Jump to content

Jumpintosh

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Jumpintosh

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Up

Jumpintosh's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα και πάλι, Έφτασε σήμερα νέο καλώδιο με το CDάκι του μαζί. Έχω όμως το εξής πρόβλημα, ενώ ακολουθώ τη διαδικασία κανονικά και μου εμφανίζει "Code Accepted" μόλις πάω να τσεκάρω αν αυτό που ενεργοποιήσα παίζει....δεν παίζει. Αν ξανασυνδεθώ με VCDS η επιλογή ειναι κανονικά ενεργή. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να πηγαίνει στραβά? Ευχαριστώ, Σπύρος
  2. Ευχαριστώ πολύ! Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο? Αναγκαστικά πρέπει να ξαναγοράσω γιατι είχα πάρει σκέτο καλώδιο χωρίς CD. Έχουμε κάποιο link?
  3. Καλησπέρα, Να ρωτήσω πως ακριβώς κατάφερες το VCDS να δουλέψει? Μάλλον κάνω κάτι εγώ λάθος. Έχω κατεβάσει το lite, απο τη σχετική σελίδα και έχω πάρει καλώδιο συμβατό με vagcom απο το ebay. Κάνω στο υπολογιστή στο search, βρίσκει τη σειριακή θύρα και απο κει και πέρα τίποτα δε βρίσκει. Κανέναν κωδικό. Μπορεί μήπως κάποιος να εξηγήσω περιληπτικά την διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ, Σπύρος
  4. Καλησπέρα παιδιά, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μετά απο αρκετό ψάξιμο, τελικά έχω μείνει με την εντύπωση οτι ακούγεται εντονότερα, όταν το παράθυρο είναι τέρμα πάνω και ο θόρυβος προέρχεται απο το τζάμι να χτυπάει σε κάτι μεταλλικό όταν ταλαντώνεται είτε απο ανωμαλία του δρόμου, είτε όταν στρίβεις αριστερά παρατεταμένα και στρεβλώνει ( ή κάτι τέτοιο). Πιο συγκεκριμένα αν υποθέσουμε οτι κάθεσαι στο κάθισμα του οδηγού και κοιτάς το παράθυρο, ακούγεται απο την κάτω αριστερά γωνία του. Αυτα που με προβληματίζουν είναι τα εξής: - Ο "τεχνικός σύμβουλος" και σε μια δεύτερη απόπειρα, δεν μπορεί να ακούσει αυτόν τον ήχο, ενώ του εξηγώ ακριβώς που να εστιάσει την προσοχή του, συνεπώς και να τους πιέσω να βάλουν το αυτοκίνητο στο σέρβις θα κάνουν το δικό τους και θα αρχίσουν να ξηλώνουν το αμάξι ολόκληρο. - Γνωρίζω οτι οι ήχοι γενικά ψιλομεταφέρονται στο αυτοκίνητο και φοβάμαι μήπως είναι εντύπωσή μου οτι έρχεται ακριβώς απο το σημείο που περιγράφω ( παρ΄ολο που θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά). Πάντως και άλλα άτομα που έχω μπει στη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού, αν τους επιστήσω την προσοχή, μπορούν να αναγνωρίσουν το πρόβλημα. Συνεπώς, ο τεχνικός σύμβουλος είτε εθελοτυφλεί, είτε είναι απλά... βλαμμένος.
  5. Καλησπέρα στην παρέα, Κυκλοφορώ σχεδόν ενάμιση μήνα το Black UP! μου. Την τελευταία εβδομάδα, ακούω εναν παράξενο ήχο κάπου δίπλα στο κεφάλι του οδηγού. Ο ήχος που ακούγεται, για να δώσω να καταλάβετε είναι όπως ακούγονται τα φτερά ενός εντόμου όταν ακουμπάει σε μια λάμπα που καίει. Προφανώς, δεν λέω οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά σας βάζω στο μυαλό την συχνότητα και τον τόνο του ήχου. Έχω παρατηρήσει λοιπόν, οτι ακούγεται είτε σε αριστερές παρατεταμένες στροφές, είτε σε πεζόδρομους π.χ. που έχει πλακόστροτο. Φυσικά το κάνει κ σε ορισμένες λακούβες κλπ. Αν κουνήσω με το χέρι το αυτοκίνητο, δεν ακούγεται. Επίσης είμαι σίγουρος οτι δεν ακούγεται απο κάποιο αντικείμενο που έχω σε καποια θήκη πόρτας κλπ. Το κάνει με ανεβασμένο και κατεβασμένο παράθυρο. Φοράω - δε φοράω ζώνη. Έχω τσεκάρει ζώνες, καθίσματα. Πολύ φοβάμαι, οτι ακούγεται μέσα απο την ταπετσαρία και η αλήθεια είναι οτι είναι νωρίς να αρχίσουμε τα ξηλώματα. Σε μια βόλτα που έκανα με τον τεχνικό σύμβουλο της VW μου είπε οτι δεν ακούει τίποτα και είναι ιδέα μου (!). Ωστόσο ακόμα και συνόδηγος που ήμουν το καταλάβαινα. Είχε κανένας ανάλογη εμπειρία? Μήπως βρήκε και λύση? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων, Σπύρος.
  6. Καλησπέρα στην κοινότητα! Χθές έβαλα παραγγελία για το νέο μου high up, το οποίο ωστόσο είναι ετοιμοπαράδοτο. Παραδόξως, με αυτά τα χαρακτηριστικά θα το παρέγγελνα και εγώ. Η απορία είναι η εξής: Γίνεται η έκδοση high να μην έχει το satellite navigation? Σύμφωνα με τον σύμβουλο πωλήσεων ενώ η έκδοση μου είναι η φούλ δεν φέρει τη σχετική συσκευή. Αντίθετα, όσο διαβάζω στο internet, βλέπω οτι η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται με Maps n More στον βασικό εξοπλισμό. Υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος ο πωλητής? Ευχαριστώ, Σ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.