Jump to content

stratos-m2

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stratos-m2

  1. να'σαι καλά καλώς σας βρήκα... προσπαθώ ακόμη να μάθω τη δομή του forum , γιατί έχω συνηθίσει στα υπόλοιπα που συμμετέχω (για την ακρίβεια έχω κάνει συντομεύσεις που με διευκολύνουν) μόλις το μάθω , θα....πυροβολω και πιο συχνά.... ελπίζω να προλάβω την Τετάρτη να έρθω στη συνάντηση να σας γνωρίσω από κοντά μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να πηγαίνω στο εξοχικό και να το βολτάρω... όσο για την οικονομία.... ....μάλλον δε με έχεις δει να τρώω μόλις γυρίσω από μεγάλη διαδρομή....
  2. Καλησπέρα σε όλους Νομίζω ότι είναι αγένεια εκ μέρους μου να είμαι μέλος εδώ και 2-3 μέρες και να μην έχω συστηθεί. Λοιπόν , είμαι ο Στράτος και είμαι κάτοχος ενός mazda 2 , μοντέλο 11/2009. Έγινα μέλος της παρέας μετά από παρότρυνση της maria_Vor , που τυχαίνει να είναι και συνάδελφος. Είμαι ήδη μέλος σε άλλα 3 forums , 2 σχετικά με το τουτού μου (mazda2club και mazdaspeed club) και ένα ακόμη που προέκυψε (swiftclub , μεγάλη ιστορία , να έχουμε να πούμε και κάτι από κοντά). Μάλιστα νομίζω ότι μάλλον με κάποιυς από εδώ μέσα πρέπει να έχουμε ήδη γνωριστεί σε κάποια από τις άλλες...παρέες... Επειδή είμαι στο εξοχικό δεν έχω μαζί μου όλες τις φωτογραφίες , οπότε επιφυλάσσομαι για καλύτερες : Uploaded with ImageShack.us Το ψευδώνυμο «perlinio» του δόθηκε από μέλος του mazdaspeed , προφανώς λόγω του.....χρώματος και μία με το δεύτερό μου όχημα στο αγαπημένο μου μέρος...:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.