Jump to content

Adrian

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Adrian

Adrian's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εννοείτε ότι άμα θες να το τρέξεις το βάζεις βενζίνη, απλά εννοούσα ότι λόγο του τούρμπο πίστευα ότι το υγραέριο θα μπορούσε να βγάλει κάποια βλάβη στον κινητήρα και να μειώσει γενικότερα την απόδοση του και ας το ανοίγεις στην βενζίνη Όταν θα το τρέχεις και για αυτό έθεσα Έτσι την ερώτηση.
  2. Πολυ Ενδιαφέρον αυτο δηλαδή φτάνοντας το πρώτο στάδιο και βάζοντας Υγραέριο δεν θα του παρουσιάσει πρόβλημα και θα έχει και την ανάλογη απόδοση των 240 αλόγων? (σαφώς και δεν λέω απόδοση που θα είχε με κινητήρα καθαρής βενζίνης αλλά κάτι λιγότερο για το 1.8 μιλώντας πάντα).
  3. Λέγοντας πολύ βενζίνη στο 1,8 κάπου στο 12-14 ή αρκετά περισσότερο? και το 1,4 δηλαδή παίζει σε κατανάλωση κάπου στο 8 να φανταστώ?
  4. το είδα το τοπικ απλα ήθελα γνώμη για το 1.8 gti για αυτό και άνοιξα καινούριο.
  5. Καταρχήν για σας είναι νέος στο φόρουμ και νέος σχετικά οδηγός. Είμαι 19 στα 20 σχεδόν χρονών και οδηγούσα μέχρι τωρα όποτε χρειαζόμουν ένα εταιρικό αυτοκίνητο των γονιών μου και σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός golf gti 1.8 mk4 και μιας και δεν ξέρω από vw θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο (άμα βγάζει προβλήματα, άμα έχει ακριβή συνάντηση,τι να προσέχω στην αγορά, και τι κατανάλωση έχει περίπου κτλ.) Μιας και μου αρέσει αρκετά σαν μοντέλο μπορώ να πω και το βρίσκεις σε σχετικά φθηνή τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.