Jump to content

toliskavala

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About toliskavala

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Καβάλας

Other Info

  • Car Type
    Amarok

toliskavala's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ BOOST CONTROLLER ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΤΑ ΔΥΟ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ? i00.i.aliimg.com/img/pb/413/478/550/550478413_173.jpg img.dxcdn.com/productimages/sku_73364_1.jpg Η ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ .JPG
  2. σε ευχαριστω φιλε δεν το γνωριζα...
  3. καλησπερα φιλοι..υπαρχει κανεις να πουλαει ν75 Κ η Η??υπαρχουν και απο μερους μου ν75 J και F....
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ..POLO 9N GTI 20VT...ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΨΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ Ν75 ΑΠΟ S3 ΚΑΝΕΙ OVERBOOST 0,5 ΑΠΟ 0,9..ΕΠΙΣΗΣ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΗΜΑ..ΕΝΩ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΒΗΣΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?
  5. καλησπερα σε ολους,ξερει κανεις αν τα gti εχουν βαλβιδα για να βγει το νερο απο το ψυγειο,η παμε με τον παλιο τροπο βγαζοντας το κολαρο?αν ξερει καποιος ας πει τα βηματα ενα ενα για την αλλαγη αντιψυκτικου υγρου G12
  6. σε αντιστοιχια της ngk σε bosch μου βγαζει κ το fr7kpp33+...αυτο αξιζει?
  7. καλησπερα παιδια....ειμαι ετοιμος για αλλαγη μπουζι σε polo gti 20vt...τα μανισια μπουζι ειναι ngk pfr6q και κανουν γυρω στα 10 ευρω το ενα...εχω βρει ομως και της εταιριας bosch με 4 ακιδες με 5 ευρω το ενα...και κωδικο super 4 fr78...εχει κανεις να προτεινει κατι σχετικα με αυτα..η εστω καποια αλλη μαρκα?
  8. θα συμφωνησω μαζι σου φιλε beckman
  9. κανενας αλλος να μας πει την γνωμη του???
  10. κ εγω εχω ακουσει τα καλυτερα για τις pipercross,αλλα πιο πολυ για τις χοανες της...για τα πανελ τους δεν ξερω...
  11. καλησπερα παιδια...εχω ενα polo gti 1.8 μαμα με εξατμιση ελευθερας milktek και με μανιταρι hks..προσφατα βρηκα και φιλτρο ελευθερας ροης για το μαμα φιλτροκουτι της εταιριας pipercross...ξερει κανεις αν ειναι καλυτερο αυτο η το μανιταρι?
  12. ρε παιδια εγω βρηκα ενα με 90 ευρ ω που ειναι σαν τσιπακι κ μπαινει πανω απο το γκαζι καπου κ οχι ρυθμιζομενο...λετε να ειναι πατατα??
  13. λοιπον παιδια ,σημερα πηγα συνεργειο...ηταν ενας σφικτηρας απο το κολαρο του ψυγειου λαδιου..οι μανισιοι ειναι μαπα..οποιος μπορει ας τους αλλαξει γτ ο μηχανικος που ειναι κ φιλος κ 15 χρονια τεχνικος στην vw μου ειπε εκει αυτα τρωνε πολυ ζορι γτ περνανε νερα κ λαδια για ψυξη..τελοσπαντων για τον φιλο που αμφισβητησε,1,2,3 ημουν μιση μουρη μπροστα ,στην 4η και μετα απο 800 μετρα το scoda ανοιγε..αλλα εγω μονο φιλτρο κ εξατμιση..εκεινος 210 ps.. και απο roll πρωτες στις 3000 στροφες η κοντρα γιατι το ξεχασα...το octavia φοραει κ 18αρια...σημασια εχει οτι αν το polo γινει 210 αλογα με μια k03s και ενα προγραμμα,μαζι με την υπαρχων εισαγωγη κ εξατμιση μετα δεν πιανεται..τωρα επομενο τεστ με φιλο με astra gtc 1.6 180ps...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.