Jump to content

Bon Viveur

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bon Viveur

  1. Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στην πόλη μας. Ο καιρός φαίνεται να είναι πολύ καλός σύμμαχος αυτό το Σαββατοκύριακο και ελπίζω να περάσετε όλοι καλά. Είμαι πατρινός, κάτοχος ενός VW Touareg και πρόσφατα εγγεγραμμένος στο "VW Club". Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω σε συναντήσεις σας και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό γίνεται στην πόλη μου. Τις προηγούμενες μέρες προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κινητό επικοινωνίας που υπάρχει στο site, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Θα παρευρεθώ απόψε στη συνάντηση και θα σας γνωρίσω από κοντά. Καλή διαμονή.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γράφτηκα στο VW Club, αν και έχω ένα VW Touareg 4,2 lit εδώ και 3 χρόνια. Δεν βρήκα κάτι σχετικό στους τίτλους των υπαρχόντων θεμάτων, γι αυτό ανοίγω καινούριο θέμα και θα χαρώ αν κάποιος φίλος έχει να συνεισφέρει κάποια άποψη: Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί δεν έχω συναντήσει κανένα Touareg να φοράει πλαινά σκαλοπάτια όπως τα περισσότερα σχεδόν SUV (BMW X5, Mercedes ML), που δίνουν σίγουρα μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε 4Χ4. Στη VW που ρώτησα μου έδειξαν στον Υ/Η κάτι σκαλοπάτια σαν στρογγυλούς σωλήνες, που δεν με ενθουσίασαν, με κόστος περίπου 750 €. Πρόσφατα ψάχνωντας στο διαδυκτυο βρήκα στο e-bay κάποια που μου αρέσουν εμφανισιακά (μοιάζουν με των Χ5 και ML) αλλά δεν μπορώ να ξέρω τίποτα για την ποιότητά τους. Τα κατασκευάζει μια βρετανική εταιρεία "DIRECT 4X4" και είναι σχετικά οικονομικά στα 220€. Παραθέτω και την διεύθυνση αν κάποιος θέλει να ρίξει μια ματιά. Έχει στο τέλος της σελίδας και πολλές φωτο. http://www.ebay.co.uk/itm/VOLKSWAGEN-TOUAREG-ALUMINIUM-SIDE-STEPS-RUNNING-BOARDS-/290582899222?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM& fits=Car+Make%3AVW|Model%3ATouareg&hash=item43a817 2a16#vi-ilComp Αν κάποιος έχει γνωρίζει κάτι περισσότερο ή έχει άποψη για το θέμα, ας μας πεί σχετικά. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.