Jump to content

alekos9

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About alekos9

  • Birthday 06/21/1996

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Recent Profile Visitors

2,364 profile views

alekos9's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καμιά αποψη επι του θεματος?
  2. Καλησπερα παιδια, ισως αγοραστει στο προσεχες διαστημα ενα golf v gti manual Το οποιο η θα μεινει stock η το πολυ πολυ να παρει προγραμμα πρωτου σταδιου. Η Αξιοπιστια βρισκεται πρωτη στις προτεραιοτητες. Εχω λοιπον μερικες ( αρκετες)ερωτησεις. 1) το bwa μοτερ αποδειχθηκε πιο αξιοπιστο απο το axx? 2) υπαρχει σημαντικο προβλημα με αναθυμιασεις λαδιου στις βαλβιδες ? 3) αν το παρω και αλλαξω μερικα περιφερειακα που εμφανιζουν συχνα προβλημα οπως τρομπα βενζινης, ποτηρακι εκκεντροφορου, pcv και αλλα τετοια θα ειναι ενταξει η θα τα ξαναβγαλει? 4) ενα εκτιμωμενο κοστος για τα παραπανω? 5) ισχυει οτι τα μοντελα 2008 μεση μεχρι τελος ειχαν το μοτερ tsi και οχι tfsi? 6) τελος, αξιζει γενικοτερα η αγορα του γιατι με τοσα προβληματα που διαβαζω εχω απογοητευτει. Ευχαριστω παρα πολυ και συγνωμη για το μεγαλο ποστ!
  3. καλησπερα σας παιδια! ειμαστε στα προθυρα (και παλι :Ρ) αγορας ενος νεου αυτοκινητου! αυτο που μας εχει αρεσει περισσοτερο απο ολα ειναι το πολακι αλλα με τοσα και τοσα που εχουν ακουστει για την αξιοπιστια του group το σκεφτομαστε πολυ. Εχετε άποψη για το συγκεκριμενο αμαξι-μοτερ? Αν τελικα αγοραστει, εχει σκοπο να κρατηθει για περιπου 10 χρονακια οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα "αντεξει" στον χρονο. Σας ευχαριστω πολυ
  4. Καλησπερα παιδια, θα ήθελα να ρωτησω εάν έχει αγοράσει κανείς το αμάξι η έστω να το έχει δη από κοντά ωστε να μου πει μια γνώμη.. οι κινητήρες πως σας φαίνονται? θα υπάρχουν άραγε θέματα αξιοπιστίας? ευχαριστω πολυ!
  5. Καλησπερα παιδια, εχει αγορασει κανεις το νεο golf? Η εστω να το εχει δει απο κοντα? Θα μπορουσε κανεις να μου πει την αποποψη του για το αμαξι? θετικες-αρνητικες ολες δεκτες! ευχαριστω.
  6. Ααααα, σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια!
  7. καταλαβα.. σε ευχαριστω παρα πολυ! το παπι τι ειναι ακριβως??
  8. σε ευχαριστω πολυ.. τι προτεινεις οτι ειναι το καλυτερο ως αναφορα την εργασια στην στερια σε ναυτιλιακη εταιρια?
  9. ευχαριστω πολυ φιλε για την ενημερωση.. ως μηχανικος μπορεις να εργαστεις στη στερια; Αυτο βασικα που εχω κατα νου ειναι να παω 1-2 χρονια στα καραβια και μετα να εργαστω εξω Στη στερια
  10. οχι ακομα ειμαι μικρος! απλα εχω φαει κολλημα με αυτη τη δουλεια.. Αλλα και με τα ναυτιλιακα οπως αναφερεις.. Τελικα εκει βλεπω να καταληγω γιατι τελικα θελω να μεινω ελλαδα,αλλα και να μην ζω με παρα πολυ χαμηλο μισθο ο οποιος θα μικραινει κ αλλο οσο περναν τα χρονια.. Θα πρεπει να ταξιδευω συνεχεια ;; και θα ειναι λες και ειμαι πανω στο καραβι;
  11. καλησπερα παιδια, θα μπορουσε κανεις να μου πει στο περιπου εναν βασικο μισθο διχωσ τα μπονους? ειναι οντως οσο αθλιος οσο λενε?
  12. σε ευχαριστω πολυ φιλε mastermindD
  13. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους παιδια για τον χρονο σας!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.