Jump to content

stasko07

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About stasko07

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Παλλήνης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Up
  • Car's nickname
    upaki...

stasko07's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. stasko07

    Bluetooth

    Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!θα τα δοκιμασω και θα δούμε.
  2. stasko07

    Bluetooth

    Καλησπέρα σε όλους..Εχθές μετά απο αρκετό καιρό πήγα να πάρω τηλέφωνο μέσω του αυτοκινήτου και δεν δούλευε,έδειχνε στην οθόνη οτι καλεί αλλα ακουγόταν μόνο ένας περίεργος θόρυβος(σαν παράσιτα) αν κατάλαβα καλά μέσα απο το ταμπλό..όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να γίνει κλήση.Εχει συναντήσει κάποιος κάτι τέτοιο?Που πρέπει να απευθυνθώ?
  3. Καλημέρα..μπες στην πλοήγηση και πάτα κάτω δεξιά το αθόρυβο και μετά βγες.δεν θα ξαναμιλήσει μέχρι να το χρειαστείς εσυ που θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τον ήχο πάλι με την ίδια διαδικασία.το μήνυμα στην οθόνη θα στο βγάζει ομως.
  4. stasko07

    Λάδια..!

    H οδήγηση μου με το συγκεκριμενο αμάξι δεν θα μπορούσε να είναι στα όρια.. αλλά και να ήταν πάλι δεν το βρίσκω φυσιολογικό.
  5. stasko07

    Λάδια..!

    Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατι οι κύριοι στην αντιπροσοπεία δεν αφήνουν να είσαι στο χώρο εργασίας του αυτοκινήτου και ετσι δεν είδα. Στα χαρτιά πάντως έλεγε οτι μου έβαλαν το λάδι που έπρεπε.Συγκεκριμένα το castrol magnatec 5w40
  6. stasko07

    Λάδια..!

    Το έλενξα αμέσως και ήταν εντάξει.Την πρώτη φορά που συμπλήρωσα μετά πάλι έχασα αλλα 200γρ. σκέφτηκα μήπως το ρούφηξε το φίλτρο αλλα δεν είναι δυνατον τοσο πολύ.
  7. stasko07

    Λάδια..!

    Χαιρετώ όλους..!!Με λένε Kώστα και ειμαι κάτοχος του vw eco up.Απόλυτα ευχαριστιμένος με το αμάξι αλλά και προβληματισμένος ταυτόχρονα… Στο αμάξι κάνω έναν έλεγχο περίπου κάθε 2.000χλμ.Στα πρώτα 15.000χλμ όλα μια χαρά, πάω για το πρώτο service.Μετά γύρω στα 18.000χλμ βλέπω τι στάθμη του λαδιού πιο κάτω από το προβλεπόμενο οριο(max) με αποτέλεσμα να πάω αμεσως στην αντιπροσωπεία να δω τι συμβαίνει και γίνετε αυτό.Ανέφερα το προβλημά μου στον διευθυντή του τεχνικού τμήματος και συμπληρώσαμε την ποσότητα η οποία έλειπε δηλαδή 500γρ περίπου (αρκετά για 3.000χλμ).Μου είπε να πάω πάλι μετά από 1.000χλμ να το ξανά δούμε, όπως και έκανα.Αυτή τη φορά έλειπαν 200γρ.(Σύνολο 700γρ για 4.000χλμ)Οταν όμως τον ρώτησα γιατί συμβαινει αυτό το πράγμα σε καινούργιο αμάξι πήρα την απάντηση που έγινα έξω φρενών ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και ότι η VW δικαιολογεί την απώλεια αυτή όπως λέει και στο manual είναι φυσιολογικό να κάψει 1 λιτρο λάδι στα 2.000χλμ.Μετά από αυτό δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε..Μέχρι να πάω για το δεύτερο service συμπλήρωσα τουλάχιστον άλλο 1 λίτρο.Έχοντας κάνει τώρα 5.000χλμ μετα το δεύτερο service δεν παρατήρησα καμία διαφορά στα λαδια όλα φυσιολογικά.Όλο αυτό με έχει παραξενέψει και σας το αναφέρω μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς κάτι ανάλογο με τα λάδια.Να αποκλέισουμε την περίπτωση κάποιας δοιαρροής γιατί το έλενξα. Σας ευχαριστώ, πολύ και χάρηκα που ήρθα στην παρέα σας!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.