Jump to content

dimitris86 golf tsi

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dimitris86 golf tsi

  1. Έχω αλλάξει ανλια νερού πριν από 20000 χλμ περίπου αλλά δεν είχα κάποιο προβλημα.βεβαια λόγω δουλειάς (ναυτικος) και λόγω των συνθηκών που ζούμε δεν το είχα πάει κανα ταξίδι!
  2. Οχι castrol edge 5w-30 και τώρα μετά από το service 10-40 αλλά θα τα αλλάξω γιατί μου είπαν ότι είναι τελείως λάθος επιλογή!
  3. Καλησπέρα,κάτοχος golf 6 1.4 με τα 160.μου ανεβάζει θερμοκρασία στα λάδια.μου έχει πάει μέχρι 106 βαθμούς σε εθνική με 120 χλμ χώρις να το ζορίσω.στην πολη μεσα δεν μου ανεβαζει πανω απο 94 με ανοιγματακια.πιο παλιά δεν ανέβαζε πάνω από 95-97.εχει 107000 χλμ και στα 100 άλλαξα κανένα χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα.εχει τύχει σε κάποιον για το τι μπορεί να ειναι;ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση!
  4. Πήγα εχθές σε συνεργείο vw κ το αμάξι δεν βγάζει κανένα σφάλμα πουθενά!μου λένε άτι αν ήταν κάποια από αυτές τις βαλβίδες θα το είχε γράψει σαν σφάλμα κ να μην αρχίσω να τις αλλάζω αν δεν βγάλει κάτι κ να το αφήσω να φανεί πιο πολύ το προβλημα.τι να κάνω που κάποιες φορές το αμάξι πάει σαν να μην εχει κομπρεσσορα;είναι και μπλε σκούρο,να το πάω προς θάλασσα μεριά;
  5. Καλημέρα!καινούργιος στο forum και κάτοχος ενός golf 6 με τα 160.κάποιες φορές το αυτοκίνητο κάνει σαν να μην δουλεύει καθόλου ο κομπρεσορας,κ η σκάστρα δεν ξεφυσάει καθόλου με αποτελεσμα να μη πηγαίνει καθόλου! Το έχω βάλει 3 φορές σε εγκέφαλο αλλά δεν βγάζει τπτ,ουιέ μου έχει βγάλει check engine.γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να ειναι;ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.