Jump to content

polo2014

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by polo2014

  1. 476???!!! Για όνομα του Θεού...εντάξει,όταν λέω ότι οι ιθύνοντες της vw νομίζουν ότι πουλάνε Φερράρι κάποιοι κοροϊδεύουν.
  2. Σε BMW Active tourer κοστίζει 340 ευρώ,οπότε εκτιμώ ότι κάπου εκεί θα είσαι σαν πιο mainstream μοντέλο. Την ΕΤΕΑ πάντως δεν θα την έπαιρνα στα σοβαρά. Ίσως σε αποθαρρύνουν λόγω μικρού κέρδους.
  3. https://www.autoblog.gr/2018/12/24/h-vw-anakalypse-anwmalies-sto-anabathmismeno-logismiko-460000-diesel-montelwn-ths/ Ας το έχουν υπόψιν οι κάτοχοι.....
  4. Μα τι κορόιδα τελικά όλοι αυτοί οι κατασκευαστές που ξοδεύουν χρόνο και χρήμα και αναπτύσσουν συστήματά περιορισμού των ρύπων....αν ρωτούσαν εμάς εδώ στο Γιουνανισταν θα τα είχαν τσεπώσει τα κορόιδα.... Και για να απαντήσουμε στον Πολάκια, μάλλον εδώ ταιριάζει το πίστευε και μη ερεύνα....χαχαχα
  5. Τέλειος δεν είναι κανένας αλλά αυτό έχει μεγάλη απόσταση από το να επαινούμε την παρανομία. Σε τελική ανάλυση αν κάποιοι παρανομούν -ειδικά αν το κάνουν επίτηδες - δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουν όλοι. Πάρτε παράδειγμα από την Αθήνα το χειμώνα που πολλοί καίνε αμφιβόλου ποιότητας ξυλεία και γίνεται η ατμόσφαιρα αποπνικτική. Θέλετε το ίδιο να γίνεται και το καλοκαίρι από τα πετρελαιοκίνητα που έχουν βγαλμένο το φίλτρο? Στο τέλος αυτό θα γίνει όσο και αν κάποιοι θεωρούν ότι ξέρουν καλύτερα από τον οποιοδήποτε κατασκευαστή.
  6. Εγώ πάλι θυμάμαι τον τύπο που έβαλε στο YouTube τα κατορθώματα του με το "φτιαγμένο" του και πρέπει να είναι ακόμα φυλακή.
  7. Κακώς προσωποποίησα τον λόγο μου και ζήτω συγνώμη. Όμως,εξακολουθώ να θεωρώ ότι από την στιγμή που υπάρχει θέμα με οποιοδήποτε αμάξι,ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή και δεν αρχίζουμε την κοπτοραπτική. Ειδικά από τη στιγμή που διαπράττεται έγκλημα που σε άλλες χώρες θα προκαλούσε την αυτόφωρη διερεύνηση. Σε τελική ανάλυση, ευθύνη του καταναλωτή είναι να ενημερώνεται ευρέως πριν αγοράσει οτιδήποτε και όχι να επαφίεται στον χ πωλητή που θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις του. Τυπικά λοιπόν, η vw δεν σου είπε ψέμματα,απλά δεν σου είπε την αλήθεια πριν την αγορά. Εγώ στη θέση σου θα το είχα πουλήσει και ας έχανα χρήματα που ούτως ή άλλως τα έδωσες για όλες τις μετατροπές.
  8. Μα και για μικρές διαδρομές είναι γνωστό ότι τα ντίζελ δεν είναι ότι καλύτερο....από την άλλη με τόσες γνώσεις, πως την πάτησες έτσι? Δηλαδή, επειδή σε "εξαπάτησε" η vw πρέπει εσύ να κάνεις το χειρότερο δυνατό και να μας μοιράζεις αβέρτα τον καρκίνο.........μάααααλιστα.....
  9. Δηλαδή έκανες όλες αυτές τις μετατροπές για να κάνεις 5χλμ τη μέρα?
  10. Σας παρακαλώ....χαλάτε την πιάτσα ναουμ'.....κάποιοι ""γνώστες"" πήρανε 75 άλογα αμάξι και το έκαναν 140/240/340 αλόγατα και δεν ξέρουν αυτοί και ξέρετε εσείς ναουμ? Εννοείται ότι το σχόλιο είναι ειρωνικό....
  11. Ομολογώ ότι είναι το πρώτο μου ποστ αν και είμαι καθημερινός αναγνώστης του forum καθώς θέλω να ενημερώνομαι και για άλλες εταιρείες εκτός από αυτή που είμαι κάτοχος. Οι απορίες-παρατηρήσεις του που δημιούργησαν τα τελευταία ποστ στο συγκεκριμένο θέμα με ώθησαν να γράψω. Πρώτον,η αφαίρεση του dpf συνιστά έγκλημα εις βάρος όλων μας. Δεν θέλει ανάλυση. Είναι σαν να περνάω το μπουρί της σόμπας πετρελαίου μου στο σαλόνι του γείτονα. Δεύτερον,το κέρδος σε ιπποδύναμη αν και εφικτή συνήθως είναι αμελητέα. Τρίτον, ΚΤΕΟ πως θα περάσει το αυτοκίνητο χωρίς dpf? Με αγνό παρθένο ελαιόλαδο? Τέταρτον,πως είναι δυνατόν ο κάθε χρήστης να "ξέρει" καλύτερα από τον "ηλίθιο" κατασκευαστή? Πέμπτον, εφόσον "όλοι"οι επαγγελματίες το βγάζουν να παρακαλέσαμε να μην αποφασίσουν μια μέρα να πέσουν όλοι μαζί στη θάλασσα γιατί θα πρέπει να πέσουμε μαζί τους. Ελπίζω να μην σας κούρασα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.