Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

:excl: Day out @ Λαύριο - 16/2/2020

:excl: Νέες κεντρικές ενότητες για το T-Roc & για το Touareg

 

:excl: Ομαδική Παραγγελία Αξεσουάρ VWClub

Frankie-4

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Frankie-4 last won the day on December 28 2017

Frankie-4 had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About Frankie-4

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 07/12/1984

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
 • Νομός
  Θεσσαλονίκης

Other Info

 • Car Type
  Tiguan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα φίλοι μου, Μετά από 3 χρόνια και 65000 χιλιόμετρα, ήρθε η στιγμή για νέα λάστιχα. Αυτή τη στιγμή φοράει τα εργοστασιακά Falken 914 τα οποία αποδείχτηκαν εξαιρετικά. Στο νομό Δράμας που κινούμαι και η άσφαλτος δεν είναι τόσο γυαλιστερή, ακόμη έχουν πολύ καλή πρόσφυση. Στη Θεσσαλονίκη που πήγα όμως, αποκάλυψαν ότι τα παραέφαγαν τα ψωμιά τους και ευτυχώς που μου το υπενθύμισαν. Τα Falken 914 με έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Πιστεύω ότι έχουν ακόμα να δώσουν όμως δεν είμαστε για ρίσκο. Τα επόμενα τα έχω ήδη παραγγείλει και είναι τα Falken ΖΧ310. Η τιμή στα 460 εδώ στη Δράμα. Και για όσους ρωτήσουν τη χρήση που κάνω και έβγαλαν τόσα πολλά χιλιόμετρα, 40% αυτοκινητόδρομος, 30% επαρχιακοί δρόμοι, 30% πόλη Αυτοκίνητο 1,6 tdi. Διάσταση 215-65-17
 2. Καλησπέρα φίλοι μου, Έκανα το μεγάλο σέρβις μόλις σήμερα στην αντιπροσωπεία Καλπάκογλου στη Δράμα. Εκεί έχω κάνει τα πάντα εκτός από το πρώτο. Για άλλη μια φορά έμεινα ευχαριστημένος και από την ποιότητα, την ταχύτητα αλλά και την τιμή. Σύνολο κόστισε 240€ και περιείχε εκτός από τα στάνταρ αναλώσιμα, την συμπλήρωση adblue. Αυτό που με ευχαρίστησε πιο πολύ είναι ότι το αυτοκίνητο είναι σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο (εκτός από τις γρατζουνιές)
 3. Καλησπέρα φίλοι μου 1,6 tdi Advance.
 4. Καλημέρα φίλοι μου, Πλησιάζει το σέρβις των 60000 χλμ. Για κόστη κτλ θα αναλύσω μόλις γίνει. Μέχρι στιγμής πάντως το όχημα δεν έχει κάνει κιχ. Κάνω σέρβις κάθε 15000 και απλά ελέγχω λάδια και υγρά κάθε 7-8000 χωρίς να καίει τίποτα. Σε μια βδομάδα - δέκα μέρες, θα κάνω το σέρβις και θα αναλύσω κόστος και εντυπώσεις
 5. Frankie-4

  VW Tiguan II

  Πού το έχει στο μενού?
 6. Εγώ έχω το 1,6 tdi advance 3/17 και έχει συρταρωτό καπάκι.
 7. Βασίλη μπορείς να βάλεις το λινκ για τα φώτα ημέρας?
 8. Frankie-4

  VW Tiguan II

  Οι πιέσεις δεν έχουν σχέση με την ποιότητα των δρόμων μας αλλά με το βάρος και το στήσιμο κάθε αυτοκινήτου ή/και μοτοσυκλέτας. Ανάλογα το όχημα που έχεις δηλαδή, ο κατασκευαστής σου λέει τι πίεση πρέπει να έχεις. Σε ειδικές συνθήκες πχ πίστα, αγώνας, άμμος κτλ, πρέπει να σε συμβουλέψει κάποιος που ξέρει. Σε καθημερινές συνθήκες ή ταξιδιού και γενικότερα στην άσφαλτο, ακολουθούμε το ταμπελάκι του κατασκευαστή στην πόρτα του οδηγού. Αυστηρά!
 9. Αυτά είναι πρωτότυπα. Δεν θα είναι έτσι ακριβώς όταν βγει και δεν είναι σίγουρο καν ότι θα βγει
 10. http://www.newsauto.gr/news/pithani-i-dimiourgia-pentathyrou-coupe-vw-tiguan/ Μάλλον αυτό θα εννοείς
 11. Frankie-4

  VW Tiguan II

  Τα Φώτα ημέρας είναι τα λεγόμενα μικρά φώτα. Δεν έχει και άλλες ψείρες δηλαδή. Ανάβουν όταν δεν είναι αναμμένα τα μεσαία. Όταν ανάβεις φλας, σβήνει το εκάστοτε drl. Όταν έχεις χειρόφρενο (όχι auto hold αλλά κανονική στάθμευση), σβήνουν και τα δύο. Με το obd11 Μπορείς να ρυθμίσεις εάν θέλεις να παραμένουν ανοιχτά με το χειρόφρενο.
 12. Frankie-4

  VW Tiguan II

  το αυτό. Καθάρισε το σήμα
 13. Frankie-4

  VW Tiguan II

  Μου το έχει εμφανίσει και εμένα αλλά ήταν απλά βρώμικο από τα μυγάκια το σήμα που έχει τον αισθητήρα πάνω. Το καθάρισα και τέλος.
 14. Frankie-4

  VW Tiguan II

  Εγώ το πήρα από το site της εταιρίας. Όντως, δεν είναι συμβατό με IOS. Για να προχωρήσεις σε αλλαγές, χρειάζεται credits τα οποία είτε αγοράζεις είτε βλέπεις διαφημίσεις και σου δίνει δωρεάν. Σε διαφημίσεις και σε κάθε είσοδο στην εφαρμογή σου δίνει 1 credit. Η πιο απλή αλλαγή θέλει 10 από αυτά οπότε αργείς πολύ. Εγώ αγόρασα 500 credits με 36€ και παίζω όπως θέλω. Θα πληρώσω και για το pro ώστε να κάνω κι άλλα πράγματα. Μέχρι στιγμής, έχω κάνει κάποιες αλλαγές αλλά θέλω να δοκιμάσω και το video in motion.
 15. Frankie-4

  VW Tiguan II

  Σε εμένα έκανε 5 εργάσιμες
×
×
 • Create New...