Jump to content

nexus1982

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About nexus1982

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Ηπείρου - Πρέβεζας
  • Νομός
    Πρέβεζας

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

nexus1982's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Με το dsg τι γίνεται αν βγάλει πρόβλημα σε μεταχειρισμένο? Υπάρχει κάποιο όριο χιλομέτρων ή χρονολογίας για να έχουμε κάποια έκπτωση στην επισκευή?
  2. Μου είπαν ότι φτιάχνονται σε τόρνο για να ταιριάζουν σε ελατήρια χαμηλωμάτος. Εσύ έχεις παρόμοια σαν τα μαύρα και κρατάει καλά? Ο φίλος μου που μου το φτιάχνει είπε ότι και με τα μαύρα δεν θα έχω πρόβλημα κρατηματος γιατί θα το κρατάνε τα ελατήρια που είναι καλά, αφού φτιαχτούν πρώτα στον τόρνο γιατί είναι ψηλά.
  3. Ναι είναι αρκετά σκληρή, αν σκάσεις σε σαμαρακι η λακουβα η ανάρτηση θα κανει απόσβεση μέχρι ένα ορισμένο σημείο, μετά δεν κάθεται άλλο και εύχεσαι να μην είναι μεγάλο το σκαμπανέβασμα! Υπάρχει κάποια άλλη ανάρτηση εξίσου καλή αλλά σκληρότητα περίπου όσο τα κανονικά κίτρινα bilstein?
  4. Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο σετακι εκτός των ζαντων. Bilstein κίτρινα χοντρομπούκαλα Ελατήρια χαμηλωμάτος 3 πόντων Σινιμπλόκ από cupra Είναι τραίνο, όπου στρίψεις το τιμονι θα πάει, είναι λίγο κουραστικό όμως σε ταξίδι γιατί καταλαβαίνεις και το παραμικρό σαμαράκι .
  5. Καλησπέρα και από εμένα, όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για αμορτισέρ . Εδώ και 6 χρόνια περίπου είχα στήσει το polo με bilstein κίτρινα χοντρομπουκαλα μαζί με ελατήρια HR χαμηλωματος 3πόντων νομίζω, και μαζί με αλλαγή ζαντολάστιχων 185/60/14 έγινε τραίνο. Και σινιμπκόκ απο cupra. Τώρα επειδή κοπανάει λίγο είπα να ψαχτω για κάτι πιο μαλακό, ένας φίλος μου που μου είχε φτιάξει αυτό το σετάκι Που φοράω τώρα μου πρότεινε να βάλω τα bilstein μαύρα με κατεβασμα στον τόρνο. Ρωτώντας τον υπάλληλο που τυχαίνει να είναι και γνωστός μου για κάτι καλύτερο από τα bilstein μαύρα μου είπε δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τα κίτρινα που έχω σε κράτημα. Θέλω κάτι λίγο πιο μαλακό αλλά όχι να γίνει τελείως βάρκα γιατί η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα αυτό το σετάκι Θα είχα φύγει αρκετές φορές.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.