Jump to content

pantelis_mare

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About pantelis_mare

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

pantelis_mare's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Λοιπον εγω βρηκα αυτο. Δε ξερω ιταλικα αλλα νομιζω τα βασικα τα καταλαβαινεις ευκολα... το λινκ: http://www.vwgolfcommunity.com/cms/index.p...1&Itemid=78
  2. Απ'οτι διαβασα εχει εναν ανεμιστηρα μεσα μου διαχεει τον αερα του κλιματισμου προς τα πανω αντι να φυσαει απο τις θυριδες. Για να εισερχεται πιο ομαλα στη καμπινα (μη σε φυσαει δλδ). Εχω και εγω μια ερωτηση: Τελικα τον πυροσβεστηρα που τον στηρηζοθμε για να μη κουνιεται? Δοκιμασα στο λουρι που εχει στο πορτ παγκαζ αριστερα αλλα τελικα ειναι για το φαρμακειο... Εχει σκεφτει κανεις τιποτα καλυτερο?
  3. Επειδη και σε μενα εφτασε η ωρα να αλλαξω μπροστα δισκους-τακακια(50000χλμ!), απ'οτι διαβαζω παραπανω εχω καταληξει σε δισκους τρυπητους galfer και τακακια ΑΤΕ. Τα εχει δοκιμασει κανεις? Ή μηπως να δοκιμαζα τακακια textar? Οι δισκοι zimmerman πως σας φαινονται?
  4. Δε νομιζω οτι ειναι πολυ δουλεια Το πολυ πολυ να χρεαστει να βγαλεις το στερεοφωνικο πρωτα Η θηκη αυτη απλα κουμπωνει απο πισω. Μονο τραβηγμα θελει...
  5. Με τις αντστρεπτικές τι γίνεται? Το gti ,τo IV παντα, έχει πιο χοντρή πισω?
  6. Λοιπον εχω μια ερωτηση. εχω αγοράσει το οργανακι για τη θερμοκρασια λαδιου της autogs Ξερει κανείς που το εχει βαλει τι χρειαζεται ακομα για να παρω? Ακουω για ενα Τ. Αυτο νομιζω δεν περιέχεται?Ξερει κανεις ποσο παει? Τελος στις οδηγιες λεει οτι μπορει να χρειαστει να ανοιχτει τρυπα στον σενσορα. Χρειαζεται για το golf 4?? Ευχαριστω εκ των προτερων
  7. Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Εγω συγκρινα την ενδειξη του αναλογικου και του ψηφιακού (στο climatronic) και το αναλογικο εδειχνε 120-130 ενω το ψηφιακο 150 Εμενα ομως δεν ειναι μετατροπη(1.6) απ'οσο ξερω βεβαια γιατι ειναι μετ/σμενο. Αυτο ειναι ενδειξη οτι κατι εχει πειραχθει(γιατι εχω καποιες υποψιες)?
  8. Λοιπον επαναφερω το θεμα. Μπορω να απενεργοποιησω το αντι σπιν μονος μου ή σε συνεργειο χωρις να πειραχτει το ABS?
  9. 3ο προσκεφαλο εχει Οσο για τον αισθ. βροχης οχι αλλα ο καθρεπτης που λογικα εκει ειναι και ο αισθητηρας, ειναι χαλασμενος (αυτο το συστημα για να μη σε τυφλωνουν οι πισω) και φαινεται σαν να μην ειναι δικος του Επισης αλλη λεπτομερεια ειναι οτι στο διακοπτη για τους πλαϊνους καθρεπτες, εχει και L, R, θεση για θερμαινομενους και θεση για αναδιπλωση Αλλα ουτε αναδιπλωση εχει, και οι θερμενωμενοι δουλευουν με την πισω αντισταση.
  10. Ναι. Εχει recaro, τι ζαντες και οταν τον ρωταγα για αναρτησεις μου ειπε οτι εχει αυτες του gti... Οποτε καταλαβαινεις...
  11. Εμενα η αδεια ειναι του 2001 Δηλαδη παιζει να ειναι gti μετατροπη σε 1600? Το αντισπιν παει με τη μηχανη τελικα?
  12. 1.6 16V. Το αμξι ειναι του 2001 (άδεια)
  13. Επειδη εχει ορισμενα βαψιματα και εχει λυθει και η μπροστα γεφυρα, υποπτευομαι μηπως ειναι κανενα καμμενο gti. Εχει επισης καθισματα, ζαντες και μαλλον αναρτησεις gti. Αλλα αν αλλαξε μηχανη, γινεται να παρεμεινε το antispin? Μαλλον θα παω σε καμια αντιπροσωπεια να το ψαξω παλι. Α κατι αλλο, μπορω με τον αρ. πλαισιου να μαθω την ιστορια του οχηματος απο το υπουργειο μεταφορων ή πρεπει να εχω μέσο?
  14. Ενταξει. Σορρυ για τους χαρακτηρες Οσο για το antispin, επειδη μενω και σε ανηφορες, δε σπιναρει ποτε το αμαξι. Με το που κανει να σπιναρει ακουγεται ενας ηχος και αναβει ενα λαμπακι με τριγωνο και ! μεσα και πεφτουν οι στροφες. Ειναι σιγουρα αντι σπιν. Τα gti ειχαν αντι σπιν? γιατι κατι υποψιαζομαι (το εχω παρει μεταχειρισμενο και εχει και σαλονι gti κτλ.)
  15. Nai se golf 4. Koumpi den yparxei... Pou einai to periergo?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.