Jump to content

aegean32

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aegean32

  1. Σε passat 1,4 tsi 2008 έχω πρόβλημα με το κάθισμα. Εγώ αισθάνομαι ότι το κάθισμα γέρνει προς τα αριστερά και δεν κάθομαι σωστά, πιέζεται ο αριστερός μηρός. Πήγα σε 2 διαφορετικούς ταπετσέρηδες, βγάλαν το κάθισμα και προσθέσανε αφρολέξ, με μικρές βελτιώσεις κάθε φορά. Τον σκελετό τον είδαν εντάξει. Μπορεί όντως να φταίει το αφρολέξ και για αυτό ρωτάω μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ολόκληρο σαν ανταλλακτικό γιατί με τα μπαλώματα δεν είδα αποτέλεσμα. Ευχαριστώ.
  2. Σωστά. Η ίδια πόρτα σε εμένα έστρωσε με τη χρήση λιπαντικού. Εδώ και 3 μήνες, ΟΚ.
  3. Σε passat 1,4 tsi 145000 χλμ χαμήλωνε λίγο-λίγο η στάθμη του ψυκτικού. Συμπλήρωνα για κανένα χρόνο λίγο υγρό γιατί δεν φαινόταν από που έχανε. Όταν η απώλεια απέκτησε γρηγορότερο ρυθμό, στο σέρβις είπαμε να αλλάξουμε την αντλία νερού. Η διαρροή όμως ήταν από το ψυγείο που ψύχει τον αέρα του τούρμπο. Αλλάχτηκε και σταμάτησε η διαρροή.
  4. Εδώ και 2,5 χρόνια έβαλα σε passat tsi 1,4 με 320 € τα Dunlop Sport BluResponce 205/55/16, μετά από τα αρχικά Dunlop sp sport 01 και στην συνέχεια Hankook, στην νορμάλ διάσταση 216. Έκανα χωρίς πρόβλημα 35000 ευχάριστα χλμ, πλην ενός θορύβου κύλισης ανάμεσα 100-120 που όμως ενοχλεί μόνο εμένα, παρόλο που στις προδιαγραφές τους ήταν από τα πιο αθόρυβα. Ίσως να φταίει ότι είναι V αντί για W ή ότι είναι κατασκευής Γερμανίας, πιθανόν για άλλα οδοστρώματα. Το έψαξα στην αρχή αλλά δεν βρήκα κάτι, το συνήθισα. Τα λάστιχα κρατάνε ακόμα καλά. Στην επόμενη αλλαγή, σε κανά εξάμηνο, θα βάλω πάλι την ίδια διάσταση, για να μείνω στις επώνυμες μάρκες. Αποφάσισα να τα αλλάζω στην ώρα τους δίνοντας 350 € και να έχω καλά λάστιχα παρά να κρατάω περισσότερα χλμ τα παλιά, σκεπτόμενος τα 500-600 €. Το λέω αυτό γιατί για παραπάνω λόγο κράτησα τα Hankook κακώς 55000 χλμ και το εμπρός δεξιά έσκασε ακαριαία όταν έπεσα σε όχι βαθιά λακούβα του δρόμου με ούτε 80 χιλιόμετρα.
  5. Ευχαριστώ και τους δύο. Επειδή δεν μου αρέσει όπως κατάντησε, θα το σκεφτώ και θα το φτιάξω με κάποιο τρόπο.
  6. Χαιρετώ μετά από καιρό. Ανοίγω νέο θέμα, αλλά αν πρέπει να μεταφερθεί ή να συγχωνευτεί με άλλα, παρακαλώ τους διαχειριστές να το κάνουν. Έχω το passat 1,4 tsi 2008 πρώτο χέρι. Σήμερα που σήκωσα το καπό για τους γνωστούς ελέγχους, παρατήρησα ότι το μαύρο ηχομονωτικό υλικό προς το θάλαμο των επιβατών, δεν στηρίζεται σωστά. Υπάρχουν 3 τρύπες στην λαμαρίνα που πιστεύω ότι έπρεπε να έχουν τάπες για την στήριξη του. Δεν θυμάμαι και πως ήταν αρχικά και σε αναζήτηση στο ίντερνετ δεν βρήκα μεγάλη φωτογραφία για να τις διακρίνω. Αν δείτε τις φωτογραφίες, πιθανόν να καταλάβετε αν λείπει κάτι.Επίσης στην δεύτερη φωτογραφία,στο κέντρο επάνω, υπάρχει ένα μεταλλικό εξάρτημα με τρύπα, που δεν φαίνεται να στηρίζει κάτι. Αν κάποιος μπορεί να συγκρίνει με το δικό του,προτού ρωτήσω σε συνεργείο, ας μου πει τι λείπει για να το αναζητήσω.
  7. Δεν ξέρω αν βοηθάω, απλά ενημερώνω. Passat 1,4 tsi (2008) μετά από 4 χρόνια, δεν έπαιρνε μπροστά παρά μόνο από 6-7 πατήματα του κλειδιού. Σταδιακά φθάσαμε στα 15 και αν. Το συνεργείο μου με παρέπεμψε στην αντιπροσωπεία. Είχα διαβάσει στο εδώ φόρουμ για την βλάβη και το κόστος της, έψαξα και στο internet, και μετά πήγα στην αντιπροσωπεία. Διάγνωση, πρόβλημα στο immobilazer, λύση, αλλαγή αρχικά του ενός και, αν χρειαζόταν, και του 2ου εγκεφάλου, με κόστος max 650 €, εκτός αν η κεντρική αντιπροσωπεία συμφωνούσε, να αναλάβει μέρους του κόστους, ύστερα από δική τους έκθεση. Τους είπα ότι ξέρω το συγκεκριμένο πρόβλημα του αυτοκινήτου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και πολύ γρήγορα με ενημέρωσαν ότι θα καλυφθεί από αυτούς το ανταλλακτικό. Τελικά αλλάχτηκε ο ένας εγκέφαλος, με κόστος μόνο τα εργατικά, 120 € αν θυμάμαι.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.