Jump to content

SpiroSFR

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SpiroSFR

  1. Το μοτέρ του FR είναι το ίδιο με του Polo (BJX) ενώ του Cupra είναι το BBU.
  2. Είναι το Τ2b. Απο φανοποιεία είναι τέλειο χωρίς το παραμικρό σάπισμα και βαμμένο.Το μοτέρ έχει ανακατασκευαστεί για τρίτη φορά και είναι καινούριο.Απλά αυτό τον καιρό είμαστε στην αναζήτηση καινούριου καρμπυρατέρ.Το σασμάν έχει επισκευαστεί και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.Χθές μάλιστα παρέλαβα και τα HANKOOK RA08 απο Camskill.Παράθυρο υπάρχει μόνο στην πλαινή και πίσω πόρτα και εσωτερικά είναι επενδυμένο με ξύλο,τριθέσιος καναπές που γίνεται κρεββάτι,ψυγείο - κουζίνα,αερίου - ρεύματος. Σύντομα θα σας παρουσιάσω και φωτό. Απλά δεν ξέρω ακόμα τι λάδια πρέπει να του βάζω ώστε να καλύπτω τις νόρμες του κατασκευαστή.
  3. Όπως λέει και ο τίτλος μιας και ανέλαβα να αναστήσω το Τ2 του πατέρα μου που μου δώρισε θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια λάδια μου προτείνεται για το συγκεκριμένο μοντέλο?
  4. SpiroSFR

    Golf Vs Leon

    Σαν κάτοχος ενός Seat θα ήθελα να αναφέρω κι εγώ την άποψή μου.Ο λόγος αγοράς του πρίν 4 χρόνια ήταν το value for money μιας και αυτό που με ένοιαζε ήταν μόνο και μόνο οι επιδόσεις του αυτοκινήτου το οποίο δεν είχε να ζηλέψει απολύτως τίποτα απο οποιοδήποτε VW που μοιραζόταν τον ίδιο κινητήρα.Σήμερα μετά απο όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε και φλερτάροντας με το νέο μου αυτοκίνητο έχω να πω το εξής: Το Seat με έβγαλε μέχρι στιγμής ασπροπρόσωπο χωρίς καμία βλάβη,μου έδωσε απίστευτες χαρές με τα γκάζια του,αλλά θα ήμουν όμως πολύ άδικος αν δεν αναφερόμουν στην ποιότητα κατασκευής του.Τριξίματα σχεδόν απο τον πρώτο καιρό που το απέκτησα,ψεύτικα πλαστικά,γενικά μια κινούμενη κουδουνίστρα.¶λλος ίσως να το υπέφερε....εγώ όμως όχι και για αυτόν τον λόγο το επόμενο αμάξι μου θα είναι το GTI,πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα της διαφοράς στην τιμή για την άνεση,την ποιότητα και την αίσθηση της πολυτέλειας όπως ακριβώς ανέφερε και ο φίλος παραπάνω.
  5. Χρήστο καλορίζικο,καλοτάξιδο και με την ευχή μου να γίνει και αυτό τούμπανο σαν το ΤΤ,αν και τα ειπαμε και απο κοντά.Το αμάξι απλά τα σπάει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.