Jump to content

igna

Members
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by igna

  1. Τελικά έχουμε κανένα νεότερο? Είχα ακούσει για το θέμα αλλά το πήρα πολύ φλου γιατί άκουσα πως το πρόβλημα αφορά μόνο το μεγάλα μοντέλα της VW (passat κλπ)... Αν ισχύει κάτι τέτοιο... τη μείωση αλόγων και χαζομάρες με το κτεο, τα λεφτά μου πίσω!!!

    • Like 1
  2. Ναι φιλε κουτα...

    Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Μια χαρά.. τελικά ποια διάσταση έβαλες? Εγώ στις 16αρες μου έβαλα 205/45 (δικός μου είσαι εσύ και note 4 ???? )

    Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  3. Ωραίος!!!

    Τελικά με τη διάσταση του ελαστικού δεν υπάρχει θέμα, ε;

    (Εννοώ 205/45 ή 215/45)

    Κανένα απολύτως, θεωρητικά η vw λέει ότι το 215/45 είναι το κατάλληλο αλλά η τιμή αυτών των ελαστικών είναι "απαγορευτική" καθώς είναι σπάνια διάσταση... Και η ελάχιστη διάφορα της ταχύτητας στο κοντέρ με την πραγματική σε σχέση με την διαφορά της τιμής των ελαστικών 205/45 - 215/45 δεν συγκρίνονται!
  4. Ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο έγινε η δουλειά... 

     

    Μπήκαν 4 καινούριες ζάντες 16' CMS με 4 επίσης καινούρια λάστιχα SAVA διάστασης 205/45/16

     

    Τώρα όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά δεν έχω καταλάβει διαφορά στο "άρπαγμα" του αυτοκινήτου, αντιθέτως το πάτημα έχει γίνει πολύ πιο σίγουρο και στιβαρό όπως ήταν αναμενόμενο. Επίσης τα λάστιχα κάνουν λιγότερο θόρυβο και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ! Στην κατανάλωση δεν υπάρχει διαφορά (και αν υπάρχει αυτή είναι μηδαμινή). Γενικά ήταν μια πολύ καλή "επένδυση" όχι μόνο για το αισθητικό κομμάτι αλλά και το πρακτικό!

     

    post-23839-0-69081500-1431015908_thumb.j

    post-23839-0-74993200-1431015959_thumb.j

    post-23839-0-34329600-1431016009_thumb.j

    • Like 2
  5. Κυνηγωντας λοιπον το 500ρακι του αντωνακη,μου ερχεται προφυλακτηρα ενα mercediko e220 cdi 143hp....

    Φωναζα στον ασυρματο τον αντωνη να κανει δεξια,για να περιποιηθω το merc...

    Κανει δεξια,πεταω τερμα,ανηφορα,σταθερη αποσταση το merc 1 αμαξι πισω μου...

    Πεφτω στα φρενα λογω κινησης,πιανει κατηφορα,και παταω τερμα απο 3ες 110,παταει και βγαινει να με περασει απο δεξια.

    Καπου στα 140 εχει σκυλιασει το μωρο μου και εκει που ηταν στην πισω ροδα μου και με μαζευε,κλειδωσα,αλλαζω 4η και συνεχιζουμε μεχρι τα 225 που κοφτιασα και δεν πηγαινα αλλο σταθερα 2 αμαξια πισω το merc.

    Μετα απο καθε τετοια βολτα,η επομενη μερα ανηκει στον μαστορα...!

    Ιμαντας χρονισμου,βαση σασμαν,υγρα φρενων,πισω μαρκουτσια...

    Σιγα σιγα ο κυκλος του μωρο μου κλεινει,μιας και σε κανα 10ημερο μπαινει υγραεριο για να μεινει οικονομικο για μεσα στην πολη...

    S3 coming soon????????????????

    Φράγκα να υπάρχουν!
  6. Έχω το 1.6 TDI Bluemotion 2 χρόνια παρά 2 μήνες... Δεν μου έχει σβήσει ποτέ ο κινητήρας εκτός από 2 φορές όπου με το πάτημα του συμπλέκτη παίρνει πάλι μόνο του το αμάξι μπρος! Δεν είχα πριν diesel είχα βενζίνη, είναι το πρώτο μου diesel!

  7. Χαίρομαι που σου αρέσουν. Προσπαθώ να τις κάνω όσο ποιο ρεαλιστικές μπορώ, με έμφαση στην ευκρίνεια το χρώμα κλπ. Δεν προέρχεται η ποιότητα που βλέπεις από την μηχανή τόσο όσο από την τεχνική λήψης & της επεξεργασίας.

    Μααλιστα... Μπορείς να μου πεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για την επεξεργασία?
  8. 15180770584_29f63e5dd6_b.jpg

    Porto Arabia by Costas S. T., on Flickr

    Εντάξει ρε φίλε οι φωτογραφίες σου σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι στο μέρος που απεικονίζουν όταν τις βλέπεις... Αλήθεια τι κάμερα χρησιμοποιείς? Στη συνέχεια τις επεξεργαζεσαι με κάποιο πρόγραμμα?

  9. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό έχω και εγώ το polo 1.6 tdi BMT και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα είτε με 2α είτε με 3η (κυρίως με την 3η εντοπίζεται!) Όταν το κάνει αυτό συμβαίνει γιατί έχεις (τουλάχιστον 1) μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που θα έπρεπε να έχεις για τα χιλιόμετρα που έχει το αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή... Με απλά λόγια πρέπει να κάνεις κατεβασιά γιατί πας αργά για την επιλεγμένη ταχύτητα που έχεις!

    • Like 2
  10. παιδια το εγκατεστησα. ολα δουλευουν κανονικα μεχρι στιγμης. bluetooth gps dvd μονο tv δεν την εβαλα γιατι δεν την ηθελα.

    τωρα εχω ενα θεμα ομως

    παω στο equalizer να κανω ρυθμιζεις. εχει διαφορες επιλογες τυπου (dance pop classic) και επιλεγω dance ρυθμισεις dance δηλαδη και διπλα εχει τα κολοκυθια που τα φτιαχνεις μπασο τρεμπλ κλπ. κανω λοιπον την ρυθμιση ολα καλα. οταν κανω οποια αλλη λειτουργια δηλαδη μπαινω στο bluetooth gps dvd κλπ η το κλεινω και το ξανανοιγω (ειτε με το διακοπτη ειτε με το κουμπι) ενω ΔΕΝ χανονται οι ρυθμισεις του equalizer δηλαδη το μπασο και ολα παραμενουν ως ειχαν ο ηχος ακουγεται πιο βαρυς λιο χοντρος να το πω χωρις να χαθουν οι ρυθμισεις.

    καμια ιδεα κανεις? να εχανε τις ρυθμισεις του equalizer το καταλαβαινω αλλα με τις ιδιες ρυθμισεις βγαζει αλλο ηχο. μολις πατησω καποια αλλη επιλογη στο equalizer π.χ classic rock klp και ξαναγυρισω στο dance ακουγεται κανονικα οπως το ειχα βαλει.

    λοιπον παιδια το ανωτερω προβλημα δεν μπορω να το λυσω και το κανει μονο με το ραδιο οχι με cd οχι με dvd οχι με bluetooth οχι με sd card.

    και ξαναλεω απλα.

    ενω εχω αποθηκευσει ρυθμισεις equalizer το σβηνω η ακουω cd. ξαναβαζω ραδιο και ενω οι ρυθμισεις στο equ ειναι ιδιες ο ηχος ακουγεται μουντος και διαφορετικος.

    δεν χανει μνημη ουτε χανει ρυθμισεις αλλα το προβλημα δεν εχει να κανει με ρευμα λογικα. στο manual του δεν λεει τιποτα το ιδιαιτερο.

    εστειλα mail στον κινεζο αλλα δεν νομιζω να καταλαβει τι του γραφω.

    στα της πηγης τωρα.

    πολλα θετικα

    1ον gps με ενημερωμενους χαρτες και τζαμπα update. ελληνικη γλωσσα gps και ελληνικη εκφωνηση.

    2ον bluetooth λειτουργει κανονικα. συνδεεται με το που ανοιγω την συσκευη μου και παιρνω τηλεφωνα βαζω μουσικη αναπαραγω αρχεια κλπ/

    3ον καλη αναλυση σε dvd για ταινιουλα και τεοια

    4ον εξοδο usb βγηκε στο ντουλαπακι διπλα και εξοδος aux.

    5oν καμερα οπισθοπορειας δεν την εχω βαλει ακομα αλλα οταν βαζω οπισθεν μου κοβει την μουσικη και νευριαζω

    6ον καλη αφη για κινεζικο και αρκετα γρηγορο σε εναλλαγη λειτουργιων.

    7ον σου ποιανει wifi και μπαινει κανονικα στο ιντερνετ

    8ον εχει παινχιδια χααχαχχααχ

    9ον πατας μια φορα το power και σβηνει η οθονη ενω λειτουργει κανονικα το ριαδιοφωνο αυτο προφανως για λογους νυχτας.

    στα πλην

    1ον αυτο με το equ στο ραδιοφωνο που το ρυθμιζω καθε φορα αλλα θα το βρω τις φταιει που θα μου παει

    2ον τα δυο στρογγυλα πληκτρα που εχει δεν μου γεμιζουν πολυ το ματι απο αποψη αντοχη γι αυτο δεν τα πολυχρησιμοποιω.

    3ον οτι μετα την τοποθετηση το κουμπι για τα αλαρμ οταν το παταω αν το πατησω πολυ μερικες φορες κολαει μεσα και θελει λιγο σκουντημα να βγει εξω. μαλλον δεν εβαλα καλα το πλαισιο του αυτοκινητου θα το ξαναδω

    4ον παιδια ολο το κεφαλι μου κοιταει προς τα εκει. μεγαλος μπελας αν δεν προσεχεις γιατι σου τραβαει την προσοχη και δεν μιλαω να οδηγαω και να βλεπω ταινια προς Θεου. μονο και μονο με τα εγχρωμα φωτα μου τραβαει την προσοχη

    και πανω απο ολα κανω το σταυρο μου να μην μου μεινει στο χερι νωρις νωρις και επισης να μην ξυπνησω αυριο το πρωι και δεν μπορω να βαλω μπροστα το αμαξι μην μου εχει φαει μπαταρια. αν και το τσεκαρα με εναν δικο μου τροπο. το εκλεισα ενω ηταν το bt συνδεδεμενο με το κινητο μου και με το που το εκλεισα αποσυνδεθηκε που σημαινει οτι δεν τραβαει ρευμα. τωρα αν υπαρξει καμια διαροη που δεν νομιζω γιατι καλωδια δεν πειραχθησαν μονο φυσσες μπηκαν βγηκαν.

    αυτα.... οποιος εχει ιδεα για το προβλημα με το equ το λεει αλλιως συμβιβαζομαι

     

    Νομίζω πως το 9ον στα θετικά σου είναι η λύση στο "πρόβλημα-μείον" που έθεσες στο 4ον στα πλην  ;)

    • Like 2
  11. Πριν καν διαβάσω το άρθρο και βλέποντας τις φωτογραφίες μόνο, ειδικά με εκείνη που έχει την πίσω όψη του !καινούριου! polo το πρώτο πράγμα που είπα ήταν, ωπ μια A-Class Mercedes και από την μπροστά όψη θα έλεγα πως μου θυμίζει λίγο scirocco... ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αν μου αρέσει ή όχι πάντως είναι κάτι καινούριο και καλώς ή κακώς τραβάει το μάτι!

  12. Vodafone φοιτητικό : με 4€ 1000 λεπτά προς όλους και 200mb, μπαίνει ο μήνας 600mb και 600 λεπτά προς CU και με ανανέωση τον 10€ άλλα 500mb χωρίς να μου πάρει τίποτα σοζζ :p

    Τώρα από πλευράς απόδοσης στο σήμα (κλήσης ας πω) δεν είχα ποτέ θέμα πάντα και παντού μπορώ να πάρω τηλέφωνο, στο ίντερνετ όμως έχουν κάποια θέματα σε σχέση με την cosmote που πιάνεις σε πολλά μέρη 4G

  13. Έχω το ίδιο αυτοκίνητο, σίγουρα τον ίδιο κινητήρα και έχω 25.000+ χλμ πλέον, δεν έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις! Με τα τραντάγματα που λες το μυαλό μου πήγε κατευθείαν για ζυγοστάθμιση, πήγαινέ το σε κανένα βουλκανιζατέρ να στο δουν γιατί ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.