Jump to content

Gkapsiii

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Gkapsiii

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

437 profile views

Gkapsiii's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα! Η αλλαγή έγινε χτες. Απο χτες εχω κανει γυρω στα 300 χλμ. Εγινε αλλο αυτοκινητο. Δεν βρονταει και κραταει απολυτα της κινησεις του αυτοκινητου. Καμια 50αρια μετρα που εκανα σε χωματοδρομο εργοταξιου τα αμορτισερ λειτουργησαν αψογα. Σχετικα με την τοποθετηση δεν εχω κανενα παραπονο. Παροτι αργησα να παω, ο ανθρωπος με ξεκινησε αμεσως μολις πηγα, παροτι γινοταν χαμος. Τα αμορτισερ ηταν σφραγισμενα στα κουτια τους, ηταν ακριβως αυτα που ειχαμε κανονισει. Η μονη εμφανης διαφορα με τα εργοστασιακα την παρατηρησα στα πισω που ειναι λιγο λεπτοτερος ο κορμος τους σε σχεση με τα εργοστασιακα. Μου εκαναν ενα γενικο έλεγχο του συστηματος αναρτησης και διευθυνσης καθως κ ευθυγραμμιση (χωρις εξτρα κοστος). Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, και απο το συνεργειο και απο τα αμορτισερ. Για οποιαδηποτε διευκρινηση ειμαι στην διαθεση σας!
  2. Καλημέρα! Εδω κανόνισα να τα βαλω :http://www.fitandgo-stathatos.gr/ 250€ τοποθετημενα. Μου φανηκε πολυ ενταξει τυπος, ειναι κ η καλυτερη τιμη που βρηκα (δεν εψαξα βεβαια κ τον μισο γαλαξια). Για τα bilstein τα μαυρα μου ειπε κ αυτος κ ενας ακομα να μην τα σκεφτομαι καν γιατι ειναι μαπα (την ιδια φραση χρησιμοποιησαν κ οι δυο!) Εκτος απροοπτου θα τα φορεσω την Παρασκευη. Θα επιστρεψω με εντυπωσεις εξυπηρετησης κλπ κλπ....
  3. Καλησπέρα Αποφασισα να φορεσω τα sachs τα μαυρα. Θα επιστρεψω με εντυπωσεις μολις κανω μερικα χλμ. Οπως κ να εχει σας ευχαριστω κ τους δυο για την γνωμη σας. Συντομα παλι κοντα σας!
  4. Ευχαριστω economist. Σε αυτη την λύση προσανατολιζομαι κ εγω. Χειροτερα απο τα τελειωμενα που εχω τωρα, αλλωστε, αποκλειεται να ειναι!
  5. Καλημερα στα μέλη Εχω ενα Cross Polo 1.2 tsi. Απο το κτεο μου ειπαν οτι τα αμορτισερ μου ειναι τελειωμενα (γενικα πηγαινε σαν βαρκα). Ρωτωντας σε δυο εξουσιοδοτημενα μου ειπαν απο 500-600€. Επειδη το ποσο ειναι πολυ μεγαλο για τα βαλαντια μου βαλθηκα να ψαξω στην αγορα. Κ εδω ξεκιναει το χαος. Αντιπροσωπεια καρεα 600€ Αντιπροσωπεια χαλκιδας 500€ Βρηκα ενα συνεργειο στην Χαλκιδα που φτιαχνει μονο VW group κ μου ζηταει 300€ για τα γνησια (?). Λογω φορτου εργασιας δεν προχωρησα στην αντικατασταση. Σε μια κοινη παρεα επεσα πανω σε μηχανικο μιας τριτης εξουσιοδοτημενης αντιπροσωπειας ο οποιος μου ειπε μονο εργοστασιακα γιατι ολα τα αλλα του εμποριου ειναι επικινδυνα κ δεν κρατανε και μονο το εργοστασιο ξερει και η μονη "παραχωρηση" που κανει ειναι για τα bilstein τα κιτρινα τα οποια ομως θα κοπανανε. Αρνειται πεισματικα να μου πει τι φοραει το αμαξι. Επισης μου ειπε οτι με 300€ αποκλειεται ο αλλος να μου βαλει αυθεντικα γιατι δεν γινεται λεει να αγοραζει φτηνοτερα απο τις αντιπροσωπειες. Σαν τελευταια λύση πήγα σε μεγαλο μαγαζι της Χαλκιδας που εχει ανταλλακτικα αυτοκινητου. Βρηκε μεσω του αριθμου πλαισιου τι φοραει (οχι μαρκα, μονο χαρακτηριστικα) και βαση αυτων μου προτεινε ή zachs ή bilstein μαυρα με 210€ (μονο αγορα. Μου ειπε κιολας οτι ειναι τα αντιστοιχα (παραπλησια) εργαστασιακα κ οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα. Για τα εργοστασιακα μου ζηταει 385€... Προφανως κ εχω μπλεχτει. Θα εβαζα τα κιτρινα bilstein αλλα με 45αρι προφιλ και 17αρα ζαντα που εχει απο τη μανα του το αυτοκινητο δεν θα μεινει λαστιχο για λαστιχο ορθιο ( εχω παρει δυο ελαστικα στο χερι και εχω ισιωσει ηδη 2 φορες τις ζαντες). Καμια ιδεα κανεις???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιώργος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.