Jump to content

dmpatanis

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About dmpatanis

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μαγνησίας

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

Recent Profile Visitors

982 profile views

dmpatanis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Αυτην ειναι η απλη εγω εχω το tsi μοτερ
  2. Το 2014 ειχα 71000χλμ και αλλαξα αντλια τωρα στα 99.000 παλυ τα ιδια και η τιμη αυτης μαζι με την εργασια 450ευρω.Εγγυηση βαση τον χιλιομετρων δεν υπαρχει?Μου φαινεται κουλο να αλλαζουμε ανλια καθε 30000χλμ. Υπαρχει καποιος που τις επισκευαζει?
  3. Για vw ενδιαφερομαι εχω ενα tiguan
  4. Καλο συνεργειο για το Βολο υπαρχει για vw??
  5. Τελικα αφαιρεσα τον πολο της μπαταριας τον ξανατοποθετησα και ολα καλα.
  6. Με αφησε απο μπαταρια την αλλαζω αλλα ειδα οτι οταν το κλειδωνω δεν ενεργοποιητε ο συναγερμος.Δεν ειναι εργοστασιακος τι να κανω? Το λαμπακι που εχει ο συναγερμος αναβοσβηνει συνεχεια.Καποιο τηληχειριστηριο δεν υπαρχει μονο μια φισα εχει με τρεια πινακια στο λαμπακι του ο συναγερμος. Το αυτοκινητο ηταν μεταχειρισμενο. Ευχαριστω.
  7. Πως θα καταλαβουμε εαν εχει προβλημα?? Εχω 83.000χλμ μονο τα πρωινα η μετα απο ακινησια παρατηρω το κριιι για λιγο μετα οποτε και να το βαλω μπροστα δεν ακουγεται κατι. Διαβασα εδω οτι καλυτερα να την αλλαξεις προλυπτικα στα 90.000-100.000.
  8. Στα 90.000χλμ τι αλλαζουμε ?? γραναζι,τεντωτηρα ,καδενα και παρεμφερη εκτος απο γραναζη μεταβλητου???
  9. Τι χρονολογιας ηταν το αυτοκινητο.
  10. Κανενας που να επισκευασε το σκιαδιο ή να ξερει καποιον που μπορει να βοηθεισει στην επισκευη του?? Εχει φυγει η κολλα και ειναι κριμα να παω για αντικατασταση.
  11. Τελικα δεν την γλυτωσα και εγω το σκιαδιο απο την μια πλευρα ξεκολησε.Μπορω να το επισκευασω η οχι? Το καινουργιο ποσο κοστιζει? Μεταχειρισμενο που μπορω να βρω? Ευχαριστω και ας ελπισουμε οχι αλλα προβληματα.
  12. Ευχαριστω.νομιζα οτι ειναι κατι απλο.
  13. Εχω το rcd 510 γινεται να το κανω να παιξει video αρχεια?
  14. Το τσεκαρα φιλε μου και δεν εχει κατι.Το δικο μου tiguan δεν εχει υδραυλικο αμορτισερ για να ανοιγει το καπο,κοπως και καμια εκδοση δεν βγαινει. Θελω με πατεντα να του βαλω ενα αλλα δεν ξερω ποιο θθα του ταιριαξει.Ευχαριστω.
  15. Εχω το tiguan και θελω να του βαλω υδραυλικο αμορτισερ.Που μπορω να βρω?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.