Jump to content

stig

Members
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

About stig

  • Birthday 07/17/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αμαρουσίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

5,367 profile views

stig's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Λευκός καπνός μπορεί να υποδεικνύει και τουρμπίνα (όπως στο δικό μου). Γενικά το αμάξι αυτό είναι σαν τη λερναία ύδρα. Ένα πρόβλημα φτιάχνεις, 5 βγαίνουν. Ευτυχώς το πούλησα (όπως επίσης και ο αγοραστής του) και ησυχάσαμε και οι δυο. Εμένα ό,τι πρόβλημα ήταν να βγάλει, το είχε βγάλει. Τα πάντα όμως.
  2. Παιδιά καλησπέρα, Το αμάξι μετά από περίπου μισή ώρα οδήγησης, βγάζει πολύ καπνό. Επειδή ένα βίντεο τα λέει όλα, δείτε παρακάτω. Κάποιος είπε για τουρμπίνα. https://vid.me/ZnkW https://vid.me/ghup
  3. 6.300€ συζητήσιμη. Μέσος όρος 6.900€.
  4. Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου ως δυνητικός πωλητής του αυτοκινήτου μου. Το έχω βάλει εδώ και καμιά εβδομάδα σε γνωστά sites. Ρε παιδιά, 1 τηλέφωνο δεν πήρα. Εντάξει, ήξερα ότι η αγορά δεν κινείται αλλά όχι κι έτσι. Ούτε Alfa Romeo να πουλούσα!
  5. Αν εξακολουθείς να ψάχνεις, επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm μιας και δίνω το δικό μου.
  6. Για μένα είναι τα τελευταία χρήματα που σκάω σε αυτό το αμάξι. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα έχω αλλάξει (κι έχω χρεωθεί) σχεδόν τα πάντα. Περιμένω τηλέφωνο από το μηχανικό (σήμερα το πήγα μέσα) να μου πεί τί θα γίνει. Και σε κάνα χρόνο πιστεύω θα το δώσω.
  7. Καλημέρα, Το δικό μου μπαίνει μέσα τη Δευτέρα για αλλαγή βαλβίδων. 148.000χλμ. Κόστος 650€.
  8. Εννοείται ότι όσοι το έχουν πάει 1 βήμα παραπέρα, έχουν αποκλείσει πολλαπλασιαστές και μπουζί. Ίσως να ζήσεις μ´ αυτό απλά με τα χιλιόμετρα θα επιδεινώνεται. Προσωπικά το πρόβλημά μου είναι το πώς θα το πουλήσω αργότερα με αυτό το λαμπάκι.
  9. Σήμερα που είχα χρόνο πήγα σε 3 συνεργεία, 2 συνοικιακά και 1 αντιπροσωπεία. Το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους, έχει να κάνει με επικαθίσεις στις βαλβίδες και χρειάζεται άνοιγμα κινητήρα. Οι τιμές που πήρα ήταν 650€, 900€ και 1500 (!!). Με τα 650 μου αλλάζει βαλβίδες και όχι απλά καθαρισμό. Θα το σκεφτώ τις επόμενες μέρες.
  10. Καλησπέρα, Στον Πειραιά είχα πάει πρίν λίγους μήνες για service στον παρακάτω. Μου φάνηκαν καλά παιδιά και καλοί επαγγελματίες. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή μιας και με βολεύει η περιοχή. http://www.autorepairpeiraias.gr/
  11. Παιδιά καλησπέρα, Μία ερώτηση, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Το κροτάλισμα στην αρχή υποδεικνύει δόντι στην καδένα/μεταβλητό; Καδένα άλλαξα πρίν 5.000χλμ και σήμερα άκουσα πάλι το κροτάλισμα στην εκκίνηση.
  12. Καλησπέρα και πάλι, Μετά από πολύ καιρό πήγα χθες στο συνεργείο. Και σε μένα έβγαλε πρόβλημα στον 1ο (μόνιμο) και 3ο (διακοπτόμενο) κύλινδρο. Αλλάξαμε 2 πολλαπλασιαστές, ωστόσο σήμερα το λαμπάκι αναβόσβησε πάλι. Υπάρχει περίπτωση να θέλει reset, να μην έγινε και γι αυτό να ξαναβγήκε; Αν έγινε reset, πώς το καταλαβαίνω; Ευχαριστώ.
  13. Παιδιά καλημέρα, Εδώ και αρκετό καιρό, έχω ένα πρόβλημα κατά την εκκίνηση ενώ το αμάξι είναι κρύο (Golf TSi 140). Αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα για περίπου 25" και νιώθω αρκετούς έντονους κραδασμούς. Μετά σβήνει το λαμπάκι κι έπειτα πέφτουν οι στροφές όπως και πρέπει. Κάποιοι μου είπαν για πολλαπλασιαστή. Τους είχα αλλάξει πρίν περίπου 1.5 χρόνο. Επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο και το συνεργείο μου είναι μακριά, δεν έχω τσεκάρει το σφάλμα που έχει καταγραφεί. Μήπως έχει συμβεί σε κανέναν εδώ; Παραθέτω και βίντεο: http://sendvid.com/iml586ks Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.