Jump to content

stakons7

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About stakons7

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Χαλανδρίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Up

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stakons7's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. stakons7

    Service

    ρε φιλε και τα λαδια μπορεθ να αντεξουν και 20000 χιλ τα συνθετικα τα σημερινα.. αλλα θα ειναι νερο.. τα αφηνεις τοσο εσυ; αυτο λεω! τα αλλαζεις πιο νωρις αυτα τα παρελκομενα! αυτο εννοω σε ολο αυτο που συζηταμε! δεκτο το μανουαλ με τα μπουζι αλλα που ανεβασες αλλα τα αφηνεις τοσο.. ;;
  2. stakons7

    Service

    και πολυ καλα κανεις που τα αλλαζεις πιο γρηγορα!! δεν το εγραψα για σενα για την πλατινα.. επειδη ειπε καποιος οτι δεν βαζουν πλεον απλα μπουζι κ οτι βαζουν πλατινες κ ιριδιου.. τεσπα
  3. stakons7

    Service

    ετσι για την ιστορια τα μπουζι ειναι ΑΠΛΑ ουτε πλατινα ουτε ιριδιο!! τα εργοστασιακα. οποτε πανω απο 15000-20000 χιλ. δεν ειναι καλο να τα αφηνεις! και ιδιαιτερα για την καυση του αυτοκινητου και πολλων αλλων!! τα λεω ολα αυτα για να γνωριζουμε τι ανταλλακτικα εχει το αυτοκινητο μας.. τα εργοστασιακα μπουζι εννοω πριν την πρωτη αλλαγη! αρα diver για 60000 δεν ειναι σιγουρα τα μπουζι που σου εβαλαν διοτι ειναι ο ιδιος κωδικος με τα εργοστασιακα..
  4. stakons7

    Service

    μα εσυ ειπες στην αρχη.. για το up μιλαμε.. εσυ διαχωρισες οχι εγω! ρωτησα ποσα χιλιομ βγαζουν η προτεινει ο κατασκευαστης. και ρωταω διοτι εχουν δει πολλα τα ματια μας σε service που δεν αλλαζουν τπτ. κ δεν το εκανα περιπλοκο. απλη ερωτηση εκανα!
  5. stakons7

    Service

    το βιβλιο που κολλαει.. ; τι εννοεις; καταλαβαινεις τι θελω να πω; γενικοτερα;; εγω το καταλαβα το δικο σου απλα δεν συμφωνω παντα με τα διαστηματα αλλαγων καποιων αναλωσιμων.. χωρις να ακυρωνω τον κατασκευαστη ετσι..!!
  6. stakons7

    Service

    60000 χιλ για τα απλα, λιγο δυσκολο... νομιζω!
  7. stakons7

    Service

    δεν νομιζω οτι εχει σημασια αν ειναι το up η το r32! ρωταμε για να παραθετουμε συμβουλες και αποψεις! αν ηταν δεν θα ανοιγαν φορουμ, θα πηγαιναμε ολοι στις αντιπροσωπειες και οκ! αλλα επισης ρωταω διοτι τα δικα μου τα μπουζι ειναι τα απλα και στα 15000 χιλ εχουν μαυρισει στην ακιδα και η ακιδα εχει γυρει εμφανως! οποτε θα τα αλλαξω μονος μου με νεα! αυτα!
  8. stakons7

    Service

    οκ για αυτο ρωταω γιατι δεν βαζουν ιριδιου.. συνηθως σε τετοια αυτοκινητα!! αλλα πρπει να αλλαζουν αυτα καθε 10000 για τα απλα λεω!!
  9. stakons7

    Service

    φιλε αυτα τα μπουζι ειναι ιριδιου η απλα; και ποσα χιλιομετρα κρατανε;;
  10. Α γεια σου.!! Δηλαδη μετα αλλαζει η καταναλωση τα 5000 km?
  11. Παντως πραγματικα αν βγαζει σε σας 320 χιλιομετρα στα 3/4 και μενα στην μεση τοτε εχει σοβαρο προβλημα το αυτοκινητο μου.. τι να πω.. Θα το γυρισω πισω.
  12. Εχω τωρα 310 κ ειναι στην μεση αλλα τα 100 χιλιομετρα απο αυτα τα εκανα εθνικη οδο. Τα υπολοιπα εχουν γινει μεσα στην αθηνα. Μεχρι στιγμης ειναι καλα.. θα δουμε κ στην συνεχεια...
  13. Α γεια σου..!! Αυτο λεω ποσο να χασει καταναλωση το αυτοματο..;; αντε 0,2 με 0,3.. σε σχεση με το χειροκινητο. Τι να πω ρε παιδια να εχω 300 χιλιομετρα διαφορα στο γεμισμα.. ειναι τρελο.. τεσπα θα δειξει το μελλον
  14. Τεσπα. Προχθες που βγηκα εθνικη επεσε φυσικα η καταναλωση αλλα τωρα στα 3/4 εχω 220 χιλιομετρα. 300-350 που λες ουτε κατα διανοια.. και ειμαι κ ευχαριστημενος... το αυτοματο ρε παιδια μου βαζει τεταρτη με 50 χιλιομετρα. Για οικονομια το κανει αυτο.. μια χαρα αλλαζει σωστα ταχυτητες εννοω για οικονομια καυσιμου..
  15. Diver 86 αρα εννοουμε και εθνικη και οτι κατσει οκ δεκτο. Επιμενω γιατι ετυχε εμενα να τα κανω τα χιλιομετρα μεσα στην πολη χωρις εθνικες. Για αυτο το ειπα.. και μου εβγαλε 420 χιλιομετρα λιγο πριν το λαμπακι.. Petro ισως να συμβαινει αυτο.. θα το εχω υπο παρακολουθηση..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.