Jump to content

Alex.G

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Alex.G

  1. Τα γνησια ανταλλακτικα εχουν εγγυηση. Εσυ τι εβαλες και που και ποτε γιατι εχει βγει εδω και καιρο ενισχυμενη καδενα.
  2. Σου εχει βγαλει check engine?Εαν ναι αυτο που πατας τερμα γκαζι δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανεις θα τα καταστρεψεις ολα
  3. Σε προσωπικο μηνυμα νομιζω επιτρεπεται
  4. Εχω γραψει σε προηγουμενα post τι αλλαξα ακριβως και σε ποιο συνεργειο και οτι τα ανταλλακτικα ειναι αυθεντικα. Επισης συμφωνω οτι αν μπει καποιος να διαβασει θα χαθει με τοσα που γραφονται για αυτο και ζητησα πιο πανω απλα να γραφουμε αντιπροσωπεια και συγκεκριμενη προσφορα που τους εγινε για να εχουμε μια γενικη εικονα και απο οτι βλεπω στην Αττικη οι τιμες ειναι κοντα στο 1000ρικο χωρις μεταβλητο, στην επαρχια αισθητα πιο φθηνα και καποιοι λενε με μεταβλητο( δεν γνωριζω παραπανω ουτε θα πηγαινα (Αθηνα Κομοτηνη να το φτιαξω ) για 730 ευρω. Δηλαδη τι μου λες να παω σε ολες τις αντιπροσωπειες και να τους παρακαλεσω?.Η βενζινη που θα καψω και η ψυχολογικη οδυνη δεν το αξιζουν.Σαν παθων προτεινω συγκεκριμενο συνεργειο οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει προσωπικο μηνυμα να του πω που πηγα και πληρωσα 400 και ας κανει οτι καταλαβαινει.
  5. Το εφτιαξα ηδη σε συνεργειο εξειδικευμενο VW με 400 ευρω και ειμαι και πολυ ευχαριστημενος>προσφορα δεν υπαρχει για μεταβλητο και καδενα μαζι στα 500 ευρω που λενε καποιοι στην Αττικη σε ΚΑΜΙΑ αντιπροσωπεια
  6. Εγω οπου και αν ρωτησα στην Αττικη ολες οι αντιπροσωπειες μου ζητησαν 1500 χωρις μεταβλητο τωρα γιατι στην επαρχια λενε αλλα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Επειδη τα πραγματα εχουν μπερδευτει παρακαλω πολυ οποιος βρει προσφορα με μεταβλητο και καδενα μαζι σε καλη τιμη απο αντιπροσωπεια ας γραψει σε ποια συγκεκριμενα και ποτε γιατι ετσι δεν βγαινει ακρη και μπρερδευουμε ολο και πιο πολυ οσους νεους μπαινουν να διαβασουν.(εγω στην Αττικη δεν βρηκα καμια τετοια προσφορα απο αντιπρωσοπεια)
  7. Ευχαριστω για τις πληροφοριες αυριο θα καλεσω την καρεντα να δω εαν ισχυει ακομη και εαν ναι ελπιζω οντως να μην ειναι αργα. Επισης η διαγνωση εχει γινει ηδη απο VW γρατσιας στο δικο μου( αλλαγη καδενας) αλλα μολις μου ειπαν 1500 και χρεωσαν μεσα οτι ναναι εφυγα τρεχωντας και τσακωμενος.
  8. Παιδια σημερα αφησα το αυτοκινητο στο συνεργειο τον ρωτησα εαν υπαρχει τετοιο πακετο με προσφορα και μου ειπε πως οχι μονο ενισχημενη καδενα εχουν βγαλει.Επισης το οτι ζηταω να δοθουν περισοτερες πληροφοριες και κανεις δεν δινει με κανει αρνητικα σκεπτικο για αυτα που λετε για την προσφορα και σε αυτην την τιμη ( 4 αντιπροσωπιες της VW επισης δεν μου ειπαν τιποτα για προσφορα εντος Αττικης!!) Περισοτερες πληροφοριες παρακαλω
  9. Θα διαφωνησω μαζι σου σε πολλα. Πρωτον οι καιροι εχουν αλλαξει δεν πας στην αντιπροσωπια οπωσδηποτε για προβληματα πλεον την εποχη του internet ενα οπιοδηποτε συνεργειο αρκει να εχει λιγη πειρα στο ειδος του κινητηρα που θα ανοιξει μπορει να σου κανει την δουλεια και χωρις να θελω να φανω ρατσιστης οι εργατες στις αντιπρωσοπειες απασχολουν αλλοδαπους για να μειωσουν τα εξοδα τους (Γρατσιας) ενω στα περισοτερα συνεργεια η επειχηρηση ειναι οικογενειακη με νεους εργατες που ειναι πολυ ψαγμενοι λογω του internet. Δευτερον σε ποια αντιπρωσοπεια πηγες και σου ειπαν 300 ευρω για ΟΛΑ γιατι εμενα ολες μου ειπαν 1500 εκτος απο την Χαλκιδας που μου ειπε 700 ευρω και μονο για αλλαγη καδενας η οποια και οντως ειναι αναβαθμισμενοι σε σχεση με την παλια.
  10. Ειναι αυθεντικα?? Πως λεγεται? Δωστε μερισσοτερες πληροφοριες παρακαλω!!!!
  11. Αυτο το πουλαει η VW σαν κιτ καδενας? λιγο περισοτερες πληροφοριες παρακαλω γιατι αυριο παω για αλλαγη καδενας
  12. σκεψου οτι μου χρεωσαν 890 ευρω εργασια.... και μετα δες τι εβαλαν Tensioner(38), αλυσιδα(46) , φλατζα (17), τσιμουχα(24), καδενα (171), Pipe (13), ντιζα?????(10) ακυρο τελειως η ντιζα κανεις δεν ξερει τι σχεση εχει με το προβλημα, και κατι φρατζοκολλες κλπ βγαινουν 1563. Το δικο σου ειναι 6αρι ενω εμενα 5αρι μαλλον για αυτο ειναι η διαφορα τοσο μεγαλη.
  13. Συγνωμη δεν ξερω καν τη διαφορα
  14. Σε ποια ΚΑΡΕΝΤΑ γιατι εμενα ολες οι αντιπροσωπειες μου ειπαν 1.500 κατι δεν παει καλα εχει μεγαλη διαφορα το 250 με 1.500( ενοτς Αττικης) Στην Χαλκιδα μου ειπαν 700 ευρω.
  15. Μου εκαναν τελικη προσφορα 400 ευρω για αλλαγη τεντωτηρα,αλυσιδας,κιτ καδενας και φλατζα (200 εργατικα +200 ανταλλακτικα), επισης μου ειπε οτι ενω εχει αλλαξει καδενες σε παρα πολλα golf 5 σπανια αλλαξε και γραναζι οποτε και παω εκει καρφι ( το συνεργειο ειναι εξουσιοδοτημενο της VW στην λεωφορο Καβαλας Αθηνα και το προτεινουν ως το καλυτερο στο section με τα συνεργεια) "γεια σου ρε ΜΑΓΚΑ Γρατζια που ζητησες 1.563 ευρω"
  16. Γεια σε ολους θελω να δω ποσοι υπαρχουν που να μπορουν να γραψουν κατι θετικο για την εξυπερετηση, τις τιμες και την γενικη εικονα για τις αντιπροσωπειες της VW στην ελλαδα.
  17. Παντως εχω λιγο μπερδευτει εαν μπεις στη διαδικασια να γινει αλλαγη καδενας ειναι απαραιτητη και η αλλαγη στο γραναζι στα golf 5 ή εξαρταται απο το ποσο μεγαλη ειναι η ζημια που εχει γινει? Υ.Γ. θελω να στειλω email στα κεντρικα της VW στη γερμανια για την ασυδοσια των αντιπροσωπιων της αθηνας εαν ξερει καποιος link παρακαλω να με ενημερωσει ευχαριστω!
  18. Γεια σας παιδια και εγω τα ιδια ολος ο ουρανος κρεμασε αν καπιος γνωριζει απο που θα μπορουσα να αγορασω την ταπετσαρια και να παω να την βαλουν μηπως γλυτωσω καποια χρηματα ας μου στειλει pm ευχαριστω εκ των προτερων!
  19. Αυτος μου χρεωνει 350 την εργασια το ξερω ειναι λιγο υπερβολικο αλλα νομιζω οτι θα χρειαστουν και αλλα πραγματα αλλαγη και θα μειωσει το ποσο για την εργασια. Οσο για τον γρατσια εχω την εντυπωση πως μου χρεωσε πολλα που δεν ειναι απαραιτητα οπως 50ml φρατζοκολλα και σιλικονη ενω δεν θα χρησιμοποιησει ουτε το 1/3 αρα για τι σκεφτομαι να μην εκανε το ιδιο και με τα αλλα ανταλακτικα?
  20. Γεια σας παιδια ηθελα να μοιραστω και εγω την εμπειρια μου (Golf 5 tsi 1.400 140hp 77.000 klm),αναψε check engine πηγαινω VW gratsias και με ενημερωνουν πως θελει αλλαγη καδενας και γραναζι κοστος 1.563 euros!! Βαζω τα γελια. Πηγα σε γειτονικο σινεργειο και μου εκανε προσφορα 650 με αποδειξη.Θα ηθελα να αναφερω τι μου ζητησε ο γρατσιας να αλλαξει TENSIONER(37),ALYSIDA (45)FLATZA(16),SWLHNAS(38),TSIMOUXA(24),KIT KADENAS (171),PIPE(13),NTIZA(10),FRATZOKOLLA 50m(17),SILIKONI 50ml(10) τα υπολοιπα ειναι εργασια και φτανει το ποσο των 1500 ευρω.το συνεργειο μου ειπε να αλλαξω μονο καδενα ποια ειναι η γνωμη σας? (εκτος του οτι ο γρατσιας ειναι απατεωνας) ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.