Jump to content

Vivoni

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vivoni

  1. Το αμάξι είχε κάνει 4000 χλμ και άρχισε το πανηγύρι. Δηλαδή μόλις 500 χλμ μετά από το "στρώσιμο" που ζητάνε να κάνεις στο αμάξι. Το θέμα είναι πως το αμάξι το πήρα FULL extra και αυτό ντούκου. Και έπειτα από όλα αυτά ούτε καν ασχολούνται να μου δώσουν μια απάντηση. Δηλαδή οι άχρηστοι ούτε που σέβονται το όνομα της εταιρείας.
  2. Σχετικά με το θέμα του Polo Gti και των προβληματικών κινητήρων.. Το δικό μου Polo αγοράστηκε Δεκέμβρη του 2012 . Κοντά στον Φεβρουάριο μου άναψε ένδειξη για λάδια. Όταν έλεγξα την στάθμη των λαδιών μου είδα πως δεν είχε καθόλου ( πράγμα ΠΑΡΑ πολύ περίεργο για καινούργιο αμάξι που μόλις είχε τελειώσει το αρχικό στρώσιμο των 1500 χλμ. ) . Με τα πολλά το πήγα στο service και αφού μου είπαν 100052 παπάτζες, μου άλλαξαν κάτι σωλήνες όπως έλεγε και το standar της διαδικασίας. Με ενημέρωσαν ότι κάθε 1000 έπρεπε να πηγαίνω για έλεγχο λαδιών και ότι αυτό που έγινε ήταν 100% φυσιολογικό ( με το απαραίτητο υφάκι και μου απευθυνόντουσαν σαν να είμαι καμία καθυστερημένη επειδή είμαι γυναίκα που πάει στο service ). Τέλος πάντων, ούτε 10 μέρες μετά, άρχισε ένας έντονος θόρυβος που ερχόταν από τον κινητήρα και έκανε τρίξιμο όπως αυτό που κάνουν τα τακάκια όταν θέλουν άλλαγμα. πήγα στο συνεργείο 4 Μαρτίου. Αφού έναν 1 βδομάδα για να "εντοπίσουν" τον θόρυβο , μου είπαν πως θα μου άλλαζαν ένα σωλήνα που ενώνει το κιβώτιο ταχυτήτων με τον κινητήρα και ότι θα έκανε 10 μέρες για να έρθει. Στις 11 μέρες τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως δεν είχε έρθει ακόμα και ότι θα με έπαιρναν τηλέφωνο όταν θα ήταν έτοιμο. 2 μέρες μετά, με πήραν και μου είπαν ότι τελικά θέλει αλλαγή κινητήρα. 15 μέρες μετά ( όταν υποτίθεται θα ήταν έτοιμο από τον κινητήρα ) με πήραν και μου είπαν ότι ήθελε αλλαγή και το κιβώτιο ταχυτήτων. 15 μέρες μετά και από αυτό ( που ΠΑΛΙ υποτίθεται θα ήταν έτοιμο ) με καλούν και μου λένε πως θέλουν παραπάνω μέρες για δοκιμές. Σήμερα , 29 Απριλίου, με πήραν λέγοντας μου πως κάνει πάλι κάποιο θόρυβο που δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει εάν γνωρίζει κάτι γι αυτή την περίπτωση και μου απαντήσει στο ερώτημά μου για το πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι οι υπάλληλοι των service στις αντιπροσωπίες ??????? Ευχαριστώ και συγνώμη για το τεράστιο post....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.