Jump to content

Onlygolf

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Onlygolf

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Onlygolf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σας, Λογω του προβληματος με το γραναζι του μεταβλητου το οποιο θελει 1000 ευρω και δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω 1000 ευρω για κινητηρα ο οποιος καιει και λαδι αποφασισα να τον αλλαξω..δεν με νοιαζουν οι επιδοσεις ΜΟΝΟ η αξιοπιστια. Σκευτομαι σοβαρα τον 1.6 8v ο οποιος αν δεν κανω λαθος μεχρι το 2005 εβγαινε και στο Golf V. Προφανως δεν μιλω για tsi διοτι οπως σας ειπα δεν με νοιαζουν επιδοσεις αλλα ουτε και εχω την οικονομικη δυνατοτητα.Εκτος απο σασμαν κινητηρα και εγκεφαλο τι αλλο χρειαζεται να αλλαξω. Επισης ειναι αληθεια τοσο αξιοπιστος αυτος ο κινητηρας?(δεν θελω να αλλαξω αυτοκινητο διοτι μου αρεσει πολυ η αναρτηση,εμφανιση,χωροι του 5αριου) *Τωρα εχω τον 1.6 Fsi
  2. Αν δεν αλλαχτει μπορει να πεταξει δοντι και τοτε τα προβληματα θα κοστισουν πολυ περισσοτερο! Και εγω αυτο πιστευω φιλε οτι τα ανταλλακτικα αλλαζουν κωδικους για να βελτιονονται αλλα στην αντιπροσωπεια οταν τους το ειπα μου ειπαν πως δεν ειναι ετσι και οτι ολα τα ανταλλακτικα αλλαζουν κωδικους ανεξαρτητου αν ειναι προβληματικα η οχι καθως αλλαζει ο προμηθευτης εφοσον δεν ειναι η volkswagen που τα κατασκευαζει. Εγω απλα σου μεταφερω επακριβως τι μου ειπαν.
  3. Γεια σας. Εχω golf 5 1.6 FSI Εδω και λιγο καιρο διαπιστωσα κροταλισμα στον κινητηρα και το πηγα στην αντιπροσωπεια που μου διαπιστωσαν το προβλημα καδενα-γραναζιου. Τιμη αλλαγης στην αντιπροσωπεια 1000 ευρω. Καθως βρισκομαστε σε δυσκολες εποχες οικονομικα το ποσο αυτο μου φαινεται απαγορευτικο και σκεφτηκα να ψαξω να φερω απο εξωτερικο τα εξαρτηματα και να τα παω σε καποιον καλο μαστορα να τα τοποθετησει. Ψαχνοντας στο internet βρηκα στο amazon.uk αυτο το σετ καδενας με γραναζι: https://www.amazon.co.uk/Camshaft-Adjuster-Repair-AUDI-Engine/dp/B01LL8EGXQ Οι κωδικοι δεν ειναι οι τελευταιοι που βγηκαν και οταν ρωτησα φιλο που δουλευει σε αντιπροσωπεια μου ειπε πως η αλλαγη κωδικων δεν εχει σχεση με την ποιοτητα και αλλαξε αλλα απλα αλλαζει ο προμηθευτης. Το ερωτημα μου ειναι εαν ισχυει αυτο. Δηλαδη το να φερω πιο παλιους κωδικους θα υπαρξει προβλημα μετεπειτα και παλι ?και οι κωδικοι αλλαξαν διοτι φανηκε οτι οι προηγουμενοι κωδικοι ειχαν αστοχια υλικου? Την ερωτηση αυτην μου την διεγειρε ενα παρομοιο θρεντ στο οποιο ομως δεν εχει απαντηση Σας χαιρετω και παλι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.