Jump to content

sakplat

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sakplat

  1. Πόσο το ζήλεψα αυτό... Με ενδιαφέρει, σε βάθος κάποιου χρόνου όμως. Ρώτησα πρόσφατα κ στην επίσημη αντιπροσωπεία αν μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη τροποποίηση, αλλά απάντησαν αρνητικά.
  2. Καλημέρα, ξεθαβω αυτό το topic για να ρωτησω αν είχε κάποιος σχετική ενημέρωση για την αναβάθμιση που αναφέρεται πιο πάνω, ή τελικά ισχύει μονο για το εξωτερικό?
  3. Και ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πάντα και ή εναλλακτική του car wrapping εντός όπου έχω δει golfakia από τη silver απόχρωση όπως το δικό μας, να μετατρέπεται σε piano bleck, πολύ ευκολα, και όχι μόνο...Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!
  4. Εδω στην Ελλαδα? Ξερουμε καποιον να εχει συνδεθει κ να λειτουργησε?
  5. Για να δούμε και στο Android τώρα...αν κάποιος φίλος έχει εικόνα γι' αυτό, ας κάνει ένα κόπο να γράψει δύο λόγια.
  6. Καλοταξιδο κ από εμένα! Φανταζομαι οτι θα σε ανταμείψει στις επισκέψεις σου στο βενζινάδικο!
  7. Και οι αναδιπλουμενοι Καθρέφτες υπάρχουν, τους έβαλα εγώ, και το keyless υπάρχει, όμως όπως πολύ σωστά έγραψε ο Πέτρος πάει πακέτο με το συναγερμό. Τιμή περίπου στα 700. Δεδομένου ότι συναγερμο θα μου βάλουν στην εδώ αντιπροσωπεια δωρο, μου φάνηκαν πολλά για το keyless μόνο..
  8. Σε ευχαριστώ για τις παραπομπές, λίγο πολύ τα εΙχα δει αυτά, απλά υπολόγιζα να το παρω στα χέρια μου κ μετά να ρίξω μια μάτια στο manual. Βέβαια, αυτό με το αυτοκίνητο του φίλου σου που τα φτιάχνει, είναι καινούργιο...λες να είναι μέσα στα πλαίσια της αναβαθμισης?μήπως η ursus ξέρει κάτι παραπάνω?
  9. Ευχαριστώ για τις ευχές. Ή αλήθεια είναι ότι τα logos τα εφτιαξα!, απλά δεν έχω τις οδηγίες που απ ότι κατάλαβα είναι στο manual για να τα περάσω...
  10. Σε συνέχεια της προτροπής του Πέτρου από προχθες, περνοντας σήμερα από αντιπροσωπεία,τράβηξα 2 φωτό στα γρηγορα
  11. Κ κάπου εδώ, παρακολουθώντας από χθες τη κουβέντα σας, θα πρέπει να το πω χωρίς να γνωρίζω κανέναν σας ούτε εξ αποστάσεως: Μεγάλε εισαι εριστικός κ τραβας κολλήματα. Ξεκολλα.
  12. Ναι! Θυμαμαι ακόμα τα posts όπου δεν κρατιόταν από την ανυπομονησία!! Καλοταξιδο! Μικρό update. Περνοντας σήμερα από την αντιπροσωπεια, βλέποντας το αυτοκινητο χαρηκα όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν led κάτω απ τους καθρέφτες....ναι ξερω από ολόκληρο αυτοκίνητο θα μου πεις....αλλά ήταν κάτι που δεν ήξερα ότι το έχω...λογικά υπάρχουν σαν μέρος του πακέτου των xenon? Κ κάτι τελευταίο, παραμένουν αυτά τα led αναμμενα κατά τη διάρκεια της πορείας ή ανάβουν μόνο κατά το κλείδωμα του αυτοκινήτου για λίγο?οποιος γνωστης μπορεί να βοηθήσει...
  13. Δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου, μάλλον την επόμενη βδομάδα...περαν της ηλιοροφης, έχουν μπει xenon, πισω φωτα led, αναδιπλωμενοι καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορειας και πολυλειτουργικό τιμονι. Στην αντιπροσωπεια εδώ, θα περαστούν πισω αισθητήρες για παρκάρισμα, φυμε τζαμιά κ τα προστατευτικά νίκελ στις πόρτες κάτω. Χρώμα urano grey, καλυτερο από κοντά παρά στις φωτογραφίες.. Επίσης με μια γρήγορη μάτια, λείπουν κ σε μενα τα σήματα "R" από πλαγια, όπως κ τα δικά σου, άρα δεν επεσες σε μεταβατική περίοδο, απλά δεν τα βάζουν πια..
  14. Καλημερα. Ετσι ηταν ολα τα TDI Rline μεχρι προτινος, αυτο ισχυε κ ισχυει. Αυτο που δεν ηξερα οτι υπαρχει κ ειδα ειναι μιξη blue motion με rline, πχ αυτο ειχε τη μασκα με τις μπλε λεπτομερειες του blue motion με προφυλακτηρες κ καθιστικο απο εκδοση rline εισαγωγης Ελλαδος. Για καποιον οπως πχ εμενα η ενδεχομενως κ τον Πετρο, που στα εξτρα ηθελα οπωσδηποτε ηλιοροφη, ισως κ να μην αλλαζε τιποτα, γιατι ως γνωστο το blue motion δεν βγαινει με ηλιοροφη κ το ποιο πιθανο κ αυτο το μοντελο που ειδα να μην παιρνει. Για καποιον ομως που θα προτιμουσε 6αρι σασμαν με τα χαρακτηριστικα του rline κ την οικονομια του blue motion, το μοντελο αυτο θα ηταν το ιδανικο...
  15. Ευχαριστώ για τις ευχές σου Πέτρο. Εννοώ το 2ο, δηλ το εσωτερικό που έχει ή R line έκδοση στην Ελλάδα με τα καθίσματα. Σαφώς κ δεν αναφέρομαι στην πίσω ένδειξη bluemotion technology, αλλά στην ένδειξη bluemotion στον προφυλακτήρα, στη θέση που υπάρχει η αντίστοιχη ένδειξη r line. Μόνο που ήμουν βιαστικος κ δεν πρόσεξα λεπτομέρειες, όπως ζαντες. Είμαι πολύ περίεργος για τα λάστιχα του, αν είναι όπως μου είπαν "με τη χαμηλή κατανάλωση" δεν μπορεί να φοράει 17ρες ζαντες.... Μια από αυτές τις μέρες θα ξαναπαω, οπότε θα το προσεξω καλύτερα.
  16. Έχοντας έρθει το καινούργιο μου r line στην αντιπροσωπεια χθες, προκειμένου μέσα στις επόμενα μέρες να παραλαβω, παρατήρησα το εξής σε ένα εκθεσιακό golf: είχε την εμφάνιση του r line, το εσωτερικό του r line, αλλά στη μάσκα έγραφε bluemotion...ρωτώντας κάποια στιγμη, μου είπαν ότι υπάρχει κ αυτό, δηλ. έκδοση r line με στοιχεία από bluemotion, δηλαδή 6αρι σασμαν με την χαμηλη κατανάλωση...ομολογώ ότι δεν το ήξερα ότι βγαίνει κ έτσι...
  17. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πολλά φωτάκια λοιπόν...
  18. Έχεις δίκιο, παρά είναι ακριβά τα φώτα της πόρτας...και προφανώς θέλει και εδώ κοψε ραψε με καλώδια...Δεν θα απογοητευτω, ένα βήμα τη φορά, ας βρω μια άκρη με τους χώρους των ποδιών και βλέπουμε...
  19. Πέτρο καλημέρα, Θα μπορούσες να μου πεις με σιγουριά το ambient lightning ποσά extra φώτα περιλαμβάνει? Δηλ. είναι σίγουρα ο φωτισμός στα πόδια οδηγού συνοδηγού. Από εκεί και πέρα, στις πόρτες σε ποσα σημεία είναι? Το εργοστασιακό ambient lightning περιλαμβάνει και τα πόδια των πίσω,ή αυτό είναι πατέντα καθαρά?
  20. Καλημέρα, Stellbouz εχεις δίκιο! Έτσι λειτουργεί συνήθως, ο ένας τραβάει τον άλλον, ευχής έργον θα ήταν να μαζευομασταν ένας ικανός αριθμός ατόμων και να κάναμε την οποια αγορά ή και εγκατάσταση ομαδικά, είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαίωνε, συν το ότι θα πετυχαιναμε και καλύτερες τιμές...ισχύς εν τη ενώσει!
  21. Μια ερώτηση προς τους γνωστες του forum και κυρίως προς τον Πέτρο, του οποίου διαβάζοντας τα posts κατά καιρούς, έχω αντιληφθεί ότι του έχει στοιχίσει η έλειψη ambient lightning. Περιμένοντας κ εγώ, να μου έρθει το golf rline μου 1.6 tdi αρχές Δεκεμβρίου, θα με ενδιέφερε καποιο retrofit για τη συγκεκριμένη λειτουργία. Επειδή δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα χέρια μου για τέτοιες δουλειές, θα παρακαλουσα για μια πρόταση μαγαζιού( αν είναι δυνατόν στο βορρά), το οποίο να αναλάμβανε όλη τη διαδικασία. Υπάρχει κάποια πρόταση γι αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτερων. Edit: λέγοντας ambient lightning, εννοούμε φως στη περιοχή των ποδιών και στις εμπρός πόρτες μονο ή και στα πόδια των πίσω επιβατών?
  22. Με διαφορα στην ημερομηνια παραγγελιας μια βδομαδα αργοτερα απο εσενα, μου εχουν δωσει την ιδια βδομαδα παραγωγης με το δικο σου, καθως και παραλαβης..
  23. Κ εγω πλεον στο club αυτων που περιμενουν..το παρηγγειλα την εβδομαδα που ξεσπασε το σκανδαλο, 24/9: rline, 1600 TDI, bixenon, ηλιοροφη, πολυλειτουργικο, led πισω φωτα, αναδιπλουμενοι καθρεφτες, καμερα οπισθοπορειας..με μια μικρη πιθανοτητα να παραλαβω εντος του ετους κ να τυχω αποσυρσης...θελω να ευχαριστησω ολους οσους συμμετεχουν ενεργα εδω μεσα, με βοηθησατε να δημιουργησω μια σαφη εικονα προκειμενου να παραγγειλω! Στο χρωμα ξερω θα σας φανει παραξενο αλλα μου αρεσε το urano grey...
  24. Αυτό ήθελα να ρωτησω κ εγώ, κ γενικά αν πέρα απο το όμοιο εξωτερικό του, θα είναι κ το εσωτερικό ίδιο? ( πέρα απο την αναβάθμιση του infotainment)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.