Jump to content

Poisoneddager

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Poisoneddager

  1. Έχω 150000 χλμ σε passat 1.4 tsi (b6). Θαθελα να ρωτησω στα ποσα χλμ απαιτείται αλλαγή καταλυτη ? Σε πρόσφατη μέτρηση καυσαερίων ή τιμές είναι νορμάλ.Πάντως το καλοκαίρι που μας πέρασε και σε υψηλές θερμοκρασίες οπότε το πιεζα μύριζε κάτι έντονα σαν καμμένο..Το χειμώνα δεν έχω τέτοιο θέμα.Πάντως αν αλλάξω καταλύτη πρέπει να ξαναπερασω και το after market πρόγραμμα που φοράω? Και κάτι άσχετο το αυτοκίνητο όταν ξεκινάει στα πρώτα χιλιόμετρα και όταν στριψω σε στροφή εντός πόλης ή περάσω πάνω από σαμαρακι ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος (κλινκ κλανκ) να είναι θέμα σινεμπλόκ ?? Τεσπα αυτά.
  2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες .
  3. Όντως είναι όμορφο..Όσο αφορά φορολογία και τέλη αν είναι να ταυξησουν στα 1600κυβικα τότε το 60% των ελλήνων θα καταθέσει πινακίδες. Δεν νομίζω να τους συμφέρει κάτι τετοιο.Εκτός αν θέλουν να ωθήσουν τον κόσμο στην αγορά νέων και μικρών αυτοκινήτων (ας πούμε 1000-1200) Και πες μου κάτι αφού το οδηγησες ..πως είναι η ποιότητα κύλισης? Γιατί έχω διαβάσει πως "κοπαναει" στους ελληνικούς δρομους, δεν έχει δηλ την αίσθηση "μαγικό χαλί" που χαρακτηρίζει τις ΜΒ
  4. Ευχαριστώ για τις έως τώρα απαντήσεις -επισημάνσεις . Και εγώ είμαι πολύ καχύποπτος με την εγχώρια εμπορία μεταχειρισμένων γιαυτο το ψάχνω όσο μπορώ και δημοσίευσα το ποστ προκειμένου να ακούσω συμβουλές για κάτι σημαντικό που μπορεί να μου διαφεύγει . Πάντως το cla είναι εμφανισιακά και ποιοτικά πιστεύω πως είναι μακραν ανώτερο απο Passat.
  5. Το αν έχει χρησιμοποιηθεί ως εταιρικό έχει περάσει από το μυαλό μου...Αυτό λογικά δεν μπορεί να ελεγχθει από την επίσημη αντιπροσωπεια ? Ο ίδιος ο έμπορος ( γνωστός αντιπρόσωπος mercedes στην Αθήνα) δηλώνει πως το αυτοκίνητο έχει αγορασθεί εισαγωγής από mercedes Γερμανίας όπου και έχει δικό του υποκαταστημα.
  6. Το αμάξι τεχνικά θα εξεταστεί με τη συνδρομή της spotmechanics. Γνωρίζω όλους τους τυπικούς ελέγχους (έγγραφα και λοιπά). Ευχαριστώ για την απάντηση.
  7. Σκέφτομαι να πουλησω το passat μου (1.4 tsi sportline μαυρο 02/2008 150000χλμ) για να αποκτησω μια μεταχειρισμενη cla 180 ( 1.6 turbo urban γκρι μεταλλικό 02/2014 20000χλμ 23900 ευρώ) Ο εμπορας αγοράζει το passat στα 5800 οπότε ή τελική τιμη για την cla είναι στα 18100. Ποια ή άποψη σας...?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.