Jump to content

Nikos P Thessaloniki

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Nikos P Thessaloniki

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

Nikos P Thessaloniki's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδιά ! Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και γρήγορη ! Όσο αναφορά για Goodyear EfficientGrip ή Goodyear EfficientGrip Performance έχουμε κάτι ? Ή να μην ασχοληθώ καν ? Πάντως τείνω προς τα Michelin Primacy 3 ( 205/55 R16 91V ), ρώτησα σε λαστιχά και μου είπε 300,00 € φορεμένα με ευθυγράμμιση ζυγοστάθμιση στην τιμή.
  2. Καλησπέρα και από εμένα . Έχω ένα Golf VII 1.6 TDI 105 από το 2013, και από τη μάνα του φοράει τα Dunlop FastResponse (205/55R16 91V). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά. Έχω κάνει 50.000+ χλμ και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ήρθε όμως η ώρα να αλλάξω. Ένας φίλος μου με GOLF V είπε για ContiSportContact 5. Είχε βάλει και τα ContiSportContact 2 και σε 20.000 χλμ ήταν για καινούρια λάστιχα (ΤΡΑΓΙΚΟ). Είμαι ανάμεσα σε ContiSportContact 5 Michelin Primacy 3 Dunlop Sport BluResponse Τι μου προτείνετε ?
  3. Καλησπέρα παίδες ! Παλιό το θέμα αλλά θα μπω και εγώ να ρωτήσω. Έχω το Golf MK7 1.6 TDi 105hp και ψάχνω να βάλω προβολάκια ομίχλης. Σε πρόσφατο ατύχημα που είχα , απλές γρατσουνιές με έφαγε ένας μπροστά , είχα την ευκαιρία να βάλω προβολάκια , μιας και θα έβγαινε ο προφυλακτήρας για βάψιμο. Ρώτησα λοιπόν και μου είπαν για εργοστασιακά έχουν 2 Χ 80 για τα προβολάκια και άλλα 80 για τον καινούριο διακόπτη. Το θέμα είναι ότι μου λέει ο λαμαρινάς που συνεννοήθηκε με τον ηλεκτρολόγο ότι δεν υπάρχουν αναμονές για τα προβολάκια πίσω από τον προφυλακτήρα. Και ότι τα προβολάκια είναι με οπτικές ίνες και κάτι τέτοια. Παίζει κανένας να ξέρει τίποτα ??? Πόσο κοστίζει στην αντιπροσωπία και τι διαδικασία χρειάζεται ?
  4. @ faniaros, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Λοιπόν, έψαξα το πορτπαγκάζ και βρήκα το ηχείο, είναι τοποθετημένο μέσα σε μία γρίλια εξαερισμού, δεξιά όπως μπαίνεις, κάτω από το στήριγμα της εταζέρας. Μοιάζει πολύ με τη φωτογραφία του TASOS M παραπάνω αλλά δεν έχει κουμπί έντασης, και η γρίλια "βλέπει" μέσα στο πορτπαγάζ, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται καλά.
  5. Καλησπέρα, λόγω αλλαγής εταιρείας παροχής Internet δε μπορούσα να δω τις απαντήσεις σας. @TASOS M : Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. @ Rocky : Όταν το δω θα σου πω. @ PanosR : Μου έβαλαν τους αισθητήρες στην αντιπροσωπεία όταν ήρθε το αυτοκίνητο από το τελωνείο και πριν το παραλάβω. Αυθεντικοί της VW είναι αλλά δεν ξέρω για κάποια επιλογή. Μακάρι να γίνεται αυτό που λες και με το που βάζεις όπισθεν να χαμηλώνει αυτόματα η ένταση της μουσικής. Θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ !
  6. Μέλη του VW-Club χαίρεται , είμαι ένας, από τους πολλούς, κάτοχους του VW Golf VII 1,6 Tdi 105 5-Speed. Κατά την αγορά του αυτοκινήτου μου έκανε δώρο (!) η αντιπροσωπεία τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να χαμηλώνω κατά πολύ το ηχοσύστημα μόνο και μόνο για να τους ακούσω. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ή είναι οι δικοί μου αισθητήρες προβληματικοί ??? Πριν πάρω το καινούριο είχα το VW Golf V PLUS 1,6 FSi και παρόλο που είχε τους ίδιους αισθητήρες παρκαρίσματος, περασμένους στην αντιπροσωπεία αργότερα της αγοράς του αυτοκινήτου, ακούγονταν μια χαρά χωρίς να χρειάζεται να χαμηλώσω τη μουσική. Πρέπει να πάω στην αντιπροσωπεία να το κοιτάξω ή μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ??? Σε αυτό το θέμα ( http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=33868 ) ένα μέλος του Club δίνει κάποια λύση αλλά η απάντηση είναι από τον Γενάρη του 2010 !!! Επίσης έτσι το πήρα από την αντιπροσωπεία, δεν "χάλασαν" στην πορεία ...
  7. Καλορίζικο το καινούριο αμάξι σου φίλε Γιάννη ! Καλή η επιλογή σου, και στο αυτοκίνητο το ίδιο όσο και στα extra που έβαλες ... Αλλά αν είχα ~29.000 ευρώ θα έπαιρνα BMW X1 και όχι Golf Diesel ... Άσε που με 2000 cc σε πιάνει και ο φόρος πολυτελείας ... Και οι 5,5 μήνες είναι για μένα πάρα πολύς καιρός ... Εγώ το παρήγγειλα το δικό μου 5 Οκτώβρη και το πήρα στις 18 ...
  8. Και εμένα η κατανάλωση ήταν 5.2 συνολικά , αλλά στην Εγνατία με τις ανηφόρες και τις κατηφόρες είχε μεγάλο εύρος . Η θερμοκρασία λαδιού έπαιζε από 95-110 περίπου . Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό επηρεάζει την κατανάλωση . Τι χρώμα το πήρες και ποια έκδοση ?
  9. Λοιπόν παίδες, παρέλαβα το δικό μου την Παρασκευή 18/10 . Περιττό να πω ότι είμαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό μου . VW Golf 1.6 TDi Generation , χρώμα Pacific Blue με το μπεζ Zoom εσωτερικό . Μετά τα πρώτα χιλιόμετρα νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος με την επιλογή μου ( δε νομίζω ότι "χρειάζεται" η 6η ταχύτητα ) . Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι η κατανάλωση . Γενικά δεν έχω "βαρύ" πόδι, αλλά περίμενα να μου βγάλει 1000 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα . Μετά από ένα μικρό ταξιδάκι ( ~600 km στην Εγνατία χωρίς επιβάτες ) με το cruise control στα 130 km/h η κατανάλωση ταξιδιού δεν ξεπέρασε τα 5.2 l/100km . Συνολικά με ένα γέμισμα 48 lit έκανα 830 km . Αυτό βγαίνει περίπου 5,7 lit/100km . Δεν είναι κακή αλλά δεν είναι τα 3,8 που υπόσχεται η μαμά VW ... @maximosm : Καλοτάξιδο !
  10. Λοιπόν παίδες , τα πράγματα έχουν ως εξής : Επειδή βαρέθηκα να περιμένω πήγα πάλι στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω πότε τελικά περιμένουν τον νέο κινητήρα . Ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν ξέρει και ότι δεν έχει επίσημη ενημέρωση από τον επίσημο, και μοναδικό, εισαγωγέα (KOSMOCAR AE). Το πρόβλημα είναι ότι το εργοστάσιο έχει παράξει πάρα πολλά αυτοκίνητα με τον παλιό 1.6 TDi (105ps 5-Speed Manual) με αποτέλεσμα να έχει μαζευτεί αρκετά μεγάλο stock. Η KosmoCar έχει παραγγείλει πολλά από αυτά χωρίς τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία. Έτσι, πρέπει πρώτα να πουλήσει αυτά και μετά να φέρει τα καινούρια. Αν φέρει τα καινούρια 1.6 TDi (110ps , 6-Speed Manual) θα του μείνουν πολλά 1.6 TDi (105ps 5-Speed Manual) με αποτέλεσμα να τα βγάλει με μειωμένη τιμή, περίπου 1000 ευρώ. Αυτό θα έχει τεράστια οικονομική ζημία για την KosmoCar την ίδια. Έχοντας αυτά υπόψιν, επικοινώνησα με την KosmoCar στα κεντρικά της, κάνοντας την εξής ερώτηση : - Εφόσον στη Γερμανία έχει αποσυρθεί ο 1.6 TDi (105ps 5-Speed Manual) και πωλείται ΜΟΝΟ ο 1.6 TDi (110ps , 6-Speed Manual) πότε περίπου αναμένεται η εισαγωγή του εν λόγω κινητήρα στην Ελλάδα ? Και η απάντηση που έλαβα ήταν : - Έχει δρομολογηθεί η εισαγωγή των νέων GOLF με το νέο ο 1.6 TDi (110ps , 6-Speed Manual) για το Μάρτιο του 2014 , αλλά πιέζουμε το εργοστάσιο για ακόμα νωρίτερα ! Ως εκ τούτου, όποιος δε θέλει να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και για το 2014 στο παλιό του αμάξι, συμβιβάζεται με το 1.6 TDi (105ps 5-Speed Manual) ...
  11. Ρε παιδιά , έχει κανένας καμιά ενημέρωση σχετικά με το πότε θα είναι στην Ελλάδα ο νέος κινητήρας Diesel ?
  12. Χθες η AUDI ανακοίνωσε ότι θα φέρει το καινούριο μοτέρ με το όνομα ULTRA από αρχές Σεπτέμβρη στη Γερμανία και λίγο αργότερα <?> στην υπόλοιπη Ευρώπη ... Εφόσον η VW πουλάει στη Γερμανία το καινούριο μοτέρ από τώρα , μήπως θα έρθει Ελλάδα αρχές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη ; http://www.newsbeast.gr/car/arthro/567655/neos-oikonomikoteros-1600aris-tdi-ultra-tis-audi/
  13. @ maximosm : Τι ακριβώς παρήγγειλες ( έκδοση , χρώμα , έξτρα ) και πόσο σου βγαίνει "με το κλειδί στο χέρι" , δλδ με έξοδα φακέλου, πινακίδες, μεταφορά ?
  14. @ maximosm : Ποιος σου είπε για πρώτο τρίμηνο του 2014 ? Το έμαθες από αντιπρόσωπο , γιατί εμένα μου είπαν για τέλος καλοκαιριού και ότι θα με ειδοποιήσουν όταν έρθει για να το παραγγείλω ... Είχα πάει να το πάρω και μόνοι τους μου είπαν να περιμένω τέλος καλοκαιριού για τον καινούριο κινητήρα με το 6-άρι σασμάν ...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.