Jump to content

nick-captain

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About nick-captain

nick-captain's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Είδη άλλαξα σετ από ιμάντες κ τρόμπα νερού. Δυστυχώς τα αμορτισέρ δεν είναι σε καλή κατάσταση όπως σωστά προβλέψατε και θα ήθελα να μου προτείνετε πια να βαλω. Δεν το θέλω κούτσουρο αλλά ούτε κ βάρκα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. Μετα αποα αρκετο ψαξιμο , μολισ απεκτησα ενα GOLF 4 1,6 εναντι του ποσου 2400. Παρολο που παντα τα θαυμαζα σαν αυτοκινητα ειναι η πρωτη φορα που εχω golf . Δυστηχως τον καιρο που το απεκτησα τα οικονομικα μου ειναι αρκετα περιορισμενα, και τρεμει το φιλοκαρδι μου να εκανα οσο δυνατον γινεται την καλυτερη επιλογη. Το πρωτο που θελω να κανω αμμεσα ειναι η αλλαγη ελαστικων 205-55-16 γιατι τα λαστιχα του ειναι τελειως χαλια. Δυστηχως με διακατεχει και το συνδρομο του ψειρα και στισ 2 μερεσ το πρωτο που διαπιστωσα ειναι ενα ελαφρο παιξιμο στο ρελαντι 500 με 600 στροφες κ δεν ξερω εαν ειναι φισιολογικο. Θα παρακαλουσα παρα πολυ τους φιλους να με ενημερωσουν πρωτα για ενα οικονομικο οσο γινεται λαστιχο και αν ξερουν κατι για το ρελαντι. επισης αν πρεπει να εχω το νου μου σε κατι αλλο που θα εχει ενα αυτοκινητο με 170.000 χλμ. Σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.