Jump to content

N0Religi0n

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About N0Religi0n

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Γλυφάδας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

Recent Profile Visitors

354 profile views

N0Religi0n's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Ok. Θα το ψάξω. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα παιδιά, Έχω το polo 9n3 του 2006 και σκεφτόμουν να βάλω ζάντες αλουμινίου καθώς τώρα έχω τάσια. Τα λάστιχα που φοράει είναι 175/65-R14 και θέλω να μείνω στην ίδια διάμετρο (14). Πέρασα λοιπόν και ρώτησα και ο τύπος στο μαγαζί μου είπε ότι για να βάλω ζάντες θα πρέπει να αλλάξω και λάστιχα. Να πάω σε 185 κτλ γιατί αλλιώς θα είναι μεγαλύτερη η ζάντα από το λάστιχο σε πλάτος. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τα λάστιχα τα έχω βάλει πρόσφατα και δεν σκοπεύω να τα αλλάξω.. Ευχαριστώ
  3. Ok κατάλαβα. Έτσι παίρνει αέρα μόνο από την τρύπα στη μετώπη δεξιά και όχι από κάτω έτσι; Θα δοκιμάσω μία τέτοια πατέντα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  4. Ναι το παρατήρησα αυτό το κλαπέτο και αναρωτήθηκα πως ανοιγοκλείνει. Μπορώ να αφαιρέσω κάποια από αυτά για να ελευθερωθεί λίγο η ροή; Χωρίς να προκύψει πρόβλημα εννοείται; Δεν θα ήταν καλύτερο να παίρνει πάντα περισσότερο αέρα;
  5. Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες πως δουλεύει το σύστημα εισαγωγής αέρα στο Polo 9n3 (75ps 1400). Πρόσφατα επειδή ήταν ώρα για μεγάλο service αντί να βάλω το χάρτινο φίλτρο έβαλα ένα της K&N γιατί συμφέρει εφόσον καθαρίζεται και επαναχρησιμοποιείται. Παρατήρησα το σύστημα εισαγωγής και μου φάνηκε πολύ κακό. Βρίσκεται πάνω από την μηχανή στο πλαστικό κάλυμμα (το γνωρίζετε) και ενώ αρχικά νόμιζα ότι παίρνει αέρα από τα δεξιά (όπως κοιτάς την μηχανή) που έχει την τρύπα ανοίγοντάς το είδα ότι παίρνει αέρα από κάτω; Σόρρυ αν λέω βλακίες αλλά με μπέρδεψε και δεν κατάλαβα από που παίρνει τον αέρα τελικά. Όποιος μπορεί και δεν βαριέται να το εξηγήσει λίγο θα ήταν καλό. (Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους). Ευχαριστώ και ελπίζω να μην κούρασα με το μακρύ ποστ!
  6. Καλημέρα σε όλους. Με λένε Νίκο, είμαι 24 και είμαι από Άνω Γλυφάδα. Έχω ένα VW Polo του 2007. 9n3 1400 75ps. Είμαι κι εγώ από αυτούς που θα ήθελαν κάτι παραπάνω από το Polaκι τους αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν βοηθάει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.