Jump to content

jliakos

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jliakos

  1. Παιδια να ρωτησω κατι αν πηγαινω πχ ΚΑΡΕΝΤΑ service και μετα παω πχ pazaropoulo και μετα μου την καπνισει και παω ξανα KARENTA υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση?
  2. ευτυχως εχω εγγυηση. Αλλα και εγγυηση να μην ειχα αφου το εχω ηδη παει και δεν μου βρηκαν τιποτα θα τους βαλω να σκυψουν στα 4 να μου παιρνουν π**ες!! Αντε με τους μ****ς που εχουμε μπλεξει...
  3. τωρα εγω τι μπορω να κανω? να περιμενω να πεσει το τζαμι? η να αρχισω να ψαχνω ποιος θα προσφερθει να μου το φτιαξει ΑΝ παραδεχτουν οτι εχει προβλημα
  4. Τι προβληματα εχεις εσυ ? Λεω να το παω και ΚΑΡΕΝΤΑ που ειναι και διπλα στο σπιτι μου στη λεωφ. Βουλιαγμενης. Αλλα ποσο μ****ες μπορει να ειναι που πληρωνεις τοσα λεφτα για ενα αυτοκινητο και μετα σε γραφουν στα @@ τους! Τωρα θα αναγκαζομαι να πηγαινω απο εδω και απο εκει για να βρω λυση!!!
  5. μετα απο ποσο καιρο σου επεσε το παραθυρο? Αυτο φοβαμαι κ εγω τωρα αλλα οι μ***ες λενε δεν εχει τιποτα!
  6. Εχω το νεο Polo 1.4 Sportline και προσφατα ειδα πως στο παραθυρο του συνοδηγού ακουγεται ενας θορυβος σαν κλατς στο ανεβασμα οταν περναει απο ενα ορισμενο σημειο και μετα συνεχιζει κανονικα (Στο κατεβασμα κανει εναν πολυ πιο μικρο ηχο στο ιδιο σημειο παλι).Το παραθυρο του οδηγου δεν εχει κανενα προβλημα. Πηγα στον Παζαροπουλο που απο εκει εχω παρει το αυτοκινητο εκατσα 2 ωρες και περιμενα μου παν οτι εβαλαν λαδια στο γριλο αλλαξαν ταπετσαρια(!!!!) αλλα παλι κανει τον ιδιο θορυβο. Μου παν οτι ειναι απολυτα φυσιολογικος και οτι δεν πρεπει να ανησυχω.. Αλλα απο την αλλη αν ειναι φυσιολογικός γιατι το αλλο παραθυρο συμπεριφερεται φυσιολογικα? Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι ? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.