Jump to content

ooo

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About ooo

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Κατερίνης
  • Νομός
    Πιερίας

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ooo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Για έλεγχο μεταχειρισμένου έχει σημασία Καρεντα ή ΕΤΕΑ; Υπάρχει κάποια προτίμηση ή θα κανούν την ίδια δουλειά; Ευχαριστώ
  2. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Jetta 1.2 tsi 105 ps, 2013 μοντέλο, με 25.000 χλμ περίπου στα 11.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο είναι ελληνικής αντιπροσωπίας. Γνωρίζετε αν ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση και αν πρέπει να επικοινωνήσω με την αντιπροσωπία; Τώρα έχω ένα Corsa 1.2 αλλά χρειάζομαι ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο για τις ανάγκες μου και μόνο. Πιστεύετε οτι τα κυβικά αυτά (για μένα που οδηγώ χαλαρά και κάνω τη δουλειά μου μόνο) θα είναι αρκετά; Πάντως βλέπω οτι τραβάει καλά το αυτοκίνητο και στις προσπεράσεις μάλλον δε θα υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  3. Παιδιά σας έχω πρήξει λίγο αλλά η άποψή σας είναι ουσιαστική.. Έχω βρεί ένα Jetta του 2011, 1.2 tsi me 70.000 χμ, αξίας 10.500 με αυτόματο πιλότο, αισθητήρα παρκαρίσματος, διζωνικό κλιματισμό. Θεωρώ οτι μου φτάνει και μάλλον θα το πάρω. Λείπουν τα προβολάκια ομίχλης αλλά αυτά μαζί με ενα navi μπορούν να μπουν και μετά χωρίς μεγάλο κόστος.
  4. Δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ.. Παιδιά έχω μπερδευτεί τελικά, δεν ξέρω τι να πάρω... Στο τέλος θα πάρω την 159 1.9 JTS και ας μου την λένε οι φίλοι μου..
  5. Πόσο δηλαδή να κάνει το αμάξι αυτό, 2011 μοντέλο είναι.. Να προτιμήσω ένα Saab 9-3 1800 cc του 2007 που έχει extra πάνω και είναι σε πολύ χαμηλή τιμή; (6500 €)
  6. Καλησπέρα σας, Παρακαλώ να μου πείτε την άποψή σας για αγορά μεταχειρισμένου Passat 1.4, 122 PS του 2011 (Β7). Το αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση, με τα σερβις του στην ώρα τους, με περίπου 100.000 χμ. στα 10.600 ευρώ. Απλά δεν έχει κανένα extra, δηλ ούτε climatronic, parktronic, cruize control κτλ. Θεωρείτε οτι τα τεχνολογικά καλούδια είναι απαραίτητα στην καθημερινή χρήση; Πιστεύετε οτι αξίζει η αγορά: Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ορέστης
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.