Jump to content

antonis7

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by antonis7

  1. αλλα μου το κανει οταν ζεστενεται
  2. στο διαγνωστικο δεν βγαζει τιποτα καθαρισα την EGR ξανακαθαρισα πεταλουδα καθαρισα την σωληνα που παει απο την EGR στην εισαγωγη,αλλαξα αισθητηρα Λ2 αυριο θα δω τις υποπιεσεις
  3. παιδια αποφευγετε τις τοπικες βαφες μιλαει η πειρα
  4. κοιταχτε να δειτε εγω εχω φανοποιιο το μοτερ-πλεξουδα-καντραν-εγκεφαλος-αισθητηρες ειναι απο το ιδιο αμαξι τα πραγματα τα περασα στο αμαξι εγω με εναν μηχανικο στο μαγαζι μου,τα πραγματα μου τα ειχε δωσει ενασς φιλος και συναδερφος τα οποια ηταν απο τρακαρισμενο,73400 ειχε σε χιλιομετρα.εχω δοκιμασει τα παντα αλλα το ρελαντι κανει τα δικα του
  5. καλησπερα και απο μενα εχω ενα golf 4 το οποιο ητανε 1400 AXP και το εχω κανει 1600 AZD και το προβλημα ειναι οτι ανεβοκατεβαζει στροφες στο ρελαντι οταν ζεσταθει.ρυθμισα πεταλουδα,αλλαξα πεταλουδα την ξαναρυθμισα αλλαξα βαλβιδα EGR αλλα τιποτα τι διαολο να κανω?
  6. καλησπερα και απο μενα.ηθελα να ρωτησω το εξης εχω ενα golf4 το οποιο απο 1400 το εκανα 1600 και απο τοτε εχει αριθμιες το ρελαντι οταν ζεστενετε,εχω αλλαξη βαλβιδα EGR ,αλλαξα πεταλουδα την ρυθμισα στον εγκεφαλο αλλα παλι τα ιδια ξερεται τι διαολο να φταιει?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.