Jump to content

nikosstathis

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About nikosstathis

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

nikosstathis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Μπορείς να με φέρεις σε επαφή με έναν εκ των δυο γνωστών σου ; Κανε με και add στο messenger: Νίκος Στάθης (φωτό με μπάλα του waterpolo), εάν θέλεις να τα πούμε αναλυτικά .
  2. δυστυχως για το συγκεκριμενο κινητηρα και μονο ( στον αντιστοιχο seat υπαρχει ) λογω της μεταβλητης γεωμετριας της τουρμπινας του , ακομα δε εχει βρεθει λυση (τουλαχιστον ελλαδα) για hybrid turbo. Αν γνωριζεις κατι διαφορετικο παρακαλω πολυ ενημερωσε με !
  3. Καλησπέρα φίλε μου. Κάτοχος Golf 7,5 bluemotion 1,5L 130PS (2019). Γίνεται κανονικά η αλλαγή. Απλά με τα την τοποθέτηση γίνεται προγραμματισμός των φώτων στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. (Μέσω VCDS).
  4. Και εγώ θα ήθελα να δω τη δυναμομετρηση. Θα πάρω ένα τηλέφωνο να τη ζητήσω από τον Μιχάλη καθώς άλλαξα συσκευή και δε έχω προχωρήσει σε restore . θα αναρτηθεί στην αντίστοιχη ενότητα όπως προαναφέρθηκε .
  5. Γενικό σέρβις ανά 15.000 (έγινε το πρώτο του ) και ανά 7.500 λαδακια.
  6. Μάλιστα. Τα νούμερα που προαναφέρθηκαν, καταγράφηκαν στο δυναμόμετρο του “Maikon ”.
  7. Το αποτέλεσμα (=δυναμόμετρο) , έδειξε 190PS και 310NM , έχοντας φορεμένο φίλτρο ελευθερας στο μαμά φιλτροκουτι (χθες έβαλα και εισαγωγή carbon της Rtmg, όποτε η ροπή και τα άλογα στα ψιλά αυξήθηκαν κατά 8-10Ps και 40-50Nm) και ελεύθερη εξάτμιση με μαμά downpipe και καταλύτη , αλλά με αφαίρεση των δύο από τα τρία καζάνια. Το τελικό το άλλαξα και έβαλα μαμά “R”. Όσον αφορά το Remap έγινε από την RTMG-ταξοπουλο & ζήτησα να μου έφτιαξουν ένα επιθετικό(1,5-1,6 over έναντι 1,2-1,3 που έχει το «κανονικό» stage 1) stage 1 98ron. Τελείως άλλο αμάξι όσον αφορά οδικά και η κατανάλωση του σε λογικά επίπεδα οδήγησης έπεσε περίπου 0,6L Όποτε τα περισσότερα St1 remap έτσι και αυτό κόστισε 400.
  8. Καλησπέρα σε όλους . Κάτοχος Golf 7,5 1,5L 130PS (stock). Πριν από λίγους μηνες προχώρησα σε remap και stage1 (πλέον έχω φουλ ΦΠΕ) με τη βοήθεια της RTMG . Για οποιαδήποτε ερώτηση ρωτήστε με άφοβα https://www.r-tmg.com/chiptuning/volkswagen#velt-col-2
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.