Jump to content

cuculos

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About cuculos

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Πέλλας

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

cuculos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
  2. Παιδιά καλησπέρα! Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Επειδή το θέμα της συζήτησης νομίζω ταιριάζει με το πρόβλημά μου σκέφτηκα να ποστάρω τις ερωτήσεις μου και σε αυτό το post μιας και απ' ότι φαίνεται έχει τον χαρακτήρα ''ημερολογίου''. Βρήκα ένα polo του 2012 tdi 1.600 bluemotion σε ενδιαφέρουσα τιμή με περίπου 70.000 χλμ(μεταχειρισμένο δηλαδή). Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναρτήσω περισσότερες λεπτομέρειες.Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα κάτι στα 1.200 κυβικά αλλά μου φάνηκε καλή περίπτωσή και γι αυτό άρχισα να το σκέφτομαι πιο σοβαρά. Τώρα δεν ξέρω αν την πατήσω λόγω του ότι στην χώρα που ζούμε π.χ. μπορεί μετά από λίγο καιρό να μου ρίξουν υψηλά τέλη κυκλοφορίας. Έχει κανείς αντίστοιχο μοντέλο ώστε να μου πει μερικά πράγματα και να με βοηθήσει σε αντιστοιχία με ένα 1.200? Το θέλω και για μικρές αποστάσεις(να πηγαίνω στη δουλειά) αλλά και για ταξίδια στην εθνική μερικές φορές. Έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από ένα 1.200? Ακούστηκαν τυχόν προβλήματα με το σύστημα bluemotion και συγκεκριμένα με τον κινητήρα των 1.600? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ίσως να το σκεφτώ και για το καινούργιο πολάκι στα 1.400 κυβικά αλλά στην πιο απλή του έκδοση καθώς οικονομικά δεν μπορώ να ανέβω παραπάνω απο 13.500. Y.γ.: αν οποισδήποτε θέλει να με βοηθήσει με την εμπειρία του μέσω personal message μέσω του inbox θα τον ευχαριστούσα ιδιαιτέρως.
  3. Παιδιά καλησπέρα! Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Βρήκα ένα polo του 2012 tdi 1.600 bluemotion σε ενδιαφέρουσα τιμή με περίπου 70.000 χλμ. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναρτήσω περισσότερες λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα κάτι στα 1.200 κυβικά αλλά μου φάνηκε καλή περίπτωσή και γι αυτό άρχισα να το σκέφτομαι πιο σοβαρά. Τώρα δεν ξέρω αν την πατήσω λόγω του ότι στην χώρα που ζούμε π.χ. μπορεί μετά από λίγο καιρό να μου ρίξουν υψηλά τέλη κυκλοφορίας. Έχει κανείς αντίστοιχο μοντέλο ώστε να μου πει μερικά πράγματα και να με βοηθήσει σε αντιστοιχία με ένα 1.200? Το θέλω και για μικρές αποστάσεις(να πηγαίνω στη δουλειά) αλλά και για ταξίδια στην εθνική μερικές φορές. Έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από ένα 1.200? Ακούστηκαν τυχόν προβλήματα με το σύστημα bluemotion? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.