Jump to content

xalaros1992

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xalaros1992

  1. καλησπερα παιδια....εδω και 2-3 μερες μου φαινεται οτι οταν ξεκιναω με 1η ταχυτητα το αμαξι σκορτσαρι,χτυπαει λιγο δλδ σαν να ζοριζεται να ξεκινησει...!!!!οχι παντα ομως....τι λετε εχω φυγει συνεργειο;;;;;GOLF 6 160 DSG
  2. παιδια καλησπερα...εχω ενα Golf 6 Dsg και ψαχνω paddles για το τιμονη...βεβαιως και εχει το τιμονι μου απλα ενδιαφερομαι στο να βαλω πιο μεγαλα...ξερει καποιος αν υπαρχει κατι στην ελλαδα...μονο απο ebay βρισκω...!!!!
  3. φιλε μου το δικο μου παιρνει με αεριο μπροστα κατευθειαν...!!!αλλα κ εγω πιστευω στους -23 παγωνουν ολα....εδω μας παγωσαν τα νερα και τα παραθυρα στο σπιτι ενα μηχανημ δεν θα παγωσει..!!!
  4. παιδια καλησπερα....εχτες το βραδυ ειχε -23 στην περιοχη μου (φλωρινα)....το πρωι ξυπναω να βαλω μπρος και αρχισε να ακουγεται ενα κροταλισμα πισω στην αντλια του υγραεριου...παω στην αντιπροσωπια και μ ειπαν οτι μαλλον παγωσε η αντλια και γιαυτο κανει αυτον τον θορυβο,να δουλεψω βενζινη μεχρι να μαλακωσει ο καιρος κ να μπορεσει να ξεπαγωσει η αντλια...!!!ισχυει αυτο τι λετε;;;;golf 6 tsi 160...!!!!!!το υγραεριο ειναι vialle...!!!!
  5. εμειναν αναμενα για 1 λεπτο μετα το εσβησα και το ξανα εβαλα μπρος και δεν αναψαν ξανα...εκανα κανα 2-3 χιλιομετρα και δεν ξανα αναψαν...!!!
  6. παιδια καλησπερα καλη χρονια...σημερα το απογευμα καθως πηγαινα για δουλεια κ υπαρχουν χιονια αυτην την στιγμη...καθως πατησα αποτομα το γκαζι σπινιαρε λιγο και αναψαν τα λαμπακια ABS ESP και τον κοκκινο τον φρενων π ειναι ιδιο με αυτο απο το χειροφρενω....μετα το εσβησα το ξανα εβαλα μπρος και ηταν σαν να μην εγινε τπτ...ολα εσβησαν...!!!!λετε να ειναι κατι να το ψαξω;;;;(GOLF 6 tsi 160hp DSG)
  7. Φιλε μου και εγω ακουω ενα σφυριγμα αλλα οταν το αμαξι ειναι κρυο....να σημειωσο οτι της τελευταιες μερες υπαρχει πολυ μεγαλη υγρασια και σκεφτομαι μηπως εχεις καποια σχεση...!!!
  8. ναι φιλε μου μια χαρα ειναι οπως πριν...ειμαι νεος στο DSG γιαυτο ρωτησα....ευχαριστω πολυ
  9. παιδια καλησπερα...σημερα ειδα την κοπελα μου οταν ηρθε να με παρει απο την δουλεια να εχει τραβηξει χειροφρενο και ο λεβιες να ειναι στο D (DSG)...ολο αυτο εγινε για 3 δευτερολεπτα γτ το ειδα κατευθειαν...λετε να καναμε καμια ζημια;;;Γενικα καλο θα ηταν αν μπορουσε καποιος εμπειρος να μας δωσει καποιες συμβουλες για την σωστη χρηση DSG!!!
  10. παιδια καλησπερα...σημερα ειδα την κοπελα μου οταν ηρθε να με παρει απο την δουλεια να εχει τραβηξει χειροφρενο και ο λεβιες να ειναι στο D (DSG)...ολο αυτο εγινε για 3 δευτερολεπτα γτ το ειδα κατευθειαν...λετε να καναμε καμια ζημια;;;
  11. παιδια καλησπερα...σημερα ειδα την κοπελα μου οταν ηρθε να με παρει απο την δουλεια να εχει τραβηξει χειροφρενο και ο λεβιες να ειναι στο D (DSG)...ολο αυτο εγινε για 3 δευτερολεπτα γτ το ειδα κατευθειαν...λετε να καναμε καμια ζημια;;;
  12. παιδια καλησπερα...σημερα ειδα την κοπελα μου οταν ηρθε να με παρει απο την δουλεια να εχει τραβηξει χειροφρενο και ο λεβιες να ειναι στο D (DSG)...ολο αυτο εγινε για 3 δευτερολεπτα γτ το ειδα κατευθειαν...λετε να καναμε καμια ζημια;;;
  13. καλησπερα παιδια...εχω ενα golf 6 tsi highline 160ps DSG....καποιες φορες οταν το βαζω μπρος και τον λεβιε τον εχω στο P το αμαξι μ κανει εναν θορυβο σαν να ζοριζεται για κατι και με το που παω να βαλω οπισθεν και γενικα ειτε βαλω D η R σταματανε ολα....λετε να ειναι κατι...;;;;
  14. οχι φιλε μου ολα πενα...απλα θελω να ενημερωνομαι συνεχως;;;;ειναι κακο;;;υπαρχει προβλημα;;;
  15. παιδια καλησπερα...τι γνωμη εχετε για το υγραεριο vialle...!!!
  16. παιδια ευχαριστω για της συμβουλες σας....ολες οι γνωμες και οι κριτικες δεκτες...δυστυχος ειμαι ενας ανθρωπος που αμα μου μπει κατι στο μυαλο θα το κανω,μακαρι να βγει σε καλο...με το που βγουν οι πινακιδες και γινει η μεταβιβαση θα ανεβασω και φωτο....!!!!η αληθεια ειναι οτι φαινεται καλοσυντηρημενο και αν ειχε κατεβασμενα χιλιομετρα λογικα δεν θα το ειχα προλαβει καν...!!!!
  17. φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να μας πει ο κυριος στο βιντεο...αν μπορουσες να μου το εξηγησεις!!!!
  18. παιδια μολις το αγορασα το αυτοκινητο και ο θεος βοηθος...αμα ειναι να γινει κατι θα γινει...το κορσα στα 10000χλμ δλδ απο την πρωτη χρονια μου εβγαλε μπουζοπλακετα....στα 60000 μου ξανα χτυπησε μπουζοπλακετα...και τωρα στα 150000 χλμ το αυτοκινητο εχει πεσει...με ολα τα σερβις στην ωρα του και με απολυτη φροντιδα....ευχομαι να πανε ολα καλα...!!!πιστευω εκανα πολλους ελεγχους πριν το παρω και ηταν ολα καθαρα και οκ....τωρα αν βγει κατι μεσα στον χρονο ειμαστε καλυμενη...!!!!
  19. καλησπερα παιδια....το υγραεριο ειναι vialle αμεσου ψεκασμου εκει και λαδιερα....αυτο με τα χιλιομετρα παιδια εχω ειδη ενα οπελ κορσα με 150000...θα ειναι τοσο μεγαλο το ρισκο;;;
  20. ευχαριστω φιλε μου...και αν εχεις να μ δωσεις και αλλες συμβουλες ευχαριστως να της ακουσω...!!!!
  21. καταρχας φιλε μου σε ευχαριστω π ασχοληθηκες τοσο πολυ με το θεμα μου....το αμαξι εχει καποιες γρατσουνιες ειχε ενα μικρο ατυχημα τα οποια μ τα ειπε ο υπαλληλος πριν καν ξεκινησουμε να δουμε το αμαξι....το αμαξι ειναι απο την αντιπροσοπεια της vw....τον πρηγουμενο κατοχο τον γνωριζω αλλα οχι προσωπικα...ηταν επαγγελματιας και το αυτοκινιτο ηταν μονιμος στην εγνατια....μ ειπαν οτι μπορω να κανω οποιον ελεγχο θελω....τα χρηματα π χω δεν ειναι καν 7 τα μισα μπροστα τα υπολειπα σε δοσεις...ο κυριος π το πουλησε αγορα καινουργιο απο την ιδια αντιπροσωπεια και αφησε αυτο...!!!
  22. καλα αυτο ειναι σιγουρο....αμα ειχε 122000χλμ το αυτοκινητο τωρα θα καναμε εντελως αλλη συζητηση...ολοι θα μ λεγαν παρτω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.