Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

Προσοχή!!!

Η Microsoft ξανά έχει πρόβλημα στην παραλαβή emails από εμάς.

Παρακαλούμε πολύ όλοι σας να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο email address πλην των domains: @hotmail.com / @outlook.com / @windowslive.com κ.α. καθώς και στο παρελθόν είχαμε αντίστοιχα προβλήματα που κράτησαν μήνες μέχρι να τα διορθώσουν!!

 

We are back online!!

vastil

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vastil last won the day on November 1 2018

vastil had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About vastil

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 12/05/1986

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
 • Νομός
  Θεσσαλονίκης

Other Info

 • Car Type
  Up
 • Car's nickname
  vw up!

Recent Profile Visitors

1,621 profile views
 1. Αύριο πάω στην εκκλησία για να με διαβάσουν ευχή για το μάτι. Η τύχη συνεχίζεται..... μόλις έσπασε το κλειδί από το κάλυμμα. Ευτυχώς κατάφερα να το βγάλω από τη μίζα και εν συνέχεια έσπασε. Πάλι καλά που έσπασε έτσι και δεν έσπασε μέσα στη μίζα να δω πως θα το έβγαζα. Έσπασε εν κατακλείδι το μέταλλο που συγκρατούσε το κλειδί.
 2. Εξουσιοδοτημένοι είναι. Που το πας όμως; Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για κάτι αξιόπιστο. Το κακό είναι τα χρήματα. Δεν είναι το θέμα να βγει οικονομικά. Το θέμα είναι να μπαινουν τα αυθεντικά και να τα πληρώνουμε.
 3. Πρεπει να βρω ένα καλό συνεργείο στη Θεσσαλονίκη διότι τα λάθη είναι αρκετά στην ετεα. Ή θα πάω προς Μανδυλα ή θα πάω προς Δράμα στην vw που είναι καλός πολύ καλός και ξηγημενος ο αντιπρόσωπος ή στη Χαλκιδική στον αντιπρόσωπο ή στον Κατάκη που φτιάχνει και seat. Τι να κάνω δεν ξέρω. Τώρα θα φτιαχτεί αλλά δεν ξέρω που να πάω από εδώ και πέρα. Καδενα για το Tiguan και έμεινε μέσα ένα μήνα. Λύθηκε όλη η μηχανή. Κάθε μέρα πηγαίναμε και βλέπαμε πως την έλυναν. Δυστυχώς είμαι πολύ απογοητευμένος από τα vw. Να μη μιλήσω για τα αμορτισέρ του Tiguan που ζήτησαν λίγο πάνω από το 1000 . Ρώτησα και το λάστιχα μου και μου είπε μόνο αντιπροσωπεία γιατί μόνο αυτοί έχουν τα αυθεντικά που διαβάζουν το δρόμο και ρυθμίζουν το 4motion(και ο ίδιος θα μπορούσε να μου βάλει κάποια αλλά στην πράξη θα μου έτρωγε τα λεφτά αν το έκανε). Απογοήτευση μεγάλη για vw.
 4. Δεν έχει δυστυχώς φίλτρο βενζίνης το up. Μου ανέφεραν πως βραχυκύκλωσε η πεταλούδα. Το θέμα είναι από που βραχυκύκλωσε και γιατί; Γιατί εάν βραχυκύκλωσε από κάποιο τυχαίο ρεύμα όπως μου είπαν, άρα θεωρητικά μπορεί να το ξανακάνει. Θα το πήγαινα σε άλλο συνεργείο αλλά έχω πάρει με φόβο κάποια. Στου πατέρα μου ένα Tiguan ένας μου ανέφερε σε oil pressure ή σε καπάκι λαδιού ή σε ρεκτιφιέ μηχανής. Εν τέλει το πήγα αντιπροσωπεία. Ήθελε αλλαγή καδένας με ζημιά 2500 ευρώ. Σούπερ τύχη! Απορία. Το αυτοκίνητο βραχυκύκλωσε την πεταλούδα και λογικά κάηκε. Αφού έχει ασφάλειες το αυτοκίνητο. Γιατί δεν προστατεύτηκε η πεταλούδα από τη διαρροή ρεύματος; Σωστά ή λάθος;
 5. Δεν ξέρω τι να πω. Του το είπα και είπε θα το δει αλλά στο κομπιούτερ δεν του το εμφάνιζε ότι αλλάχθηκαν ούτε στα 60.000 km άρα λάθος δεν μπορεί να κάνω.
 6. Θα αλλαχθεί η πεταλούδα. Δεν μου εξήγησαν πως βγαίνει η εν λόγω τιμή. Βέβαια και στο Ίντερνετ λίγο που είδα ξεπερνάει το 200. Τα μπουζί ζήτησα εγώ να τα αλλάξουν γιατί 140.000 δεν μου άλλαξαν ποτέ μπουζί όσο επίμονα και αν το ζητούσα. Τώρα θα αλλαχθούν διότι το ζήτησα επίμονα.
 7. Η καλημέρα από το πρωί φαίνεται. Τα ευχάριστα ήρθαν από την Ετεα 9:30 το πρωί. Το αυτοκίνητο δεν ανέβαζε στροφές πάνω από 2000. Βέβαια δεν έχανε στροφές να πέσει κάτω από τις 1000 και να σβήσει. Διαγνωση : Βραχυκύκλωμα της πεταλούδας γκαζιού και αλλαγή μπουζί. Θεραπεια : 450 ευρώ ζημιά+ εργατικά + μπουζί = άγνωστη τιμή χ. Ερώτηση;! Μπορεί η πεταλούδα να βραχυκύκλωσε από το πλυντήριο που το πήγα; Μέχρι πιο πριν δεν είχα πρόβλημα.(δεν έπλυνα καμία μηχανή, μόνο από έξω το έπλυνα). Οχι βέβαια ότι θα πάω να κάνω καυγά στο βενζινάδικο ότι μου το χάλασαν αυτοί την προηγούμενη μέρα. Απλώς θέλω να ξέρω για να μην την ξαναπατήσω.
 8. Ακριβώς. Και τόσο που άντεξε είναι εκπληκτικό. Το κακό με την αντιπροσωπεία είναι ότι δεν ακούν το αμάξι. Όλα τα σέρβις εκεί και δεν είχα καθόλου τακάκια είχαν εξαφανιστεί. Μου φαίνεται θα το πάω Μανδυλα πάλι.
 9. Είμαι μέσα στα νεύρα. Καλησπέρα. Όλα τα σέρβις στην αντιπροσωπεία. Το αυτοκίνητο μου φοράει 145.000 . Είμαι συνεπέστατος στα σέρβις και τα αλλάζω όλα. Πλην των μπουζί. Έχω ζητήσει πάνω από 30 φορές να μου αλλάξουν μπουζί και να τα σκάσω όσα θέλουν και μου λένε ότι δεν χρειάζεται ακόμα. Κάνω κάτι λάθος βρε παιδιά; Σημερα έμεινα και δεν ανέβαζε πάνω από 3000 στροφές. Το φόρτωσα γερανό και πήγα αντιπροσωπεία να δουν πολλαπλασιαστές και μπουζί και να αλλαχθούν πάραυτα. Τι να κάνω όταν τους ζητάω να μου αλλάξουν μπουζί και δεν μου αλλάζουν.
 10. Bosch , αλλά μάλλον σε brembo θα κινηθώ.
 11. Έβαλα λάστιχα δίσκους την ίδια μέρα σε Michelin πήγα. Έχεις να προτείνεις κάτι σε δίσκους που να έχει αντοχή?
 12. Ο ένοχος έχει βρεθεί; Ας ξανά αναφέρω το ιστορικό. Α. Το αυτοκίνητο βγαίνει με μαμα δίσκους σε 10.000 οι δίσκοι στραβώνουν. Β. Πάω αντιπροσωπεία και βάζω αυθεντικούς σε 20.000 πάλι στραβώνουν και τους παίρνω στο χέρι καθώς το τιμόνι τρίζει πολύ χειρότερα. Γ. Βάζω Zimmerman τους κρατάω καμία 50.000 και τους παίρνω στο χέρι πάλι στραβούς και τα σέρβις όλα στην Ετεα και δεν ελέγχουν τα τακάκια με αποτέλεσμα να μην τα αλλάξουν ποτέ και να φαγωθεί ο δίσκος και να χαραχτεί πολύ. Άρα πεταμα Δ. Πάω σε έναν παππού δίπλα από εκεί που έβαλα ελαστικά αλλάζει δίσκους και τακάκια αλλά σε 300km στραβώνουν. θελω να βάλω δίσκους που να μην στραβώνουν. Ή ακόμα και να μου προτείνει κάποιος πως να αλλάξω τις οδηγικές μου συνήθειες. Οδηγώ περίπου 12 χρόνια. Δέχομαι ότι μπορεί να μην οδηγώ σωστά και να ευθύνομαι εγώ για το λάθος πάντως όταν οδηγούσα το Peugeot 406 και 207 ουδέποτε άλλαξα δίσκους. Θέλω να κάνω μια αλλαγή με δίσκους επώνυμους brembo ακριβούς και καλούς που να μην στραβώνουν.
 13. Οκ για στείλε οδηγίες!!! Αυτό θα κάνει? https://www.ebay.de/itm/Garmin-Navigationsgerat-fur-VW-Up-Skoda-Citigo-Seat-Mii/202433135746?hash=item2f21f48482:g:hN0AAOSwT5tWGVB2
×
×
 • Create New...