Jump to content

SpyNet

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SpyNet

  1. Σημερα επισκευτηκα το πλυντηριο του Μουστακεα και ερηξα ενα πλυσιμο στην μηχανουλα του αυτοκινητου μου και ενα εξωτερικο στου αδερφου μου. Ο Γιαννης ειναι πολυ ενταξει παιδι και κανει σωστη δουλεια. Θελει να ειναι σωστος επαγγελματιας και φαινεται απο το αποτελεσμα!!! Σε ευχαριστουμε Γιαννη !!! Σπυρος - Τολης. Υ.Γ. τα παγακια κ τα γαλατακια επαιρναν και εδειναν λεμε!!!!
  2. Καλησπερα!! Σημερα για αλλη μια φορα πηγαμε με τον αδερφο μου το μαυρο Audaki του στον Δημο!!! Ειχε 2 γρατζουνιες στο καπο και μια μεγαλη σταμπα απο κουτσουλια!!! Ο ανθρωπος εκατσε και ασχοληθηκε 3 ολοκληρες ωρες με το αυτοκινητο. Χωρις να κανει τοπικο βαψημο εκανε παλι απο εκεινα τα γνωστα μαγικα του και τσουπ!!!! οι γρατζουνιες εξαφανηστικαν δια μαγειας!!!! Δημο εισαι κορυφαιος επαγγελματιας αλλα και σωστος ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' και μας το δειχνεις καθε φορα που σου εμπιστευομαστε τα αυτοκινητακια μας!!! Σε ευχαριστουμε πολυ!!! Σπυρος - Τολης
  3. που ειναι οι γνώστες να βγάλουμε μια άκρη;
  4. οχι δεν δενει στους θόλους. Οι βάσεις της μηχανής δένουν σε κάτι "δοκάρια" και απο μπροστά της δένει αυτο κοντά στη μούρη του αυτοκινήτου.
  5. οχι δένει μπροστά απο τη μηχανή κοντά στη μετώπη.
  6. Φαντάζομαι οτι δένει μπροστά μπροστά για καλήτερη ακαμψία του αμαξώματος. Το έχει το S3. Λέτε αν είναι αυτό να κάνει διαφορά;
  7. Δεν ειναι όμως μαμα και θα πρεπει να γινουν τρυπες στα φαναρια. Σε ξενα forums παιδια που εχουν αγορασει angel eyes λενε οτι ειναι μονο εφε κατα τα αλλα η δεσμη δεν ειναι η ιδια με τα original. Οσο για το kit xenon αν δεν παρεις κατι επωνυμο π.χ. philips τη μια μπορει να σου καιγεται η λαμπα την αλλη το ballast απο διαφορα που εχω διαβασει μετα απο group buys για xenon. Βεβαια αυτη ειναι η γνωμη μου ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει το παλικαρι που ανοιξε το θεμα να ακουσει ολες τις αποψεις και απο εκει και περα αυτος αποφασιζει.
  8. για original φαναρια xenon μαζι με λαμπες και ballast λιγα μου φαινοντε. Για στειλε κανενα link.
  9. Εγω βρηκα απο ebay μεταχ. σε τελεια κατασταση original xenon κομπλε φαναρια μαζι με τα μεταφορικα και τους ανταπτορες που χρειαζονται 700¤. Σκεπτομουν και εγω να παρω kit xenon+angel eyes αλλα θα μου κοστιζαν τα ιδια με τα μαμα.
  10. SpyNet

    Auto Care

    AUTOCARE RULES!!!
  11. εβαλα και εγω τα boge πριν 1 εβδομαδα και ειναι πολυ ανετα και οχι ασχημα στις στροφες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.