαμενα οχι ομως απο τρακαρισμα αλλα απο γρατσουνιες .Το εσωτερικο ειναι αριστο εκτος απο δυο κουμπια απο το cd player που ειναι ξεβαμενα.Τελος παντων το μοτερ ειναι αυτο που με καιει πως μπορω νακαταλαβω αν αξιζει αν εχει βγαλει προβληματα ,τι εχει αλλαχτει (απο πολαπλασιαστες ,καδενα ,συγχρονιζε,βαλβιδες) και αν εχει κανει update.
  2. Φιλε σκεφτομαι να αγορασω ενα golf gt 170hp εσυ πως τα πας με το δικο σου , τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα και πως με τον αριθμο πλαισιου μπορω να βρω για τι ιστορικο του(ανακλησεις service, update κτλπ) ευχαριστω
  3. Ωραιο αυτοκινητο βρε παιδια αλλα δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι με τοσα προβληματα και δεν υπαρχουν και λεφτα για συνεργειο συνεχεια Οταν λες το ειχες ασφαλεσει τη εννοεις οτι του ειχες μικτη ασφαλεια και σε καλυψε στις ζημιες?
  4. Καλησπερα Ειχα εδω και 7 χρονια ενα golf 4 1.4 και το πουλησα και σκεφτομαι να παρω το golf 5 gt 170hp,διαβασα τοσα πολλα εδω μεσα για το εν λογω οχημα που πραγματικα εχω μπερδευτει. Διαβασα για αλλαγη Ν249 & Ν75 που ειναι το λιγοτερο ,αλλα διαβασα και για προβληματα στους πολαπλασιαστες για midfires και προβληματα στο συγχρονιζε της δευτερας καθως επισης και για updates που αλλοι λενε οτι επρεπε να γινουν και αλλοι οχι.Γενικα ειδα πολλα προβληματα στο αυτοκινητο αλλα αν καταλαβα καλα τα περισσοτερα τα καλυπταν οι εγγυησεις Τελικα για ενα περιεργο λογο θελω να βρω να αγορασω ενα gt τι πρεπει ομως να προσεξω τελικα ωστε να μην την πατησω γιατι σε κανα δυο ιδιοκτητες που τους ανεφερα τι εχουν κανει απο τα παραπανω δεν καταλαβαιναν και πολλα απλα μου ανεφεραν συνεχεια οτι εχουν γινει ολα τα service στην αντιπροσωπεια. Ποια η γνωμη σας?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.