Jump to content

nostromo

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nostromo

  1. Καλησπερα σε ολους. Ελπιζω οτι ειμαι στο σωστο πεδιο για να κανω παρουσιαση του προφιλ μου. Λεγομαι Πανος ειμαι 43 και μενω Αθηνα κατα Μεσογεια μερια. Εχω μολις αγορασει ενα Passat 18.T του 2002. περισσοτερες πληροφοριες συντομως. Καλο βραδυ.
  2. Ευχαριστω για τις απαντησεις Κωνσταντινε. Τι εννοεις να κανω παρουσιαση μου στα νεα μελη? Ευχαριστω Quicksilver. Θα το εχω υπ' οψιν για αργοτερα.
  3. Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Σταυρο. Εγω λεγομαι Πανος και μενω Αθηνα κατα Μεσογεια μερια προς το αεροδρομιο. Να 'σαι καλα ηρεμησα αρκετα με αυτα που μου ειπες. Καλο βραδυ.
  4. Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους. Ειμαι καινουργιος στο forum και ελπιζω να γραφω στο σωστο πεδιο σχετικα με καποιες αποριες. Μολις αγορασα ενα passat 1.8t του 2002.Το αυτοκινητο ειναι σε αριστη κατασταση με 44000 χλμ (απο συνταξιουχο) και το ειχε απο καινουργιο. Ηθελα να ρωτησω λοιπον καποια πραγματα σχετικα με την συντηρηση του και γενικοτερα σαν αυτοκινητο. 1. Διαβαζα σε καποια forum (πριν βρω το vw club ) κυριως Αμερικανικα και προτειναν λαδι 5-30 full synthetic. Ισχυει αυτο? Εχει καποιος να προτεινει κατι συγκεκριμενο και αν μπορει να μου πει και καποιες ενδεικτικες τιμες? 2. Επειδη το αυτοκινητο εχει μονο 44000 χλμ αμφιβαλω αν εχει ποτε αλλαχτει ο ιμαντας εκκεντροφορου. Επειδη ομως το αυτοκινητο ειναι 10ετιας και βρισκεται πολυ καιρο σε ακινησια μηπως ειναι απαραιτητο να τον αλλαξω και αν ναι, που κυμαινεται το κοστος του? Τι μπορει να συμβει αν σπασει ο ιμαντας, καρφωνει βαλβιδες κλπ η απλα μενει? 3. Αν και εχω γινει πολυ συντηρητικος στην οδηγηση ( καθοτι πατερας πλεον ) θελω που και που να του ριχνω και κανενα "σκισιμο". Εχετε κατι να προτεινετε ως προς τον τροπο οδηγησης, κυριως επειδη ειναι "τουρμπατο". Τα Γιαπωνεζικα που ειχα δεν ειχαν προβλημα αλλα για την "Γερμανικη σχολη" δεν ξερω τι ισχυει. 4. Τι προβληματα εχει βγαλει γενικα σαν μοντελο και τι θα πρεπει να προσεχω? 5. Τι μικροβελτιωσεις μπορω να του κανω πχ κανα φιλτρο αερα χωρις να μπω σε μεγαλα εξοδα? Ευχαριστω εκ των προτερων. Να ειστε ολοι καλα, και απ' οτι φαινεται θα τα λεμε συχνα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.