Jump to content

Tasos75

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Tasos75

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

Recent Profile Visitors

787 profile views

Tasos75's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σπασμένο μεσαίο τριβείο άξονα. Από ότι κατάλαβα αν έχεις touareg, Q7, cayenne το περιμένεις κάπου μετά το 100.000km. Σε εμένα βγήκε στα 110.000km Το πήγα σε συνεργείο στο Μαρούσι όπου μια μέρα πριν είχαν κάνει ανακατασκευή σε ίδιο άξονα από cayenne. Έφυγα τρέχοντας από το συνεργείο γιατί μου φάνηκε ότι ο τύπος έψαχνε για κορόιδα. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία Πρωτεύς όπου μου είπαν για ανακατασκευή 250Ε ή καινούργιο άξονα 500Ε. Μάλλον θα βάλω τον καινούργιο.
  2. Ακόμα δεν το έχω πάει στο συνεργείο για να πω την αλήθεια. Το κιβώτιο είναι χειροκίνητο και ναι, είχα παρατηρήσει μια δυσκολία στην αλλαγή ταχυτήτων αλλά μόνο εν κινήσει οπότε υπέθεσα ότι ο συμπλέκτης πήγαινε για αλλαγή δίσκου-πλατώ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
  3. Καλημέρα σε όλους, είμαι κάτοχος ενός touareg 2.5 TDi και στις 15 Αυγ ενώ ταξίδευα από Αθήνα προς Κοζάνη, πριν φτάσω στον Αγ. Κωνσταντίνο το αυτοκίνητο παρουσίασε το εξής πρόβλημα: Πολύ έντονο χτύπημα -σαν να χτυπάς με σφυρί μια μεταλλική επιφάνεια- κάτω και πίσω από το λεβιέ ταχυτήτων. Σαν να χτυπούσε ο άξονας πάνω σε επιφάνεια, κάτι τέτοιο. Κάτω από τα 40 χλμ/ωρα το πρόβλημα δεν παρουσιαζόταν οπότε επέστρεψα στην Αθήνα κάνοντας περίπου 5 ώρες για να διανύσω 150χλμ. Δικαιολογείται σε τόσο ακριβό αυτοκίνητο και μάλιστα της VW να παρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα στα 120.000km ήπιας χρήσης; Τί θα μπορούσε να είναι; Άξονας, κιβώτιο κάτι άλλο; Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον άλλο κάτοχο touareg? Ελπίζω να μη σας κούρασα! Τάσος
  4. Παιδιά και στο δικό μου τουαρέγκ προχθές παρουσιάστηκε ένας έντονος θόρυβος - χτύπημα κάτω και λίγο πίσω από το λεβιέ ταχυτήτων. Κάτω από 40χλμ/ώρα σταματάει. Μετά γίνεται χαμός! Τί θα μπορούσε να είναι;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.