Jump to content

Larissaios

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Larissaios

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Λάρισας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

1,032 profile views

Larissaios's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Σήμερα περνάω τα Pilot Sport 3 σε W στη Λάρισα 300 ευρώ 205/55/16. Τα φέρνει και παραεισαγωγή με δείκτη V βγαίνουν όμως κανά 50αρι πιο ακριβά.
  2. Καλά είναι και τα δύο από φίλους που τα χουνε το Dunlop Maxx rt είναι λίγο πιο μαλακό από το Pilot 3. Γενικά είναι δύο λάστιχα με σκληρό σκελετό αλλά με μαλακές γόμες (σπορτίβικα) που βγάζουνε λιγότερα χιλιόμετρα από τα πιο συμβατικά των δύο εταιριών δλδ Dunlop Blueresponse και Michlin Primacy 3 αντίστοιχα τα οποία έχουνε πιο μαλακούς σκελετούς αλλά πιο σκληρές γόμες από τα δύο πρώτα.
  3. Στη Λάρισα 310 Michelin Pilot 3 W και 300 ta Dunlop maxx rt Y τοποθετημένα και ζυγοσταθμισμένα σε 205/55/16 Δείτε και μερικά λινκ με τεστ που περιλαμβάνουνε τα λαστιχα http://www.evo.co.uk/features/features/290650/performance_tyres_2013_tyre_test.html http://www.pirelli.com/asset/index.php?idelement=2141 http://www.autoexpress.co.uk/accessories-tyres/66052/dunlop-sport-maxx-rt http://www.autoexpress.co.uk/accessories-tyres/66051/michelin-pilot-sport-3
  4. Ναι μάλλον δεν έγινε. Μπορείς να το στείλεις σε οποιονδήποτε λαστιχά της Λάρισας προφανώς.
  5. όταν το παραλάβεις λοιπόν σε W να μας ενημερώσεις χαχα
  6. Ναι βγαίνει έμαθα και εγώ σήμερα απλά δεν υπάρχει καθόλου στα κεντρικά. Ξεκινάει η παραγωγή του πάλι 15/3/13 και δεν ξέρω πότε μπορεί να ναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο Pilot Sport 3 σε W και Dunlop MΑXX RT σε W
  7. Απορώ όμως γιατί τόσος ζήλος για λάστιχα τα οποία όταν υπήρχαν τα michelin δεν υπήρχαν πουθενά. Επίσης να τονίσω ότι από επώνυμα εκτός από continental και michelin όλα τα άλλα πχ dunlop , bridgeston, pirelli, goodyear έχουνε σκληρές γόμες και για τους ελληνικούς δρόμους ίσως δεν κάνουνε όσο για το εξωτερικό γιατί για να ζεστάνεις λάστιχο πρέπει να 'χεις και σωστό δρόμο
  8. Χτες ξανασυζητησα με διαφορους εδώ σε βουλκανιζατέρ. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Δύο μου πρότειναν το Goodyear Εfficiency 205/55/16 σε V ο ένας εκ των δύο μάλιστα πιο καλά το Dunlop Blue Response 205/55/16 V άλλος μου λέει μη βάζεις Michelin από τις 20000 και μετά θα χεις πέλμα αλλά το λάστιχο γίνεται κούτσουρο θα ναι και W οπότε καταλαβαίνεις ότι θα χεις θέμα μου πε. Δεν ξέρω με μπερδεύουν και μου φαίνεται θα ξαναπάω σε αυτό που φοράω και είμαι πολύ ευχαριστημένος Continental Sport Cont 2 205/55/16 V. Τι γνώμη έχετε? Για τα Michelin ισχύει αυτό?
  9. Για πες μας πως βγηκανε τελικά τα Michelin Pilot Sport 3 γιατί σκέφτομαι να τα βάλω φιλε τώρα
  10. Λένε ότι μετά τις 25000 αρχίζουν και σκληραίνουνε πολύ και γίνονται πέτρα. Ισχύει?
  11. Μπουζί και πολλαπλασιαστής αλλάχτηκε. Μπεκ όχι δεν καθάρισα πρέπει να βγει όλη η μπεκιέρα να καθαριστεί και να μετρηθεί μου είπανε για να ξαναμπεί. Αν έχει πιάσει κάπνα θέλει άνοιγμα ο κινητήρας μου είπανε στην αντιπροσωπεία πράγμα που το θεωρούν το πιο πιθανό και δεν μου βαστάει η καρδιά να το κάνω σε αμάξι 8 ετών. Ένα πρόσθετο βενζίνης που έχει ξ αντιπροσωπεία δεν κάνει για καθαρισμό βαλβίδων δεν έχει καμία σχέση μου το προτείναν αλλά δεν το πήρα καν. Υπάρχουνε διάφορα καθαριστικά μπεκ από άλλες εταιρίες αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να προκαλέσουνε στον κινητήρα οπότε τα φοβάμαι. Μόνο για τον αφρό αυτό έχω ακούσει καλά λόγια αλλά και πάλι δεν ξέρω αν έχει δοκιμαστεί από πολλούς και αν είχε σε όλους θετικά αποτελέσματα.
  12. όχι έχει φάει πολλά ταξίδια και πολύ πάτημα το αμάξι
  13. Βαγγέλη να σαι καλά ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ημουν ανάμεσα στα δύο τώρα πάω να βάλω με κλειστά μάτια το Pilot3
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.