Jump to content

Panagiotis Petris

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Panagiotis Petris

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αγίου Δημητρίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

Recent Profile Visitors

645 profile views

Panagiotis Petris's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα σε ολους. Θελω να μοιραστω μαζι σας μια απορια που μου δημιουργηθηκε αφου εψαξα το θεμα σε διαφορα forums (βλ.ibiza club,opel club,wv etc.) Εβαλα στο Πολο τελικο εξατμισης group N και καταργησα το μεσαιο καζανακι (σιλανσιε) γιατι πολυ απλα ηθελα λιγο θορυβο αφου απο αλογα και χρημα δεν... Διαπιστωσα ομως οτι δεν υπαρχει καποια ομοφωνια ως προς τις αλαγες περα του ηχου στα αμαξια χαμηλου κυβισμου (1400cc) Aλλου διαβσα οτι η καταργηση μεσαιου "ψωφαει" το αμαξι λογο συμπιεσης,η οτι δεν παιζει κανενα απολυτος ρολο το μεσαιο πλυν μειωσης του θορυβου σε τετοιου ειδους αυτοκινητα. Καπου αλλου διαβασα οτι κερδιζουν "μπαμ" αλλα χανουν τελικες. Εμενα ο εξατμισας μου ειπε οτι δεν θα αλαξει απολυτος τιποτα απλα θα χαλαω τον κοσμο. Απο προσωπικη εμπειρια δεν μπορω να κρινω διοτι με τον πανεμορφο και πιο μπασο απο τα σαξοραλλα ηχο που βγαζει στο πολο αυτη η εξατμιση σου δινει την ψευδαισθηση οτι εχει παρει "ανασα" το αυτοκινητο. so.... ???
  2. Σχολας απο την δουλεια σου μετα απο ενα δυνατο 12ωρο Π@%$^&. Ξερεις οτι σε 6 ωρες απο τωρα Ξαναποιανεις γιατι αυριο εισαι πρωινος! Μπαινεις στο αμαξακι σου και λες "αχ επιτελους παω σπιτι να ξεκουραστω λιγακι να παρω μια ανασα για αυριο¨" Φτανεις σπιτι σου.Παρκαρεις,κατεβαινεις και τσουυυυυυπ! Να το το προβλημα.... Το αμαξι ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ. Τρως το πρωτο εγκεφαλικο και συνεχιζεις.Γυρνας το κλειδι απο εδω...το γυρνας απο εκει τιποτα...Μπαινεις παλι μεσα...Σηκωνεις την ασφαλεια,σηκωνεται και του συνοδηγου(ΑΚους το κεντρικο κλειδωμα δουλευει μια χαρα!) Κατεβαζεις την ασφαλεια κατεβαινει και του συνοδηγου. Βγαινεις εξω λες δεν μπορει! αφου απο μεσα δουλευει. Ξαναβαζεις το κλειδι και παλι τιποτα!! Ξαναμπαινεις μεσα το πας μια βολτα με "γεματες" στροφες στα γρηγορα "μπας και" αλλα τιποτα. Ξαναπαρκαρεις ξανακανεις αλλη μια φορα τα παραπαναω και ολα ειναι ακριβως τα ιδια! Η ωρα 5 πλεον σε 3 ωρες πιανεις και που να κλεισεις ματι που ετσι στα καλα καθουμενα σου βγαζει προβλημα? Εχω καταντησει να πηγαινω να κλειδωνω και να ξεκλειδωνω απο τον συνοδηγο για να ανοιγουν οι ασφαλειες. Κανω κυκλους γυρω απο το αμαξι? Τι μπορει να ειναι? Παρακαλω βοηθεια!!! Μιλαω για Polo 6n.
  3. Η αλήθεια ειναι ότι έχετε δίκιο όσο αφορά τα χρήματα.εχω βρει πολλά μεταχειρισμένα τρομερά εργαλεία με 5-6 χιλ. Όμως όπως και να το κάνουμε ειναι ο πρώτος έρωτας :Ρ για αυτο και ο Ενθουσιασμός !!! Σας ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σας!!
  4. Πολυ ωραίο το έχει κάνει το συγκεκριμένο :ρ Να φανταστώ όμως οτι τα λεφτά πέρα της αγοράς ενός κινητήρα όλα μαζι κιμενονται στα (?) χιλιάρικα; Επίσης αν καταλαβα καλα ο τυπος έχει κινητήρα από ΤΤ ;
  5. Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Λεγομαι Παναγιωτης και πριν κατι μηνες εκλεισα τα 18 μου χρονια και σαν πρωτο αμαξι και εγω επιτελους απεκτησα την Polara μου. (6n 8v) Οταν πηρα το αμαξακι απο την κυριουλα που μου το πουλησε ηταν σε αριστη μηχανικη κατασταση αφου μολις του ειχε κανει σερβις 800eu (το σερβις των 100.000) Μεχρι σημερα αφου το εχω περιποιηθει εξωτερικα και εσωτερικα ηρθε η ωρα σαν αμαθο παιδι και εγω να μαθω αν γινεται να βελτιωσω τις επιδοσεις του αφου οπως ολοι ξερετε τα 75 αλογα του 1.4 8v δεν αρκουν ουτε για πλακα. Εψαξα το θεματακι και ειδα οτι δεν υπαρχει καμια value for money βελτιωση σε αυτον τον κινητηρα οποτε σκεφτομουν..ξερει κανεις αν η αλλαγη μοτερ ειναι καλη λυση για αλλες επιδοσεις? Και αν ναι πως ξερω ποια μοτερ ειναι συμβατα με το αμαξωμα και ποια οχι...και τι αλλο θα χρειαστω να ξερω σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο? Παρακαλω τα φωτα σας!! (Να σημειωσω πως στα χαρτια θα παραμεινει ¨μαμα¨ σε καθε περιπτωση)
  6. Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Παναγιωτης απο Αγ.Δημητριο. Μολις εκλεισα τα 18 και πηρα σαν πρωτο αυτοκινητακι ενα Polακι 6Ν και ειμαι υπερευχαριστημενος και ας το περναω κανα 2 χρονια
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.