Jump to content

ΑνδρέαςΚ

Members
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

ΑνδρέαςΚ last won the day on July 28 2016

ΑνδρέαςΚ had the most liked content!

1 Follower

About ΑνδρέαςΚ

  • Birthday 04/18/1991

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4
  • Car's nickname
    Golf

Recent Profile Visitors

2,489 profile views

ΑνδρέαςΚ's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

37

Reputation

  1. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  2. Γεια σας, Ψάχνω να βρω βάσεις powerflex για mk4 με AGU κινητήρα, αλλά δεν μπορω να βρω. Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει? Ευχαριστώ.
  3. Γειά σας. Έχω ένα Golf MK4 GTI, κωδικός κινητήρα AGU με μηχανικό γκάζι. Ο μοχλός που αλλάζει την ώρα (και άλλος για τα χιλιόμετρα) έχει σπάσει και θέλω να αλλάξω όργανα. Μπορώ να βάλω από πιο καινούριο? Αν όχι, ακόμα και αν βρω ίδιο, πρέπει να γίνει προγραμματισμός για να δουλέψει? Τι ακριβώς χρειάζεται? Ευχαριστώ.
  4. Όπως λέει ο τίτλος, θέλω πληροφορίες για το συγκεκριμένο setup. Σε golf mk4 20vt του 2000. Είναι εφικτό? Θέλει πρόγραμμα? Και όλα τα σχετικά. Ο λόγος που θέλω να το κάνω αυτό, είναι ότι θέλω να βάλω σκάστρα ανοιχτού πάνω. Το αμάξι είναι ντιζάτο αν έχει καμία σχέση αυτο. Σας ευχαριστώ.
  5. Παλιό το ποστ, αλλά είπα να κάνω ένα search πριν ανοίξω νέο θέμα. Επειδή δεν πολύ-κατάλαβα το ποστ του nikdev, αν βάλω σκάστρα ανοιχτού τύπου στο 20vt μου θα έχω πρόβλημα απόδοσης? Και αν ναι, θα είναι μεγάλη η απώλεια? Επίσης, παίζει να γίνει ζημιά?
  6. Γειά σε όλους! Παρατήρησα σήμερα που έκανα μία διαδρομή γύρω στα 7 χιλιόμετρα σε ευθεία, ότι κατέβηκε η θερμοκρασία χαμηλά, και μετά στην πόλη μέσα ανέβηκε πάλι (και έμεινε) στους 90. Αυτό μοιάζει με θερμοστάτη. Ξέρουμε πόσο έχει και αν είναι εύκολο ή δύσκολο να αλλαχτεί? Επίσης μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιος έναν μηχανικό πάνω σε αυτά τα αμάξια στην περιοχή της κοζάνης? Να και μία φωτογραφία με ένα καντράν για να δείτε μέχρι που έπεσε περίπου (και αν ξέρει κάποιος να μου πει πόση είναι η διαφορά θερμοκρασίας στις γραμμές του καντράν.) Ευχαριστώ.
  7. Τι εννοείς γιατί? Θα μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητα τρελών επιδόσεων χωρίς να πληρώνεις 100 φορές την αξία τους σε φόρους.
  8. Μου κάνει και εμένα το golf μου κάτι τέτοιο (αν κατάλαβα τι εννοεί ο άνθρωπος) και μετά από ψάξιμο μοιάζει να είναι ο κόφτης. Το δικό μου τουλάχιστον δεν έχει τον κλασικό κόφτη που ήξερα τόσα χρόνια. Αντί να κάνει απότομα κοψίματα βάζει " ταβάνι" και δεν μπορέις απλά να ανέβεις παραπάνω. Το έψαξα με τον μηχανικό, έβαλα διαγνωστικά και δεν βρήκα τίποτα τελικά. Μήπως γίνεται το ίδιο και το octavia σου?
  9. Για να μην ανοίξω καινουργιο θέμα ασ ρωτήσω εδώ. Βρήκα σε μία αποθήκη έναν μεταλλικό sparco λεβιέ (μόνο μπίλια) και θέλω να το βάλω στο 4άρι μου. Ο λεβιέ αυτός όμως έχει μία βάση με βιδάκια. Την βάζεις στον οδηγό, σφίγεις τα βιδάκια και μετά βιδώνεις τον γλόμπο από πάνω. Καμιά σχέση με τον συστημα του golf δηλαδή. Το θέμα είναι ότι η φούσκα μένει στον αέρα αν δεν την κουμπώσω στον μαμά γλόμπο. Υπάρχει κανένας ανταπτορας? Ή έχει κανείς καμμιά άλλη ιδέα?
  10. Πόση ώρα είναι περίπου αυτή η διαδρομή ρε παιδιά?
  11. Αρά εσύ λες να ξεκινήσουμε να "μάθουμε" μία δύσκολη διαδικασία όπως το καλό και σωστό γυάλισμα/κέρωμα στο αυτοκίνητο μας χωρίς εμπειρία? Εγώ λέω να πάω να βάλω και κανά δικόλωνο στο γκαράζ μου και να αρχίζω να κατεβάζω το μοτέρ μόνος μου. Να πάνε να πνιγούν οι άσχετοι επαγγελματίες ε? Κάποια πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα κάνεις να φαίνονται. Και για αυτό τον λόγο κάνεις μία έρευνα πρώτα για να δεις ποιός επαγγελματίας είαι σωστός. Και αν τον βρεις, να ξέρεις ότι θα κάνει 100 φορές καλύτερη δουλειά απο εσένα και εμένα. Εκτός φυσικά αν εσύ το κάνεις κάθε μέρα χωρίς να είναι το επάγγελμα σου. Και το πτυχίο δεν είναι το παν. Είναι σημαντικό αλλά μέχρι ένα όριο. Βλέπω άτομα πχ στο ΤΕΙ που σπουδάζω, με τρελούς βαθμούς και είναι άσχετοι/άχρηστοι. Απλά ξέρουν να παπαγαλίζουν και να κάνουν καλά σκονάκια. Υπάρχουν φυσικά και άτομα που το αξίζουν.
  12. Sorry φίλος, αλλά θα είναι γελοίο κατά την γνώμη μου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.