Jump to content

bessos

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About bessos

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Ιλίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Jetta

bessos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πρόγραμμα από OVERLOAD.Δυναμομετρο μαραβελια. Όχι εγω δεν πιστεψα στιγμη ότι οι ενδείξεις είναι σωστες. Τη δευτερα θα μπει πανω η αντλια κ θα ξανατσεκαριστει το αμαξι Κ μετα λιγη υπομονη μεχρι να μαζεψω λεφτα για wg forge k custom πρόγραμμα.Δεν το κυνηγαω το αμαξι,ουτε πατηματα με αλλους κανω,για παρτη μου το φτιαχνω οποτε το θελω με τη μεγαλυτερη δυνατη ασφαλεια(αν μπορει να ειπωθεί αυτό με τοσα πραγματα που εχω αλλαξει)κ ας είμαι 10 -15 αλογα λιγοτερα. Εχω κ βλεψεις για υβριδιο αλλα αργοτερα.Κ επειδή απ οσα εχω διαβασει εισαι ανθρωπος που γνωρίζεις πραγματα,αν εχεις τη διαθεση με πμ μου λες τι γνωμη σου για που μπορω να παω για πρόγραμμα,τι να ζητησω...τι να προσεξω..κλπ.Στο βαθος του μυαλου μου εχω ένα αμαξι με υβριδιο που θα βγαζει γυρω στα 260 αλογα με μαμα σωθικα,κ θα είναι ασφαλες,κ οδηγησιμο.ελπιζω να το καταφερω κ με την βοηθεια κ τις συμβουλες σας.! Αυτα κ σορρυ για το σεντονι.
  2. Περασμενο 100αρι file από overload.Χωρις καποιο ιδιαιτερο set up για το αμαξι μου απλα περαστηκε κ βγηκαμε στο δρομο να δουμε πως παει.(εκτος κ αν κονσερβα θεωρείτε κατι άλλο κ το εχω λαθος εγω στο μυαλο μου)Εγω πιστευω ότι είμαι το ΠΟΛΥ 220 αλογα κ αυτά με αισιοδοξια και..ευνοικο ανεμο..
  3. 1.6 οβερ 1 σταθερη.Στο μαραβελια.Ουτε γω τα πιστευω τα νουμερα αυτά με τιποτα.Οκ εχει δυναμη το αμαξι,αλλα όχι κ ετσι.Όπως κ να χει κανονιστηκε για δευτερα να μπει επανω η autotech γιατι καλα να μαστε...εχουμε βλεψεις κ για το κατι παραπανω στο μελλον!Θα θελω επαναπρογραμματιμο τωρα με την αντλια?Κονσερβα πρόγραμμα φοραω..
  4. Eυχαριστω για τις πληροφοριες.Εχω ένα jetta gt 2008 (BLG) κ εχω 43000 χλμ.Το αμαξι φοραει custom εισαγωγή αερα,κουλερ από S3,63.5 ολοσωμη με HJS 200αρη καταλυτη,σκαστρα μεταλλικη της FORGE,κ πρόγραμμα 100oct. Σε μια δυναμομετρηση που εγινε μου ειπαν ότι το αμαξι ψηλα στεγνωνει από καυσιμο k πολλα misfires,κοψανε την δυναμομετρηση για να μην γινει ζημια απ ότι μου ειπαν, κ πρεπει να κανω κατι με αντλια υψηλης,η να κανω πιο light το πρόγραμμα. Εγω βεβαια σε οποια πατηματα εχω κανει μεχρι τωρα(μιας κ δεν φοραω πολύ καιρο το νέο πρόγραμμα),δεν εχω παρατηρησει κοψίματα,κ ο προγραματιστης την ωρα που σεταραμε το αμαξι με το vag com μου ειπε όλα καλα,κ από παροχη καυσιμου κ από misfires κ γενικα όλα οκ.Πιεση 1.6 οβερ,1 σταθερο. Να αναφερω βεβαια ότι δεν γνωριζω κ πολλα πραγματα περι βελτιωσης κ πιστευω ότι μπορω ευκολα να εξαπατηθώ. Αλλα αυτό με την αντλια υψηλης το ειχα στο νου μου,απλα στο δυναμομετρο επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου! Παρεπιμπτοντως επειδή το αμαξι δεν το πηγα εγω στο dyno αλλα ο γαμπρος μου,μου ειπε ότι στις 5500 στροφες που το εκοψαν εδειξε...242 αλογα κ 34.5 κιλα ροπη!Υπαρχει περιπτωση να είναι αληθινα αυτά τα νουμερα? Τι είναι αυτό που δεν σου κολλαει στα λεγομενα μου?
  5. Παιδια εχει να δωσει κανεις καποιο λινκ η πληροφορια για αγορα autotech σε καλυτερη τιμη,450 τοποθετημενη μου ειπαν...(70 για να την περασουν αρα 380 αγορα). Μου φανηκαν πολλα...η είναι καλα κ να μην ψαχτω παιρετερω... Οι γνωστες ας δωσουν τα φωτα τους Σας ευχαριστω
  6. Καλησπέρα σε όλα τα παιδια του φορουμ.Ειμαι κατοχος ενός Jetta gt του 2008.Φοραω πρόγραμμα από overload,κιτ εισαγωγης forge,σκαστρα μεταλλικη της forge κ χειροποιητο catback με διαμετρο 63.5.Δεν εχω δυναμομετρησει αλλα πιθανολογω ότι είμαι γυρω στα 200 αλογα.Σκέφτομαι για το κατι παραπανω που μπορει να δωςει το υπολοιπο της εξάτμισης (downpipe,καταλυτης,σπιραλ,κλπ...).Οι αποριες μου καθοτι δεν είμαι κ γνωστης του θεματος,είναι οι εξης.. Θα αυξηθεί πολύ ο θορυβος?Εχω μεσαιο καζανακι,αλλα εχω κ μπομπιρα 18 μηνων κ γκρινιαρα γυναικα.. Θα δω διαφορα στο αμαξι? Υπαρχει κίνδυνος να μπλέξω με αισθητήρες λ κ καρτες καυσαερίων κ ξερω γω τι άλλο? Κ τελος σαν πιο ψαγμένοι να μου πειτε αν η τιμη που μου εδωσαν(κ με καθησυχασαν ότι δεν υπαρχει πρόβλημα για τους παραπανω φοβους μου)με downpipe63.5 HJS 200αρη σπιραλ κ υπολοιπες σωληνωσεις 63.5 διαμετρο στα 550ευρω,αν είναι καλη η με χαιδευουνε κανονικα.Συγνωμη για την πολυλογια...αλλα οι αποριες τοσες κ άλλες τοσες.Να 'στε καλα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.